Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Blöffblöffblöff és a hetedhét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt az esti mese ideje. Pizsamát felvenni, pöttyös bögrében az ágy mellé egy finom, tejszínhabos kisüsti és én szépen álomba ringatok mindenkit. Vagy felidegesítek.

Még ma is tart az őrület, mármint az évszázezred külpolitikai sikertörténete. Ami miatt egész Budapest egy szép nagy parkoló lett. Na, ott lépett fel a mi szerelmetes telivérünk. Bele se merek gondolni, miket mondhatott. Pedig a fotót elnézve szinte hallom. Máriaországa, sikertörténet, vanaseggünkönpirospötty, egyvérbőlvagyunktemegén (hopp, becsúszott egy Maugli), meseország, gazdasági csoda, az univerzummotorja, blöffblöffblöff.

Budapest, 2017. november 28. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke beszédet mond az Ázsiai Pénzügyi Együttmûködési Szövetség (AFCA) kétnapos pénzügyi csúcstalálkozójának megnyitóján a Magyar Nemzeti Bankban 2017. november 28-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

Budapest, 2017. november 28.
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke beszédet mond az Ázsiai Pénzügyi Együttmûködési Szövetség (AFCA) kétnapos pénzügyi csúcstalálkozójának megnyitóján a Magyar Nemzeti Bankban 2017. november 28-án.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Ma sem maradunk fincsi egyazizéegyazászló nélkül. Mondhat bárki bármit, bennem óráról órára erősödik a gyanú: a Fidesz a vesztét érzi. Értem én, hogy a saját szavazóknak makognak, de sok lesz már. Vagy kevés, nem is tudom.

Mennyit kapnak ezért Sorostól? – reagálás az LMP nyilatkozatára.

Egyetlen kérdésünk van az LMP-hez: mennyit kapnak ezért Sorostól?  Az LMP láthatóan minden erejével azon van, hogy előre hiteltelenítse a Soros-tervről szóló Nemzeti Konzultáció eredményét és megkérdőjelezze a magyar emberek véleményét.  Ezzel abba a közel 2 millió emberbe rúgnak bele, akik kitöltötték és visszaküldték a kérdőívet. Az LMP korábban nyilvánvalóvá tette, hogy nem a magyar emberek oldalán, hanem Soros György oldalán áll, sőt elvégzi neki a piszkos munkát. 

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

  Kiadó: Fidesz (MTI-OS)

Pontosítsunk. Aki azt állítja, hogy a Soros-terv nem létezik és azt a Fidesz találta ki, az azt bizonyítja, hogy létezik a terv. Ha maga Soros György állítja, hogy nincs ilyen terv, az a legékesebb bizonyíték arra, hogy van. Mert amennyiben valóban nem lenne, akkor Soros György nem mondaná, hogy nincs, de mivel mondja, ezért van.

Tudtok követni? Jó.

Aki hülyeségnek tartja a kormánypárt aktuális nemzeti inzultációját, az nem csupán azt bizonyítja be, hogy létezik a Soros-terv, hanem egyenesen Soros Györgytől kapja a fizetését. Sőt, maga Soros György is Soros Györgytől kapja a fizetését, ami ékesen bizonyítja, hogy van Soros-terv, aminek részét képezi az, hogy van olyan ellenzéki párt, amelyik szerint a kormány úgy hülye, ahogy van és ezzel az adott ellenzéki párt azt bizonyítja, hogy igenis van Soros-terv, amit Soros György fizet. Az ellenzéki pártnak. Ki.

A Soros-terv része az is, hogy aki megkérdőjelezi a nemzeti pénzszórásilag konzultáló kormánypárt szavazóinak épelméjűségét, az része a Soros-tervnek és Soros György fizeti őt. Is.

Halkan jegyzem meg, hogy szerintem is hülye, aki kitölti és visszaküldi ezt a baromságot. Tehát én is része vagyok a Soros-tervnek és engem is Soros György fizet. A kormány logikája szerint, már amennyiben feltételezhetünk ilyesmit az ő esetükben.

Közben meg nem, nincs Soros György nevű rendszeres, vagy alkalmi támogatónk – legalábbis azok között nincs, akik elárulják nekünk a nevüket -, legfeljebb paypalon utalhatott a drága ember, de akkor eléggé smucig, mert legfeljebb négy számjegyű összeget szánt ránk, azt sem dollárban, hanem forintban.

Nekem az jutott az eszembe, hogy lehetséges, hogy mégis létezik a Soros-terv. Mégpedig olyan agyafúrt módon, hogy a Fidesz tulajdonképpen a része ennek a tervnek, mert az öregúr azt találta ki, hogy addig hergeli ezeket a paranoiásokat, ameddig mentálisan szét nem esnek és el nem kezdenek olyan hülye sajtóközleményeket kiadni, mint az itt látható.

A nap kommentje Katalintól:

Aztarongyos… Legyen úgy, hogy ez nem van, jó? ???

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.