Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem, a kormány nem ilyen jó fej

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rendkívüli migrációs nyomás van Magyarországon – állítja a kormány a szerdai Magyar Közlönyben – így hát mi mást lehet tenni, mint 51.5 milliárd forintot a helyzet kezelésére fordítani. Mindezt természetesen közbeszerzési pályázat nélkül. Mint azt a közlönyben is leírják, tömeges bevándorlás van, ezért a helyzet súlyos. Na meg persze van Soros György is, meg az ő katonái, továbbá a teljes ellenzék, amely a határkerítés elpusztításán dolgozik.

A dolog már oda fajult, hogy Gulyás Márton és Pap Réka Kinga is Sorostól kapják a fizetésüket, ezért is emelik fel szavukat a kormány ellen. Konkrétan 20 millió forint támogatásért cserébe. Ezt pedig nem Hollik, vagy Németh böfögte bele az éterbe, hanem az ország megmondóembere, Puzsér Róbert. Na, de visszatérve a migrációs válságra, lássuk is azokat a bizonyos számokat, hisz azok soha nem tévednek.

KSH adatok

KSH adatok

Tegye fel a kezét az, aki tömeges bevándorlást vél felfedezni az alábbi számok között. Mert nekem valahogy nem sikerül. Volt egy jelentős menekülthullám még 2015-ben, melynek egyik fő útvonala Magyarországon keresztül vezetett. Ez tény. Viszont ez két évvel ezelőtt volt, azóta a számok már régesrégen a korábban megszokottakat mutatják. Nincsenek tízezrével a határ mentén a bokrokban megbúvó gaz menekültek, akik átlépve az államhatárt azonnal fa- és gyümölcslopásba kezdenek. A menekülvtálságból már csak a válság maradt meg számunkra. A menekültek nélküli rettegés. Rettegés az állam által kreált lidércektől.

Ha nincs valós menekülvtálság, majd kreáll az állam. Tartson csak ki a rettegés egészen a választásokig, hisz ez az ő malmukra hajtja a vizet. Pénz nem számít, hiszen úgyis találnak indokot, miért szükséges 51.5 milliárd forintot egy nem létező válság kezelésére elkölteni. Ez pedig azt mutatja, hogy a költségvetésben bőven lenne pénz jóléti intézkedésekre, azonban a kormány fontosabbnak tartja az ország védelmét egy nem létező ellenséggel szemben. Ahelyett, hogy esetleg szociális intézkedésekre költse azt.

Ez a választási kampány talán Magyarország történetének egyik legdrágább és leghosszadalmasabb ilyen típusú akciója lesz, hiszen noha a választások csak jövő tavasszal lesznek, a kampány már hónapokkal ezelőtt megkezdődött. Ezt a kampányt pedig mi finanszírozzuk, akár akarjuk, akár nem. Karácsonyi Erzsébet-utalványok, kilakoltatási moratórium téli meghosszabbítása, a befizetetlen számlákkal rendelkező háztartásokban az áramszolgáltatás fenntartása, Soros- és Brüsszel-ellenes plakátok. Ezek mind egy hosszadalmas kampány részei, ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja. Minden pozitívnak tűnő intézkedés alantas indokkal születik meg. Mindössze a látszat fenntartása a fontos, a valós problémákat nem érdekük kezelni.

Ennek a választásnak a megnyerése a szegények és elesettek testén át vezet. Őket lekenyerezve próbálnak ismét újabb négy évre a parlamentbe kerülni. A kormány semmi mást nem tart szem előtt, csak a jövő évi választások megnyerését.

A Fidesz-KDNP győzelmét követően aztán 4 évig ne várjunk Erzsébet-utalványokat, vagy a szegényekkel megértő, a kilakoltatási moratóriumot a tél végéig meghosszabbító kormányt. Ismét beköszönt a választások utáni, ígéreteit soha be nem tartó, hazug, szégyentelen  kormányzás időszaka. Migránsrettegés és Soros György bizonyosan továbbra is lesz, népjóléti intézkedések azonban nem.

Ne hagyjuk, hogy ismét becsapjanak a cukormáz alá bújtatott aljas hazugságaikkal. Merjünk mögélátni a dolgoknak, kérdőjelezzük meg döntéseiket, tudjuk meg, mi a valóság, hisz minden éremnek két oldala van.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.