Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Hamarosan indul a disznótenyésztő-neurológus szak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szélviharos szép estét! Csodás napot tudhatunk magunk mögött ma is. Soros György természetesen folyamatosan rágcsálja az országhatárokat, mint rozsda a Csepel bringát, ráadásul a rohadék Unió is méltatlanul támad minket és üldözik a boszorkányokat. Vagy ilyesmi. Kovács Zoltán mondta és ha ő mondta, az úgy is van. Vagy máshogy.

Írt rólunk a külföldi sajtó! Vagyis nem pont rólunk, hanem csak a főnökről, mert mióta egyszemélyben ő Magyarország, azóta már csak így megy ez. Most a Politico című brüsszeli lap emlékezett meg őfényességéről.

Orbán Viktor miniszterelnök a berlini szövetségi kormányt megkerülve inkább a tartományi vezetőkön keresztül próbálja képviselni az érdekeit Németországban, tekintettel a barátinak nem mondható kapcsolatára Angela Merkel kancellárral.

MTI

Így helyes. A saját érdekeit próbálja képviselni Felcsút híres szülötte. A német választások tájékán a lakájmédiában naponta kétszer bukott el Angela Merkel, de nem fogott az átok, mert amúgy megint ő a kancellár. Persze, meg lehet futni ezeket a köröket a tartományi vezetőknél és egyenként smúzolni nekik, de kötve hiszem, hogy Orbán kedvéért szembe fognak fordulni bármilyen kérdésben Merkellel.

Miközben Európa reménybeli ura időnként Németországban házal a portékájával, Áder János természetvédő és főhorgász a határon túli egyházi vezetők tiszteletére adott díszebédet hétfőn a Sándor-palotában. Mindenki nagyon boldog volt – a menüről semmit nem tudok, de feltehetőleg nem paprikás krumpli volt lecsókolbásszal -, az eseményen részt vevő Orbán Viktor és Kövér László is. A díszebéden kiderült, hogy a lelkészek közvetítenek ég és föld között (Áder mondta, nem én), valamint ember és ember között. Jó. Remélem, nem sámándobon utaznak, bár az sem zavar különösebben, csak ne legyen kötelező hinni benne.

Van még egy jó hír mára. Állítólag a kormány másfél éves képzéssel fog betanított aneszteziológusokat gyártani a mi nagyobb örömünkre. Gyógytornászokat, dietetikusokat és hasonló szakembereket képeznek át, hogy enyhítsék a munkaerőhiányt. Pöpec lesz, de tényleg. Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor a képesítés nélküli pedagógus keze alól egyenesen a Mészáros Lőrinc Egyetemre kerülnek a nebulók, ahol olyan szakpárokban folyik majd a képzés, hogy ihaj. Gázszerelő-sebész, disznótenyésztő-neurológus és ilyenek. Jó lesz.

A nap kommentje Mihálytól (a budafoki villamosremízbe egy rossz helyre épített oszlop miatt nem férnek be a villamosok):

Ugy hallottam, lattak arra Soros Gyorgyot betonozni.

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.