Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az sem vigasz, hogy már a szellemi árvízkárosult híveit is élő adásban röhögi pofán

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy is mondjam? Ez egyre rettenetesebb és kétségbeejtőbb, pedig eddig is lesújtó volt és borzasztó. Úgy ugrottunk neki a decembernek a péntek reggeli miniszterelnöki igehirdetésbe csomagolt agyfasszal és vallási szeánsszal, hogy már a fideszes szavazók leplezetlen hülyének nézése is ráfért a pofabőrre. Mondjuk, ez ne nekem fájjon, hanem az érintetteknek. Akik ezt is nyelik, mint kacsa a nokedlit. Hogy tudniillik a NEM LÉTEZŐ Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba.

Ma ezt ámokfutotta a tehetségtelen futballistába oltott sufnijogász:

– A Soros-hálózat pártszerűen működik, el akarja mozdítani és meg akarja gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek a muszlimok betelepítésével szemben fellépnek. A rezzenéstelen pofával fabuláló telihold arra számít, hogy Magyarországon a Soros-hálózat propagandára készül, megerősíti a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fizeti majd, a választás időpontjára pedig úgynevezett civil központokat hoz létre országszerte, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

– Sorossal onnantól kellett minden mást félredobva foglalkozni, hogy hatalmas gépezete rámozdult a bevándorlás kérdésére, a „pénzügyi spekuláns” pedig közzétette tervét, és annak végrehajtása érdekében mozgósította hálózatát. „Ez innentől kezdve Magyarország léte, nem léte” típusú kérdés.

Soros Györgynek sosem a száját kell nézni, hanem mindig a kezét, mert a spekuláns az olyan ember, aki tehetségesen lyukat beszél az ember hasába.

– A Soros-hálózat le akarja bontani a kerítést, nem akarja, hogy a nemzeteket határok válasszák el, azt akarja elérni, hogy a magyarok örüljenek a tőlük különböző kultúrájú emberek érkezésének, és adjanak nekik pénzt. „Mi egy másik jövőt akarunk”. Ezért az állam minden lehetséges eszközét hadrendbe kellett állítani, ennek része a „Soros-gépezet” összetételéről, működési rendjéről, befolyásáról szóló titkosszolgálati jelentés is.

– És hogy mennyi lesz ebből a vagy létező, vagy nem létező jelentésből megismerhető a mezei kreténeknek? Óvatosnak kell lenni, mert egyetlen ország sem szívesen tárja fel az „erőfeszítéssel megszerezhető” információkra vonatkozó képességét.

– A konzultációs kérdőív kitöltése „erőfeszítés”, ugyanis el kell olvasni, meg kell érteni, akarni kell kitölteni, „esetleg meg kell beszélnie az embernek a feleségével vagy a barátaival”, majd postára kell adni.

Az eddigi konzultációk közül a mostani a legsikeresebb, ergo az emberek szerint ez a kérdés a leginkább húsbavágó, a jövő szempontjából a legfontosabb. A bevándorlás nem pártkérdés, hanem nemzeti ügy, hiszen ha beengednék a migránsokat, nemcsak a fideszeseknek kellene együtt élniük velük, hanem minden magyarnak.

– A Kína-Közép-Kelet-Európa csúcstalálkozóról: Magyarország és Kína között van egy „rejtélyes, régről jövő együttműködés, amely a magyarok keleti származása miatt még visszamegy hosszú-hosszú évszázadokra”. A magyar-kínai kapcsolat nem az ideológia, hanem „a józan ész talaján” áll.

– A Budapest-Belgrád vasútvonalról: másodlagos, hogy a beruházás „forintban hogyan térül meg” (!!!), mert az ország szempontjából az a fontos, hogy ez a szállítási útvonal Magyarországon keresztülmegy, „ez a tény önmagában felértékeli Magyarországot”.

Ennyit tényszerűen arról, ami – az MTI tálalásában – elhangzott, most jövök én. Jó, tudom, kurvára unalmas évek óta hetente zabálni a hazugságot, a cinizmust, a feneketlen pofátlanságot és megpróbálni kielemezni azt, amin kurvára semmi kielemeznivaló nincs: egy pszichopatára emlékeztető hasbeszélő mondja a magáét két (?) éve. És teljesen mindegy, hogy mit mutatnak a számok, a tények, ezt a lemezt hallgatjuk. Reggel, délben, este. Hogy kibaszottul harcban állunk és Soros (most éppen Soros) és titkosszolgálati jelentés és nemzetbiztonsági veszély és csatarend és háború. De nektek, akiknek az olvasás is megterhelő és erőfeszítéssel jár, nektek, szellemi árvízkárosultaknak semmi közötök hozzá, higgyétek el annak az embernek a szavait, aki harminc éve szívja a véreteket.

