Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Utolsó erőddel is védd meg a fejeden taposó bakancsot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap reggel hétkor:origo

Ugyanez reggel nyolc után:origo1

Vér, háború, elnyomás, támadás, vérpad.

Kelj fel ember és védd meg Orbán Viktort, aki nem gazdag ember, mert számára az uralkodás nem üzlet. Az apja, anyja, testvérei, felesége, lánya, veje milliárdosok lettek ugyan, de a tehetségüknek köszönhetik.

Kelj fel ember a nettó százezres fizetéseddel a zsebben, amiből nem tudod taníttatni a gyerekedet, nem tudod normálisan eltartani sem és soha a büdös életben nem is lesz több, nem lesz jobb, nem lesz élhetőbb életed sem neked, sem a gyerekeidnek. Neked majd lesz valamikor negyvenezres nyugdíjad – ha élsz addig – és eldöntheted, hogy megfagysz inkább, vagy éhen halsz.

Védd meg a pusztuló falvakat, ahol nincs orvos, nincs iskola, nincs gyógyszertár, nincs munkahely, csak közmunka van és nemzeti dohánybolt. Ahonnan nincs menekvés, mert oda láncol az eladhatatlan házad, a pénztelenséged, az iskolázatlanságod és ugyanez lesz a sorsa a gyerekednek is.

Védd meg Rogán és Habony milliárdjait, luxus életét, ibizai bulizásait, kötvénybizniszét. Védd meg Mészáros Lőrinc százmilliárdjait, televízióit, rádióit, lapjait, külföldi villáit, vadászkastélyait, naponta szaporodó vállalkozásait.

Védd meg Szijjártó úszómedencés villáját, Pintér Sándor biztonsági cégeit, Lázár János gyerekinek szőleit és luxusvilláit. Védd meg Farkas Flórián értékes személyét.

Védd meg a külföldre talicskázott milliárdokat, miközben a te fizetésed arra elég, hogy ne halj éhen. Védd meg az egyháznak átjátszott vagyont, miközben neked már nincs lehetőséged dönteni arról, hol és mit tanuljon a gyereked, mert vitte az egyház az egyetlen iskolát a faluban, ahol élsz. A gyereked oda fog járni akkor is, ha nem vagy vallásos, ha nem vagy keresztény. Jogod van ugyan mást választani, de lehetőséged nincs.

Védd meg az ellátás nélkül maradt emberek nyomorát és közben mosolyogj boldogan, amikor valamelyik NER-lovag luxusautója elsuhan melletted. Védd meg a saját, örökre bebetonozott nyomorodat, a fideszes pártkatonának kiszolgáltatott életedet.

Védd meg a hályogtól vakuló öregeket, miközben félanalfabéta nemzeti nagyágyúk szemrebbenés nélkül, mellényzsebből kifizetik a nívós magánkórház szolgáltatásait, napok alatt hozzájutva azokhoz az ellátásokhoz, melyekhez az állami egészségügyben vergődők nem, vagy csak akkor, amikor már késő.

Utolsó erőddel is védd meg a fejeden taposó bakancsot, a kezet, amely kiveri a kezedből az utolsó falat ételt is és tapsolj, éljenezz teljes erőből, mert biztonságban lehetsz, mert van körülötted kerítés, mert ide aztán senki nem jöhet, a totális biztonság és boldogság országa íme, a tiéd.

Védd meg az élősködőidet, mert neked az a jó, ha szívják a véredet.

Ne törődj azzal, hogy kirabolnak, hogy elveszik a jövődet. Azzal se törődj, hogy minden más ország, amelyik onnan, vagy sokkal mélyebbről jön, mint mi, már megelőzött régen. Ne érdekeljen, hogy az a rengeteg pénz, ami az ország talpraállását szolgálta volna, ócska térkövekben, külföldi titkos számlákban és strómanok nevére vásárolt ingatlanokban van. Védd meg a jobbágy-létedet, anyád sorszámát a csípőprotézisre várók listáján, apád kezeletlen demenciáját, a feleséged kivizsgálatlan mellrákját, a gyereked betanított-ívhegesztő karrierjét.

Védd meg Sorostól, az Uniótól, a baloldaliaktól, a liberálisoktól, a melegektől, az ellenzéktől, a migránsoktól. Védd meg mindenkitől.

Bazd meg.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.