Szeptember 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A csokimikulás mellé Alkotmány jár

A mai napon sok hazai iskola tantermében jelent meg a mikulás, hogy aztán a gyerekeknek kiossza az édességekkel teli csomagokat. Volt azonban egy olyan gimnázium, ahol a csokimikulás mellé nem egy kis gyümölcs, hanem Magyarország Alaptörvénye járt. Igen jól olvasták. A Budapest XII. kerületében található Sashegyi Általános Iskola és Gimnázium egyik osztályának diákjai ugyanis ezt kapták.

A fotót egyik olvasónktól kaptuk, az anyuka ezt írta:

Csatlakozom az óvodás kisgyermek felháborodott édesanyjához. Én is felháborodtam az imént. 13 éves lányom az iskolából most küldte ezt a képet. (…) Nem jutok szóhoz…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!