Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Nyugodj meg szépen, kis Balázs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én már kezdek aggódni. De most komolyan, nem egyrészt-másrészt, nem félvállról, nem foghegyről és nem is látszatból. Őszintén. Aggaszt a kormány elmeállapota. Tudom persze, egy kormánynak nem lehet elmeállapota. A miénknek pláne nem lehet, még akkor sem, ha történetesen nem az autómban található, hanem a fejem felett. Mindjárt Mohamed koporsója, Demoklész kardja és a béka segge mellett.

Ezek sopánkodnak. Megállás nélkül, folyamatosan, fáradhatatlanul. Minden egyes napon.

A Fidesz szerint „példátlan külső támadás” indult Magyarország ellen Soros György vezetésével.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: Soros György maga és képviselője is beszélt arról, hogy ellenkampányt indítanak a nemzeti konzultáció miatt. „Teljesen egyértelmű, hogy nyíltan befolyásolni akarják a magyarországi választások kimenetelét annak érdekében, hogy elmozdítsák az Orbán-kormányt és egy bevándorláspárti ellenzéki kormányt ültessenek a helyére” – fogalmazott. (MTI)

Tündérbogyó! Ne izguljál, mert táskás lesz a szemed alja, mint a disznószerelőnek. Komolyan, mitől fostok ennyire? Hiszen tizenhúszmillióan visszaküldték a nemzeti inzultációs kérdőívet. Annyian visszaküldték, hogy már el sem fértek tőle. Biztosan azért kell szegény Orbán Viktornak a Várba költöznie a mi költségünkön, mert már az ő irodája is plafonig tele van visszaküldött kérdőívekkel.

A kormány jól teljesít, a gazdaság szárnyal, mi vagyunk Európa húzómotorja és rotációs kapája. A kormány olyan stabil, hogy a receptért könyörög a Viagra gyártója. Akkor meg mi a hézag? Komolyan egy majdnem kilencven éves öregember fogja megdönteni Európa indiai származású asztali fűszerének örök hatalmát? Hogy fogja csinálni? És hogy ültet a helyébe akárkit is?

Amennyire tudom, még jövőre választáson fog eldőlni a kérdés, nem kinevezéssel. Aztán persze majd örökléssel, mert mi, a kéményen himbilimbiző kisemberek azt akarjuk majd akkor, de most még nem azt akarjuk. Most még konzultálni akarunk és szavazni. Mind a tizenhétmillióan Orbán Viktorra. Külhoniakkal együtt nyolcvanmillióan. Az a huszonhat ballibsi és az a pár ember, amelyik szóra sem érdemes, nem fogja tudni leváltani a kormányt. A Nyugat se, mert az éppen agonizál, Azerbajdzsánból és Ghánából meg biztosan a mi vezérünkre fognak szavazni.

Szóval miért van ennyire megrettenve Hidvéghi Balázs és a komplett Fidesz? Úgy rinyálnak, mint akinek nem jutott répaföld, közben meg már a gáztenyésztő nevén van a fél ország. Fel is készültünk a háborúra, hiszen jó ideje pedzegeti a Fidesz, hogy majd mindenféle álhírekkel fogják megtámadni drágaviktorunkat az orv ellenségek. Szóval nem hiszünk el semmit Sorosnak, bármit hazudozik is. Így vagyunk trenírozva, de ha nem, akkor is gyávák vagyunk kinyitni a tápcsatornánk bemeneti nyílását – a másik végén kijövő ájert meg letagadjuk -, így semmi nem fenyegeti a trónt és annak örökös lakóját.

Valaki szóljon Hidvéghi Balázsnak, hogy az szóljon Orbán Viktornak, hogy nyugodjon már meg végre, mert árt a szépségének ez a sok aggodalom. Már így is szarul néz ki. Megyünk szavazni jövőre, mint a szél és fejenként ötször fogunk rá voksolni. Meg még majd levélben is, vagy tizenhatszor. Nem nyugszunk, ameddig a 438 százalékos többséget el nem érjük. Szorgos népünk győzni fog! Arccal a harc felé! Meg minden. Csak nyugi legyen már végre. adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.