Május 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A hideg ráz tőlük, de bármikor utcára megyek azért, hogy hatalmi szóval ne lehessen elhallgattatni őket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,614,500 forint, még hiányzik 385,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras, madárfüttyös szép estét! A mai kedvenc sajtóközleményem következik.

A Magyar Idők is támogatja a Jobbikot a kormánnyal szembeni harcában

Miután a Fidesz most már a politikai ellenfelei teljes anyagi ellehetetlenítését is felvette az eszköztárába, és a Jobbiknak ezért a választókhoz kellett fordulniuk, hogy az orbáni önkény elleni harcukban segítsék őket, meglepő támogató jelentkezett be a pártnál.

A XXI. századi Pravdaként is emlegetett Magyar Idők ugyanis már sokadszorra tette meg, hogy nem teljesítette egy Jobbikkal szemben jogerősen elveszített perben rárótt ítéleti kötelezettségét, most éppen több százezres sérelmedíjat nem utalt át határidőben, ezért a legerősebb ellenzéki párt végrehajtási eljárást kezdeményezett ismételten ellenük. 

A végrehajtás során befolyt összeg a megítélt sérelemdíjnál is jelentősebb lesz, amellyel a kormánypárti propagandakiadvány így a Jobbik jelentős támogatói sorába lépett be. Természetesen a teljes összeget a Fideszt tavasszal a választók akaratából leváltó párt az Állami Számvevőszék törvénytelen bírságának megfizetésére fogja fordítani. 

Jobbik Magyarországért Mozgalom (MTI-OS)

Jót vigyorogtam. Változatlanul a jeges veríték önt el arra a gondolatra, hogy a Jobbik kerülhet kormányra ebben a sorsüldözött, szerencsétlen országban. Nem hiszek az ő megszelídülésükben, egy pillanatig sem. Ha az alap, amire felépült az egész, romlott, romlott lesz az arra felhúzott építmény is. Most is azt gondolom, amit tavaly és három éve is: ha lehet még rontani a jelenlegi helyzeten, akkor a Jobbik hatalomrakerülésével ez megoldható.

Ámde. Ahogy eddig is kiálltunk bármelyik Jobbikos – és MSZP-s, fideszes, DK-s, bármilyen – politikus mellett, amikor személyeskedő, méltatlan, aljas támadás érte, ugyanúgy – bár ezt most a magam nevében mondom – kiállok a Jobbik mellett ezzel a szemétséggel szemben, amit most velük csinál a hatalom. Mert bármennyire nem kedvelem őket, az nem lehet megoldás, hogy izomból lenyomja őket a kormánypárt. Csupán azért, mert megteheti. A józan ész, a választók győzzék le, vagy szorítsák keretek közé.

Ez éppen olyan, mint az általam még véletlenül sem kedvelt kormányhű propagandagépezet bármelyik eleme, Bayer Zsolttól G. Fodor szorgos alkalmazottaiig. A hideg ráz tőlük, de bármikor utcára megyek azért, hogy hatalmi szóval ne lehessen elhallgattatni őket. Soha.

Lehet, hogy ez sokaknak nem érthető igazán, de momentán ennyire futja ilyen késői órán. Majd még visszatérünk rá, ha szükséges. A nap kommentje (Hende Csaba szociális tűzifa-osztásáról):

És azt a fát kinek a hátán vágta össze?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.