Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szeretnénk bocsánatot kérni a Soros György felforgató ügynökeit foglalkoztató Helsinki Bizottságtól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végrehajtást kér a Helsinki Bizottság a Fidesz ellen, miután a civil szervezet több mint egy éve pert nyert az államnak pártja ellen, amennyiben a bíróság jogerős ítélete szerint a párt megsértette a Helsinki Bizottság jó hírnevét. Egy 2015-ös közleményben azt állították, hogy a szervezet adatokat hamisított, a nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendelését teljesíti, sőt, a menekültügyi statisztikákat is meghamisította. A tárgyaláson állampárték egyik állítást sem tudták bizonyítani. Következésképpen a bíróság egymillió forintra büntette a Fideszt, valamint arra kötelezte őket, hogy nyolc napon belül tegyenek közzé nyilvános bocsánatkérést. A kártérítést kifizették, ám bocsánatot azóta sem kértek, pedig az ítéletet azóta még a Kúria is megerősítette.

Olvasónk leírta, mit fognak lépni, és hogyan fog kinézni a narancsos különítmény kommunikációja ezzel kapcsolatban, úgyhogy az alábbiakban közreadjuk a várható közlemény szövegét, hogy ezzel se kelljen kínlódniuk az elvtársaknak a központi propagandaosztályon. Ha időközben már megmagyarázták a bizonyítványt, akkor is bármikor jól jöhet még:

A magyar emberek és Magyarország Kormánya számára ismét egyértelművé vált, hogy Soros György szervezeteinek és a Soros György által pénzelt bíráknak köszönhetően újfent olyan megdöbbentő és arcátlan támadás érte a békében és nyugalomban élni szándékozó honfitársainkat, amivel már sokadik alkalommal bizonyítják, hogy a magyar nemzet egységének aláásásában semmi sem szent.

Mint ismert, a Magyarország elleni támadások sorozatában a Soros Gyögy által pénzelt és frontvonalra tolt Helsinki Bizottság minden alapot nélkülöző rágalmakra hivatkozva beperelte a törvénytisztelő magyar emberek kormányát azt állítva, hogy az igaztalan és meg nem alapozott rágalmakat terjesztett róluk.

Ennek következtében a Soros György befolyása alá tartozó bírói testület olyan döntést hozott, ami Soros Györgynek a magyar nemzeti egységet és nyugalmat romboló aljas szándékait szolgálja, ami szembe megy a magyar emberek érdekeivel. Ítéletet hoztak, és retorziót foganatosítottak a magyar népet képviselő Magyar Kormánnyal szemben, melynek értelmében 1 millió forint kártérítés, valamint nyilvános bocsánatkérés illeti meg a Soros György amerikai milliárdos és politikai/gazdasági spekuláns által fizetett nemzetellenes Helsinki Bizottságot.

Habár a világuralmi rendszert kiépítő Soros György multimilliárdos spekulánsnak pont akkora szüksége van a magyar adófizetők 1 millió forintjára, mint az általa Európára zúdított migránsok millióinak egy jószándékkal nekik adományozott sertéskonzervre, ezt az 1, azaz EGY millió forintos összeget átutaltuk a Soros György által fizetett felforgató ügynököket foglalkoztató Helsinki Bizottság számlájára, ezzel is kivéve az egy éves húsadagot nyolc békésen élni akaró magyar család gyermekeinek szájából.

De ez nekik nem volt elég, az áskálódást tovább kellett folytatni, ennek értelmében végrehajtást indítottak a FIDESZ-KDNP magyar polgári párt ellen, hiszen a nyilvános bocsánatkérés elmaradt. Ezért most szeretnénk bocsánatot kérni a Soros György felforgató ügynökeit foglalkoztató Helsinki Bizottságtól, hogy velük ellentétben a kormány tagjai nem ilyen piszlicsáré személyeskedő és sértődöttségen alapuló dolgokkal vannak elfoglalva, ellenben éjt nappallá téve azon dolgozunk, hogy az ilyen nemzeti egységet és nyugalmat folyamatosan aláásó Soros György féle szervezetek lövészárkait betemessük és a nemzeti béke mezejét aknamentesítsük.

Elnézést és bocsánatot kérünk, hogy Soros Györggyel ellentétben Magyarország Kormánya a magyar emberekért harcol nap mint nap.

És ha most megbocsátanak – ismét -, erre nem is vesztegetnénk további szót és perceket, mert hív minket a munka, szólít a kötelesség.

Így lesz, vagy így lesz?

Így lesz.

Horváth Zoltán

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.