Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pedig évek óta a saját pénzéből köpik szemen és szimbolikusan a szájába is vizelnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ahogyan az várható volt, a Fidesz-KNDP nevű párt és kormánypárt – hajlamosak vagyunk a gazdatesten piócáskodó kereszténydemokratákat elfelejteni, pedig nem kellene – nem hagyta magát összezavarni a magyar rendőrség (üdvözöljük Olajszőkített Pintér Sándor belügyminiszter urat) állásfoglalása által. Miszerint Soros György magyar származású patásördög és a fél világot nyomorba döntő spekuláns – minden ellenkező előjelű kormányzati vergődés ellenére – nem jelent semmilyen fenyegetést Magyarországra nézve.

E cikk megírása előtt nem sokkal állapítottam meg, a Fidesz változatlanul tolja az ismeretlen ufószakértőket megszégyenítő nemzeti félrevezetést arról, hogy Soros György beavatkozik a magyar belpolitikába. Mer’ a Némethszilus is megmondta:

 

Természetesen azt nem tudom javasolni, hogy bárki messzire mutató következtetéseket vonjon le abból, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda szerint nincs semmiféle Soros-terv, csupán az van, amit mindenki pontosan tud, akinek nem negatív egész számmal leírható az értelmi intelligenciája: a Fidesz mossa, mossa, mossa az agyakat. Úgy értem, szubjektív véleményét közpénzmilliárdokkal alátámasztva, a valósággal köszönőviszonyban nem lévő, homályos hazugságokat tényként tálalva, kettyent ufószakértők komolyanvehetetlen kézikönyvei alapján kapaszkodnak székeik bársonyába.

Nézzük meg közelebbről, mi következik abból, hogy az NNI elutasította Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő Soros György elleni feljelentését. Röviden: semmi. Semmi új pontosabban. Ha csak az nem, hogy Soros György keze a rendőrség kötelékeibe is betette a lábát. Vagyis a magyar rendőrség támadást intézett a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen, amelyik Orbán Éntudomjól Viktor vezetésével kormányzása legfőbb céljául tűzte ki, hogy ezt az önként-dalolva elhülyült országot megmenti. Saját magától.

Ha komolyra lehetne fordítani, komolyra fordítanám. De sajnos ennél komolyabbra már nem lehet és tulajdonképpen értelmetlen is. Egy olyan országban, ahol a Fidesz és külön Orbánviktor mondja meg, hogy ki mit gondolt és mondott valójában, amikor szóra nyitotta a száját; hogy kinek kivel szabad és nem szabad tárgyalnia; hogy mitől kell félni, kit kell utálni, és pontosan kitől-mitől érdemes lefosni a bokánkat… nos, egy ilyen országban az NNI határozata, állásfoglalása, pontokba szedett érvelése nem oszt és nem szoroz.

Ha ennek az országnak körömfeketényit is számítana, hogy évek óta a saját pénzén naponta köpik szemen és hugyoznak bele a szájába, hogy a kötőszavakat leszámítva a kormány minden szlogenje, plakátja, 1 perces társadalmi célú hergelése tömény hazugság, blöff és hamuka, akkor a magyar rendőrség határozata nélkül sem tartanánk ott, hogy még mindig az a kérdés, meglesz a hazugsággyár újabb kétharmada, vagy csak sima többséggel folytatják.

Ha ebben az országban a józan ész még bármit is számít(ana), akkor most a salakmédia aljas hallgatása mellett arról kellene beszélni, hogy a vakhit későre ugyan, de megvilágosodott: az egyélőisten hűtlenül kezelt milliárdok árán konzultált vele, istenhívővel a hazugságról és valamiről, ami nem létezik. És ha a Soros-terv már a magyar rendőrség szerint sem létezik, akkor valakinek kötelezően el kell vinnie a balhét a két éve állandósult közveszéllyel fenyegetésért, a valótlan hírek terjesztéséért, a köznyugalom megzavarásáért. Mert ha Soros Györgyről a  magyar rendőrség azt állítja, hogy semmi olyasmit nem mondott, vagy tett, amivel a kormánypárt rágalmazza, akkor viszont egy lehetőség maradt: a fényességes istenkirály átverte a híveit és földhözragadt politikai haszonlesésből eteti őket összeesküvés-elmélet szagú, dohos hazugságokkal.

Egészséges országokban ilyenkor az lenne a minimum, hogy az istenadta nép számonkéri a nagyságos urakon a nettó hazugságokra elsíbolt közpénzmilliárdokat. Egészséges országokban az istenadta nép – ha eddig nem is tette – most biztosan kikérné magának, hogy hülyének nézzék és éjt nappallá téve hergeljék. Egészséges országokban nem maradhatna következmények nélkül, hogy a hazug gyűlöletkeltés már tettlegességig fajult; hogy a rommá zsibbasztott polgár már saját szomszédjában, önkéntes diákokban, sportolókban is Soros-féle migránsokat vél felfedezni és sűrű fenyegetések közepette kiszurkálja honfitársa autójának kerekeit.

Hülyeség. Egészséges országokban a kollektív elmebaj egyáltalán nem fajulhatott volna idáig. Mert normális emberek nem gyűlöletplakátokat, reggeltől esti tartó verbális megvédést és szabadságharcot, ócska dakota bölcsességeket és soha bizonyítást nem nyert mesketéket várnak el a kormánytól, hanem gazdasági fejlődést, puskaportól mentes békét, kiszámítható holnapot, tervezhető jövőt. Mert normális állampolgárok nem az állandó propaganda zajában, az újabb és újabb nem létező ellenségek visszaverését fémjelző kardcsörtetésben érzik magukat biztonságban. Attól, hogy van kit imádni, van kit becsukott szemmel követni akkor is, ha minden második nap letagadja azt, amit előző nap mondott.

És itt meg is bukik minden érvelés. Az egészséges országon. Mert ez nem az. Márpedig ebben a szellemileg, lelkileg kizsigerelt, elhülyített országban annak sem lenne semmi következménye, ha Orbán megtartaná a maga őszödi beszédét és letolt gatyával beismerné, hogy igen, hazudtam, na és?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.