Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti Jósda

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Remélem, mindenkinek teli a kiscipője. Van, aki csokit kapott, másvalaki alaptörvényt, vagy államtitkárt. Szerencsére van mindenből bőséggel, kivéve a csokit.

Ma a külföldre talicskázott pénzek helyett a kormány jóslásügyi és jövőbelátó szakemberétől hoztam egy remek megnyilatkozást.

Soros György brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kifejtette: a spekuláns brüsszeli szövetségesei, karöltve az általa pénzelt szervezetekkel, meghallgatást szerveznek az Európai Parlament belügyi, állampolgárjogi és igazságügyi bizottságában. Ez a meghallgatás nem más, mint egy újabb politikai nyomásgyakorlási eszköz Magyarország ellen, hetet-havat összehordanak majd azzal a céllal, hogy lejárassák és büntessék hazánkat, mert szembemegy az erőltetett bevándorlással, és nemet mond a Soros-tervre – mondta. 
Hidvéghi Balázs hozzátette: a meghallgatás is mutatja,  milyen mértékben áll Brüsszel a Soros-birodalom befolyása alatt. (MTI)

Értem. Hidvéghi Balázs szerdán megmondja, hogy csütörtökön mi fog történni az Európai Parlamentben és miért, valamint annak mi lesz a következménye. Azt is tudja, hogy ki mit fog mondani és természetesen mindezt Soros György mozgatja, rendezi és finanszírozza. Hidvéghi Vátesz Balázs azt is tisztán látja, hogy a holnapi meghallgatás már ma is bizonyítja Soros György hihetetlen és gyakorlatilag korlátlan hatalmát, miután ő mozgatja az egész Uniót is és az Európai Parlamentet is.

Jó lehet Hidvéghi Balázsnak lenni. Ha én egy nappal előre tudhatnám, hogy másnap milyen számokat húznak ki a lottósorsoláson, esküszöm, elégedett lennék a képességeimmel. De ő is elégedett lehet, mert holnap majd megint kiáll a mikrofonok elé és bejelenti, hogy ő előre megmondta. Esküszöm, én az EP bizottság helyében keresnék hirtelen valami jelentéktelen kitüntetést és Orbán Viktor mellére tűzném, sűrű vállveregetések közepette. Aztán érdeklődve várnám, mit lép erre Hidvéghi Balázs. Mert ugye akkor lényegében Soros György tüntetné ki Orbánt, az meg annyira ciki lenne.

Kár, hogy a kitüntetés valószínűsége egy kicsit a nulla alatt van. Az sem valószínű, hogy mikuláscsomagot akarnak átnyújtani a magyar kormánynak. Minden másról pedig Soros György tehet. Ez abból következik, hogy Hidvéghi Balázs előre megmondta. Aludjunk rá egyet.

A nap kommentje Gézától:

Karácsonykor majd egy Orbános gyertyát kapnak,húsvétkor meg egy Soros terv másolatot.Oszt jónapot.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.