Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Európa ezeréves keresztény védőpajzsa és egyéb ordas hazugságok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A devianciákkal szemben (gender-ideológia – szerk.) védeni kell saját magunk és Európa identitását is.

Bármennyire unom is ezt a rongyosra amortizált kamutémát, Semjén Zsolt nem unja, a magyar kormány egésze sem unja, ezért én is úgy teszek, mintha nem unnám. Pedig már lassan nemhogy nap, de óra nem múlik el anélkül, hogy a fehér, keresztény, családbarát magyar nemzetállam erkölcsi felsőbbrendűsége ne kerülne terítékre. Aki nem itt él, aki azt sem tudja, hol van a térképen Magyarország (és szerintem Európában is vannak ilyenek bőven, nem mintha ez dicsőség volna), az egészen biztosan nem hinné el, mi folyik itt évek óta kormányzatilag.

Az ugyanis józan ésszel aligha felfogható, hogy egy olyan európai országban, amely ország lakosságának közel egyharmadát (31,9%) még mindig a nélkülözés valamilyen formája sújta (volt ez rosszabb is, mostmár azért jelentősen javult a helyzet mióta nem számolnak a létminimummal), a kormány reggeltől estig, estétől reggelig a kereszténység ragacsos cukormáza mögé bújva harcol Európa ellen.

Miközben a főnöke – akit halált megvető szerelmes ábrázattal szokott csodálni, amint hetente beletörli a gumicsizmáját az országba és annak a Fidesz-KDNP-hez képest más csapatokban játszó demokratikusan megválasztott képviselőibe – Brüsszelben építette a hadállásokat, visszaverte a támadásokat és kivágta az asztalra az ország egynegyedének a fennmaradó háromnegyedét elsöprő többségű véleményét, Semjén az egyház kebelére borulva szónokolt. És megvédte az európai értékeket/európai identitást. Vagy valami hasonló.

Arról mondjuk egy szó nem esett, hogy miként sikerült felküzdeni az országot gazdaságilag Európa sereghajtói közé, arról sem, hogy a világszínvonalú magyar egészségügyben hogyan lett a béremelésből fizetéscsökkenés, meg arról sem, hogy az egyházi iskolák nagyvonalú kormányzati támogatása mellett, miként válik versenyképtelenné az állami oktatás. Nem, ezekről mind nem esett szó az Új Közös Európánk címmel rendezett konferencián, hanem: iszlám invázió, migránsok Brüsszel a hibás, Merkel a hibás, ránk erőszakolják, rohadjanak meg.

– Mi hiszünk a keresztény Európában és büszkék vagyunk arra, hogy védőpajzsa voltunk ezer éven keresztül és vagyunk most is, hiszünk a nemzetekben és büszkék vagyunk magyarságunkra.

– Európa védelme nem alapulhat máson, mint a keresztény civilizáció védelmén, identitásán, a nemzetek létén, a szuverén nemzetállamokon.

– A Fidesz-KDNP uniópárti, de annak világos kimondásával, hogy az unió nem a magyar történelem célja és beteljesedése, hanem egy eszköze a magyarság megmaradásának. S bár a tagság nem fenékig tejfel, de még mindig jó Magyarországnak.

– Az Európai Unió és Európa nem ugyanaz, földrajzilag jóval szélesebb és gazdagabb a valóság, mint az a szervezet, ami Brüsszelben székel. Svájc, Szerbia és Oroszország nélkül nem lenne Európa, s időtávban mérve Európa örök, az unió pedig időleges. Európa volt az unió előtt, és lesz az unió után is, ahogy Magyarország is.

Ha Európának volna identitása, ami nem lehet más, mint keresztény, akkor az iszlám nem tudna így benyomulni.

Ez az egész úgy gyönyörű, ahogy van. Nyilván a házasság is benne volt, mint természetjogi valóság, azaz egy férfi és egy nő elkötelezett életszövetsége, amely szembenáll a genderliberálfasizmussal, ami deviancia úgy, ahogy van. Márpedig a devianciákkal szemben tudjuk, mi a teendő.

