Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Darabra ez 27 milliom 834 ezer és még 888. Azanyádnesorosson, hát ez nem kevés ám

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újságírók nem tekinthetik meg a „Soros-tervről” szóló „nemzeti” „konzultáció” „visszaküldött” íveit.

Hittétek, na figyeljetek csak. Hát az úgy kezdődött, hogy nagyban ültünk a Suszterral Grazban, a Zum Schorosch kisvendéglőben, a napi rendes felforgató tevékenységet végeztük, áskálódtunk, árultuk a hazát, már ahogy ezekben a nehéz időkben lehet, kozmopolitáskodtunk, liberóztunk, meg úgy általában, a szokásos vircsaft és hepajkodás.

Mondom neki, te, figyelj már, Gyulám (nem Gyulának hívják amúgy a Susztert, csak amikor konspiratíve vagyunk, akkor szoktam így hívni, ő meg engem Mártonnak, mert a múltkor rájöttünk, hogy megfigyelnek a komcsik, civilek meg egyéb más bérencek: furcsának tűnt, hogy az asztalunkon mászkáló mezei poloska potrohából egy nyolctűs csatlakozó áll ki, mikor meg lecsaptuk volna, füstölve elrepült), szóval mondom, te, Gyulám, olvastad-e máma a rohadék ellenzéki sajtóban, amelynek felháborító, egyben undorító túlsúlya miatt a rendes veretes nemzeti gondolatok tisztára ki vannak szorítva a hétköznapok bugyrainak viharából, szóval mely szerint állítólag újságírók nem tekinthetik meg a konzeti nemzultáció íveit. Amit pedig már visszaküldtek milliom és milliom számra a hőnpolgárok, s dolgozzák fel a szakemberek azokat időt és energiát nem kímélnek, éjt-nappallá.

Kérdezem tőle, te, Ákos, azaz bocsbazeg, elkalandoztam, na, Gyulám, te ezt hiszed, így személy szerint, hogy ez a jogállamban lehetséges? Egy tőrőlmetszett demográfiában? Aszongya erre, ő bizony nem. Na, mondom, ha te nem, hát én még úgy sem, uccu, eredjünk az igazság nyomába, hamar menjünk a magyar nemzeti fővárosba. És így is lett, mert a tett halála. Ökrös szekéren mentünk, mint mindenhova, mert mióta olvastam, hogy az autókban lévő motorok egy jó része soros, inkább nem akartunk kockáztatni, vettünk még októberben a grazi heti vásárban két jó ökröt magunk mellé, azóta ez van, merjenek csak szólni a labanc rendőrök, olyat kapnak karikással nyak közé, beszarnak, vagy meg rájuk küldjük a külcsapatási és ripőkfejlesztési nemzeti ürügymisztert, ha hazajön Mianmarból, a mi legújabb dicsőséges testvérországunkból.

Na, nem színezem, három nap múlva délután meg is érkeztünk az Orbán Viktor Nemzeti Miniszterelnök Úr utcába, ahol a Magyar Nemzeti Nemzetikonzultációs Nemzetállamtitkárság székháza áll. Leszálltunk a bakról, az ökröket bekötöttük a szekérhez, hadd egyék csak a szénát, amíg mi megszámoljuk azokat a zíveket. El voltunk szánva őrült mód. Mondom a Suszternak, te, Rezső, vagyis Gyula, ide hallgass, higgyél nekem, be foghatunk jutni. Mert, mondom érvelve, eleve csak az, hogy itt nemzeti átláthatóság van, és mondom plusz a becsület, tisztesség, meg amúgy is a kormányhoz mi közel állunk, ha már minket se engednének be, hát nagyon nagy baj lenne ott. De, mondom a Suszternak, ne fossál. Kopogjál bátran, és megnyittatik néked. Hát ez bekopog, erre láss csodát, bzzzzzzbzzzzzz, és már nyílik is az öles nagy kapu. Most ezt lehet hogy nem fogjátok elhinni, de ahogy benézünk, hát ott áll a Németh Szinyó a birkózó füleivel, vagyis amíg meg nem műttette régen az volt neki, karfiolos, de megműttette, és most azért nem látszik, de attól még az. Kicsit hátrébb, egy olyan félhomályosabb részen, ami már egészen is homályos volt, egy másik prominenciás személyiséget véltem felfedezni, te jó isten, mondom a Suszternak, hát mondom kutya legyek, ha nem a Tállai adófőelnök úr az, non-konspiratíve druszám nekem. És még korábban polgármester, vagy tán egészen az, ómájfákinggod, mondom rejtjelezve.

A Suszter borzalmasan meg volt illetődve, még ilyennek tán nem is láttam, alig kapott levegőt, beleszívott az e-cigijébe egy olyat, hogy vagy fél centit lement a folyadékszint a vaporizatőrben. Hát nem csoda, nekem is citerázott a lábam amúgy, hát ekkora gigászok közt, na. Aszongya akkor a Bandi bácsi, a Tállai. Na, fiaim, csak nyugodtan, semmi formaság, nyugodtan csókoljatok kezet meg ilyesmik, tudom, mit éreztek, de nyugalom, mi is csak istenek vagyunk, halljuk hát, mi kéne ha volna. Milyen árat csökkentsek le és mennyire, és akartok-e az örök élet szentségében részesülni és/vagy foganni, ecetera ecetera.

