Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez miben gátolja a kéményen szántó kisembert?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bealkonyult, tentebaba. Ma kivételesen nem újabb milliárdokról fogok mesélni estit – vagyis de, csak máshogy – amit szeretve rajongott kormányunk éppen egy templomtornyon keresztül önt a választási egyházba, mert most lett egy nagyon kedvenc sajtóközleményem. Nini!

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Nemzeti konzultáció: a kormány feljelentést tett rágalmazás miatt

A kormány feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a nemzeti konzultáció hitelességét rontó megnyilvánulások, illetve becsület csorbítására alkalmas hamis felvételek készítése és nyilvánosságra hozatala miatt.
Mint ismert, Hadházy Ákos és képviselőtársa valótlanságokat állított a nemzeti konzultációval kapcsolatban, különös tekintettel a részvételi adatokra.
A kormány részvételi adatokkal kapcsolatos tájékoztatását igazolja, hogy a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke december 7-én hitelesítette a ténytanúsító jegyzőkönyvet. A dokumentum szerint december 6-ig összesen 2.171.500 darab konzultációs válaszküldemény érkezett (ez a szám értelemszerűen nem tartalmazza az internetes kitöltések számát, amely 178 491).
Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről. Ez nem véletlen, tudva, hogy az LMP támogatta ezeket az uniós intézményekben. (MTI-OS)

Biztosan van az olvasók között jogvégzett ember. Segítene nekem megfejteni ezt a közleményt? Bár még jogi végzettség sem kell, elég a józan paraszti ész.

A nemzeti inzultáció hitelességét rontani az komolyan büntetőjogi kategória? Van neki hitelessége? És az vajon honnan van? Mert én eddig úgy tudtam, hogy a Fidesz egyszál egymaga kitalálta, eldöntötte, megszavazta, aztán iszonyúan sok pénzért elküldte az embereknek és élő ember nem tudja ellenőrizni, az emberek hány válaszborítékot küldtek vissza és azok mit tartalmaznak.

Ráadásul ha akárhányan akármit válaszolnak, akkor mi van? Azon kívül, hogy semmi. Ez nem népszavazás. Semmire nem kötelez, semmire nem hatalmaz fel senkit. Annyi jogi következménye van, mintha én felmásznék a háztatőre és kihirdetném, hogy az ég kék. Kék hát. Na és akkor mi van?

Szerintem Hadházy Ákos arról számolt be, amit látott a kettő szemével. Konkrétan egy kupac félig üres dobozról, amelyekben fizikai képtelenség lett volna annyi válaszlevelet begyömöszölni. A kormánynak bőven lett volna lehetősége odacsődíteni az összes képviselőt és diadalmasan megmutatni a csilliárd visszaküldött inzultációs levelet. Nem tették.

Van ténytanusító jegyzőkönyv is? De jó! Mindjárt más érzés, meg kell mondanom.

Azt már meg sem kérdem, hogy Hadházy Ákos (vagy bárki más) hogy a francos fájdalomban tudná azzal meggátolni a magyar embereket a vélemény nyilvánításban, ha azt állítja, hogy szerinte nem érkezett vissza annyi levél, amennyit a Fidesz állít? Ez miben gátolja a kéményen szántó kisembert? Nem találja meg tőle a postaládát?

Esküszöm, ilyen ország márpedig nincs. Ha ez a feljelentés túljut az ügyészség portáján, akkor szerintem sebesen kezdjünk el csomagolni, mert akkor itt már nem csak a korrupció szabadult el végleg, hanem az elmebaj is. A nap kommentje Virágtól:

1984

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!