Hiszem és vallom Tudom, hogy időtávban mérve ezeket a lózungokat tanítani fogják civilizált kultúrnépek elrettentésére, de addig is. Az ilyen belterjes konferenciák nem arról híresek, hogy keresztkérdésekkel zavarba lehetne hozni a prédikációt tartó politikai főpapokat, ezért tegyünk egy kis rendet ebben a látszólag zűrzavaros, ám annál gondosabban csepegtetett, nagyon is átgondolt üzenethalmazban.

Tudom, hogy sokan még mindig hülyeségnek találják ezt a felvetést, de egyáltalán nem az, íme: Semjén konkrétan az Európai Unió utáni időkről elmélkedik, miközben a keresztény fundamentalizmus kizárólagos európai létjogosultságát mantrázza. Érthető valamelyest: a laikus jogállam primátusával, a vallásszabadsággal, a szekularizációval sem szavazatokat nem lehet szerezni (ami nyilvánvaló és normális lenne, arról nincs mit beszélni), sem a kormányzás helyetti rombolást nem lehet tartósan eldugni szem elől. Márpedig a Fidesz-KDNP léte azon áll, vagy bukik, hogy sikerül-e megvédenia az országot a 21. századtól, és hogy mennyire sikerül a középkor bűzös leheletét újra kívánatossá tenni egy tartós elhülyítési nyomás alatt álló néppel.

Az van, hogy ameddig az Európai Unió pénzeli azt, hogy a keresztény kormánynak megérje uniós tagnak lenni, addig megmaradáskérdés az EU, azután mikor már nem lesz jó Magyarországnak a keresztény-nemzeti kormánynak, akkor beintünk, mert elég volt. Mert mi voltunk, és leszünk.

Addig is mindent megteszünk, hogy ordas szólamokban sulykoljuk a kereszténység felsőbbrendűségét az iszlám invázióval szemben. Az egészet meg leöntjük az ezeréves védőpajzsról szóló hazugsággal, amiből annyi feltétlenül igaz, hogy a környező kelet-európai országok Semjénhez hasonlóan elvetemült nacionalistái tökéletesen ugyanezzel a mítosszal zsibbasztják a híveiket: ők is mind a keresztény Európa védőbástyái voltak már a török hódoltság idején is. Sőt, a románok már azelőtt keresztények voltak, hogy mi átkeltünk volna a Vereckei hágón. Mindeközben szó nem esik a háborúzással és felbecsülhetetlen emberáldozatokkal járó évszázadokról, amelyeket tisztességesen le lehetne vonni ebből a dicsőséges ezerévből. És arról is egyre ritkábban szokás beszélni, hogy milyen volt az Európai Unió előtti, két világégésre visszatekintő kontinens, hogy a szuverén nemzetállamok gőgje hogyan fordította egymás ellen a nemzeteket.

Ezért jó okom van azt hinni, hogy az a lánctalpas, szektás, beteg elmélet, amivel a Kövér-Semjén-Balog-Orbán-félék lassan már fogat is mosnak, nem csak a szájukra veszik, a keresztény és nemzeti identitás üres klisérendszerének mantrázása valami mindennél ordasabb terv előszobája. A gender-elmélet (mint létező tudomány) pofátlan félremagyarázása, az orosz propagandába csomagolt riogatások valami nagyon ocsmánynak ágyaznak meg, és mire észbekapnak a hívek – hogy is mondjam csak keresztényül? – harangoztak.

Azt hiszem, ha Európának van identitása, annak kizárólag a demokratikus jogállamhoz, a vallásszabadsághoz, az állam és egyház szétválasztásához lehet köze. Meg a jóléthez, fejlődéshez, szolidaritáshoz, minden egyes európai polgár szabadságjogainak elismeréséhez. Vallásra, bőrszínre, nemre, életkorra, szexuális irányultságra és egyéb jellemzőkre való tekintet nélkül. Ehhez a Semjén-féle deviáns, megélhetési népbutítókat sürgősen felelősségre kell vonni. Különben megnézhetjük, mi lesz az örök Magyarországból az unió után.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!