No, mondom magamban, most vagy soha, egy életem, egy halálom, elő a farbával. Mondom nekik, hát, instállom, mink azért jöttünk ide mostan, mert szeretnénk megtekinteni a konzeti nemzultációnak a zíveit, egyre-másra, de ám le is akarnók számolni egyesével, éspedig üstöllést, mert nagyon kívánjuk. Aszongya erre a Németh Szinyó, noteno, éberség, várjunk csak, dehanem nem-e újságírók-e vagy? Mondom erre a szemem összecsippentve, hogy hát az a helyzet, pádre, hogy nyugalom ez ügyben, mert mink biza régi ságírók vagyunk, úgyhogy miránk ez a nemzeti törvény egyáltalában nem vonatkozódik.

Ekkor ők ketten visszavonultak a még sűrűbb homályba, és sugdolózva tárgyaltak, majd telefonáltak vagy hármat. Utána Németh Szinyó így szólott: Kedves mindnyájan, illetőleg nemzeti adóuram! Régtől fogva tudjuk, hogy az egyköpenyű forgási hiperboloid minden pontján két alkotó megy keresztül, az alkotók két rendet alkotnak. Ebből következik, hogy egyköpenyű hiperboloidot kapunk, ha két kitérő egyenes közül az egyiket megforgatjuk a másik körül. Lépjetek hát be a zívek birodalmába, mert szabad. És erre Tállai Bandi bácsi is bólintott kicsiny, de hatalmas űrtartalmú fejével. Akkor egyet pattintott az ujjával a Németh Szinyó, mire fel egy kis hajbókoló szerecseny szolgáló kinyitott egy oldalajtót.

Hatalmas terem tárult elénk, fényárban úszott az, a közepén volt egy jó nagy asztal, azt mondanám, saccra megvolt vagy hatvanszor nyolcvanas. Rezedafa. Na, azon voltak az ívek. Akkor a Suszter bement, én is közelebb léptem, ő elkezdte megszámolni a zíveket. Mondom neki egyszer csak, te mondom, mennyi hát? Aszongya ne zavarjál már össze, Márton, mindjárt kész. Nem sokra rá aszongya, hát darabra ez 27 milliom 834 ezer és még 888. Azanyádnesorosson, mondom, hát ez nem kevés ám. És hogy ennyi magyarember így kifejezi a véleményét ezeken a zíveken át. Akkor a Németh Szinyó így szólt:

Adhuc autem est locus Mortis dictus, cuius incipit terminus a Sarfeu-eri-itu-rea, hinc Ohut-cuta-rea, inde ad Holmodi-rea, postea Gnir-uuege-holmodia-rea et exinde Morus-uuasara-kuta-rea ac postea Nogu-azah-fehe-rea, inde ad Castelic et Feheruuaru-rea meneh hodu-utu-rea, post hec Petre-zenaia-hel-rea.

Azaz hogy ők is ugyanennyit számoltak előző este, akkor frankó minden. Akkor még megkerestük a Soros ívét, mert az a rohadék is visszaküldte ám persze, csak naná hogy pont fordítva kitöltve mint ahogy kell, amire nem arra igen, mint a sátán, na, arról rágyújtottunk urasan, de ugyan ki nem szarta le, hát így is maradt 27 millió 834 ezer és 887. Megkérdeztem még a Tállai Bandi bácsit, hogy a Semjén Zsolt úr esetleg szintén benéz-e netántán akkor délután így az Erőbe, de arra azt felelte nagyon kulturáltan, hogy sajna nem lehet, mert így ők már hárman nem tartózkodhatnak egyszerre egy városban, egy repülőn, és hasonlók, mint a kokakóláék, tisztára, ugye ha netán valami lenne. Amúgy is Semjén épp a Schmitt Pali bácsinak azt a doktori hogyhívjákját segít neki megírni, amit a Pali bácsi megígért egyszer amikor volt az a felfújt lejáratása neki, ott vannak náluk pont.

No így még kicsit de jól elbeszélgettünk, de aztán őnekik már indult az éjszakai törvénykezési hullájuk, úgyhogy lassan nem akartunk már inkább több vizet zavarni őket. A Suszter kapott ajándékba egy trafikot, hivatalosan, mint hadirokkant, én meg, úgy néz ki, az I. Rőtszakállú Mészáros Lőrinc gyermekeinek konzorciuma által megépítendő atomhulladék-temető sajtófőnöke leszek, álomtitkári rangban, és nívódíj. Holnap legyenek a ti vendégeitek! És ne terjesszetek mindenféle rémhírokat!!! (Figyelj!!! Az egész írás konspiratív!!! Úgy kell érteni!!! Olvass a soros között!!! De ez a zárójelben lévő három mondat is!!!)

Boda András

https://www.facebook.com/hetlovet

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.