Nyírják ki egymást bátran, nagy veszteség nem éri az emberiséget

Eliosh.info Eliosh.info

Jó reggelt, itt a soros kedd. Vagy a Soros, a jó fene sem tudja már ebben a vidám kis diliházban. Jó hír, hogy össze lettünk mikrocenzusozva. Ez olyan mini népszámlálást jelent magyarul, amikor nem szekálnak arcból-arcba, hanem a statisztikai hivatal a maga esze szerint számolja össze, hogy mi a pálya. Miután minden egyes adatunk – a születéstől a halálig – központilag kezelt, túl nagy erőfeszítés nem kellett hozzá szerintem.

Most az a helyzet, hogy az első ilyen népszámláláskát 1870-ben csinálták Magyarországon. Ez a dátum azért fontos, mert kiderült: a 15 év alatti gyermekek aránya 2016-ban volt a legalacsonyabb. Konkrétan 1870 óta a legalacsonyabb. És mielőtt megjön az ügyeletes okos: nincs szó nagy-Magyarországról és semmi hasonlóról. A mindenkori népességhez viszonyított arányról van szó, lélekszámtól függetlenül. Egyszóval az Orbán-kormány demográfiai örömhírei csúsztatásnak tűnnek. Még egyszerűbben: ebben is hazudtak. Semmit nem fordítottak meg, a népességfogyást sem. A jó hír viszont az, hogy ugyan egyre kevesebb a fiatalok aránya a népességen belül, de akik szerencsésen ide születtek, azok egyre szegényebbek. Éljen!

Az Origo tegnap felkapaszkodott a csúcsra. Itt az esti fél címlap (a másik fele sport).origo

A többi propagandaportálon sem jobb a helyzet. A vezető hír természetesen: Soros György megtámadta Magyarországot! Hátélleg. Ha valakiről főműsoridőben, megállás nélkül, folyamatosan hazugságokat állítanak – lényegében erre a hazugságra építve fel a választási kampányt – és ez a valaki tételesen cáfolja a baromságokat, arra tényleg csak azt lehet mondani, hogy megtámadta az országot. Komolyan nincs több ilyen ország, mint ez. Elég baj az nekünk, hogy ez meg pont a mi szülőhelyünk.

Nem tudom, ki hogy viseli ezt a hangyabolyos elmebajt, de én elég nehezen. Oké, Soros az ellenség, akinek köszönhető alapvetően, hogy a Fidesz ma az, ami. Oké, Simicska is ellenség, aki huszonévig Orbán legközelebbi harcostársa volt, együtt építették fel ezt a szemétdombot, amit most élvezhetünk. És oké, a jobbikos tévé volt munkatársa – bizonyos rugdosódós néni – most összeugatott a volt kenyéradó gazdájával a Parlamentben, mert közben átment a PestiSrácok című propagandaoldalhoz. Mert ugye az elvek pont addig tartanak, ameddig fizetést kap érte az illető, amint a másik oldal fizet, abban hisz a jómagyar propagandista. Most pedig valaki anyázott. A PestiSrácok szerint a jobbikos képviselő, a Jobbik szerint László Petra. Én meg úgy vagyok ezzel, hogy leszarom. Nyírják ki egymást bátran, nagy veszteség nem éri az emberiséget.

Tegnap este azzal zárult a napom, hogy törökgáborelemez – Kálmán Olga furmányosan hmmm… mondjuk finoman benyalt az egyrésztmásrészt elemzőnek, amennyiben azt találta mondani, hogy holnap a teljes média azt fogja megírni, hogy mit mondott most törökgáborelemez, holott szerintem a francot se érdekli – aki szerint vagy koalícióra lép valakivel a Fidesz a választás után, vagy nem. Vagy az MSZP lesz a koalíciós partner, vagy nem. Ugorjunk neki a mai napnak. Zene.

adomany-1