Annak az embernek, aki minden más, azóta legendásan telibehányt kijelentése mellett azzal a dakota axiómával vonult be a köz tudatába, hogy

ne figyeljenek oda arra, amit mondok. Egyetlen dologra figyeljenek: amit csinálok.

Ez az ember két éve abból él, hogy simán ráfér a pofájára az emberek hasába lyukat beszélő tehetséges spekuláns démonizálása. Ez az ember, akinek a szolgái is nyíltan beszélnek arról, mennyire lenézik, hülyének nézik a választóikat és az egész Soros-témát azért találták ki, hogy egy kézzelfogható ellenségtől – akire ugyan soha semmit nem sikerült rábizonyítani – megvédjék a beszaratott, rettegő tájékozatlanok tömegeit. És igen, az a baj, nem csak a fideszes választókat mérgezik a stratégiai hazugságaikkal, hanem mindenki mást is.

Ebben az országban nincsenek áldozatai a hidegnek, a nélkülözésnek, a vidéki Magyarországot felzabáló leszakadásnak. Ebben az országban a nem létező bevándorlás lett a nemzeti ügy, amelyet szellemi rothadásba züllesztett harcos öntudatlanok visznek a vállukon.

Ebben az országban egy generációkat eladósító, adóforintokat felemésztő hiteltörlesztésben testet öltő szemfényvesztő beruházásról nyíltan azt lehet mondani, hogy nem az a lényeg, hogy megtérüljön, hanem az, hogy a magyarok keleti származása micsoda szellemi-lelki orgazmus.

Ebben az országban a rendőrség hivatalos állásfoglalása szerint Soros György semmiféle nemzetbiztonsági kockázatot nem jelent, de az apátiával szájbarúgott nemzeti tudatlanságnak két nap múlva be lehet adni az ellenkezőjét. Azt, hogy miután az olajszőkített belügyminiszter még pár hete a száján sem ejtette ki a Soros-tervet, tegnap már jelentés is lett belőle, ami ettől kezdve államtitoknak minősül.

Ebben az országban a civileket miniszterelnöki utasításra lehet koncepciós eljárásoknak alávetni és ártatlanul meghurcolni, mert ebben az országban csak a CÖF-ös seggnyalóknak lehet sunyi módon elsíbolt közpénzmilliárdokból pártszerűen működni és propagandát folytatni. Mert ebben az országban csak azoknak van joga beszállni a választási kampányba, akik a fideszes állampárt választási győzelmében érdekeltek.

Ebben az országban ezen a télen minden korábbinál több ember fog megfagyni az utcán, vagy magára hagyatottan kihűlni a saját lakásában, a választási kampányízű Erzsébet-utalvány pedig tartósan nem fogja enyhíteni azoknak a helyzetét, akik egyre nagyobb számban csúsznak le az egyébként is eltörölt szegénységi küszöb szintjére.

Ebből az országból mindenkori legsötétebb énjét hozta ki ez az évtizedek óta közpénzből élő, az ideológiai köpönyegforgatás világbajnoki címére joggal pályázó politikai spekuláns. És nem ez a vége. A vége messze van, és iszonyú kínok közepette fogunk odáig eljutni. Engem az sem vigasztal, hogy egyenes adásban röhögi pofán a híveit, akiknek szerinte komoly intellektuális erőfeszítést jelent az olvasás és a megértés. Pedig ez történetesen igaz. (Gondolom, ezért hosszabbították meg Moszkváig a kérdőívek beküldésének határidejét. Mert lassan olvasnak a birkák, és az automatikus ikszelés is gondot okoz nekik.)

Ennél nagyobb tragédia: ahogy elnézem az ellenzékiséget megcsúfoló ellenzéki pártok erőtlenül nevetséges vergődését, hajlamos vagyok arra gondolni: rajtunk már tényleg csak az segítene, ha Soros valóban beszállna a választási kampányba. Vagy semmi.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.