Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Viktor, ismét hazudtatok !

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Noha sokan, sok helyen mondták eddig is, hogy a kormány által, hasraütésszerűen benyögött konzultációs részvételi számok hamisak, bizonyíték eddig nem volt. Egészen a minapig, amikor is az LMP, a kormány nagy kegyéből beengedtetett azokra a helyszínekre, ahova ezek az ívek elvileg beérkeznek. És láss csodát, nem tudtak arra bizonyítékot felmutatni, hogy lenne bármiféle adatbázis ezekről. Az LMP nyilatkozott a három helyszín meglátogatását követően, mely látogatás szerintük bizonyította, hogy a kormáy által közölt számok hamisak. Nem küldtek be 1.7 millió konzultációs ívet a párt hívei.

A történet azonban csak itt kezdődött. A kormánypárt ugyanis kiadott egy közleményt, miszerint az LMP mindent és mindenkit megsértett. Mind emberileg, mind szakmailag. A nemzet testén ejtettek ezzel sebet, hisz belerúgtak abba a 2 millió emberbe – melyikbe? – aki kitöltötte a nemzeti konzultációt. A közleménybe pedig bebiggyesztettek egy, a kormány megbízásából jelen lévő fotós képét, amelyen egy rakás felstócolt doboz volt látható. Ezzel kívánták „lebuktatni” Hadházyiékat, hisz azok a dobozok mind teli vannak konzultációs ívekkel. Hát nem voltak, mi több, tök üresek voltak. Ezt maga Hadházy mondta el, ugyanis ő megkérdezte a helyszínen dolgozóktól.

A kormány kétszer nézte be és amikor már azt hitték, itt a vége, akkor jött a Hír TV hangfelvétele, melyen egy ott dolgozó mondja el, hogy ők kb 400 ezer kitöltött ívvel találkoztak. Igen ám, de mi van akkor, ha az online kérdőívek száma sokkal nagyobb, így pedig valóban eléri az 1.7 milliót? Tuzson Bence, a Fidesz szóvivője maga mondta el, hogy az előző konzultációk alkalmával is csak elenyésző számban érkeztek be, online kiltöltött kérdőívek. Tehát ez a lehetőség is kizárva.

A Fidesz tehát hazudott, majd azt letagadta. Ez pedig jól mutatja, mi történne, ha a kormány kérdéses ügyeit, egy nem kormányközeli bizottság vizsgálná ki. Mi történne, ha valóban el kéne számolniuk egy független bizottság előtt az uniós pénzek felhasználásáról, a letelepedési kötvényekről, vagy épp Mészáros Lőrinc vagyonosodásáról. A kormány már annyira nyeregben érzi magát, hogy a hazugság számukra már természetessé vált, amire már alibit sem próbálnak gyártani.

Rágalmaznak, hazudnak és csalnak, miközben elvárják, hogy ehhez mindenki csendesen asszisztáljon. Aki ezt nem teszi meg, az Soros ügynöke. Azonban kezdenek kifogyni a munícióból, ugyanis a kormány kommunikációja hónapok óta Sorosban és Brüsszelben merül ki. Nincsenek válaszok, tények, vagy épp valós adatok. A kampányt olyan hazugságra építették, mely úgy néz ki, már a híveket sem hozza lázba. Lehet, hogy az a 2 milliós „csak a Viktor” szekta is kezdi megelégelni a kormány munkáját? Lehet, hogy a sorosozás és brüsszelezés nem lesz elég egy újabb választás megnyeréséhez?

A gondok szaporodni látszanak, ugyanis a Jobbik mellé megérkezett az LMP is. Noha a lejáratókampány már bőszen folyik a Jobbik ellen – napi 3-4 cikk a kormánypárti média felületén –, ez nem biztos, hogy elég lesz. A buzizás és genderezés már korábban sem vált be, mint ahogy az sem lesz elég az LMP ellen, hogy Ron Werber. Vannak hülyék az országban az kétségtelen, de hogy 2 millióan lennének, azt kétlem. Lehet, hogy itt az ideje átgondolni a kampánystratégiát, ugyanis egy elvesztett választás börtönéveket fog jelenteni a hatalom mostani birtokosainak. Ott már az Orbán oltárok sem fognak segíteni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.