Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Feudália dübörög. A középkori sötétség legnagyobb gyönyörűségére

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kellemes szép bárányos estét kívánok mindenkinek! Meg bársonyosat is, vagy kinek mi a kedvence. Igen, szerintem is most már hagyjuk a fenébe a Soros-tervet, meg ezt az egész méltatlan, gyalázatos elmegyógyintézeti vergődést. Azt hiszem, ennél fontosabb kérdések marcangolják a nemzet testét.

Najó, egy pillanatra azért még elszörnyülködhetünk azon, hogy mennyire kurvára nagyon nagy tragédia ez az ország:

 

Az a hihetetlen spontaneitás, az anyós 90. születésnapjáról meglépő konszolidált középkorú hölgy papagáj üzemmódban, azok a véletlenszerűen kiválasztott szegedi lakosok, akik mind-mind rettegnek és féltik a magyarságukat, a kultúrájukat, a nációjukat, a gyerekeiket, a kiskutyát és macskát egy nem létező, beléjük beszélt hazug vadbaromságtól – migránsokat Botka László csak akkor tudna Szegedre telepíteni, ha ő lesz a magyar kormány!!! – és soha nincs vége. És csinálják, és nem baj ha kihűl a halászlé, mert a Fidesz-KDNP rájuk bízta az ország jövőjét és gyűjtik az aláírást a középkori sötétség legnagyobb gyönyörűségére. Pfeejjjj.

Mindeközben a valóságban: itt van például az Eurostat adata (Soros buherálta meg azt is) a magyarországi gyerekszegénységről. Amit Hegedűs Zsuzsa naccsága köztudottan felszámolt. Több egymást követő hullámban. Ő mondta, szóval tuti.  Ja, nem, mert két A6-os Audival küzdött a gyerekéhezés ellen, és azt számolta fel. Ehhez képest mindössze három ország van az Európai Unióban – Bulgária, Románia, Görögország -, ahol a gyerekek helyzete súlyosabb, mint a családbaráthőskeresztény Magyarországon. Ahol a 18 év alattiak 33,6 százaléka él szegénységben vagy társadalmi kirekesztettségben. Hogy hasítunk a régióban? Hát naná! Hogy vezetjük a V4-eket a fényes sikerek útján? Jóhogy! Igaz, hogy Csehország belefért dobogós országok közé, de mondom még egyszer: Soros keze messzire, sőt, bárhova elér.

De nem baj, mert Feudália dübörög: több mint 11 millió forintért vette meg Habony Munkanélkülinemlétező Árpád gipszfaragó és vitrines rokonainak üzletrészét (=81,7 százalékos tulajdon) a kecskeméti Gong Rádióban Mészáros Lőrinc cége. Adják-veszik egymás között a szajrét, a plebsz meg pislog a kormányzati dezinformációs átbaszás susnyásában, mintha nem vele történne ez az egész. Lölö meg hasít, mint a kurvaélet.

A Konzum Nyrt. nevű tőzsdei cégének (amelynek igazgatótanácsában az összes leszármazottja benne csücsül) december 8-i rendkívüli közgyűlésén például a vezetés arra kér felhatalmazást a részvényesektől, hogy a saját tőkét az 521 milliós szintről öt év alatt 30 milliárd forintra, vagyis a mostani majdnem hatvanszorosára emelhesse. Remélem semmi nem állhat a útjába az elhatározásnak, és ha már a paksi atombizniszből sem maradhatott ki, akkor csak természetes, hogy az atomhulladékért is ő fog lehajolni. Amennyiben a West Hungária Bau Kft. (Tiborcz Pityu üzlettársának cége) és a Lölö gyerekeinek tulajdonában levő Fejér-B.Á.L. Zrt. építhet Püspökszilágyban radioaktívhulladék-tárolót. Egy csaknem egymilliárdos megbízásról beszélünk. De nem baj, mert jön a Bözsi-utalvány, a prémium, a morzsa az urak felkapaszkodott tahók asztaláról, és nekünk így is jó. Vigyenek mindent, és még annál is többet is, hálaistennek, hogy nem a szocialisták lopják szét törvényesen ezt a hanyatló Nyugat által fojtogatott földi paradicsomot.

Hogy mi lesz Németországban a zátonyra futott kormányalakítás után, abba jobb bele se gondolni. Akár kisebbségi kormányzás lesz, akár előrehozott választások lesznek, semmiképpen nem jó hír ez. Leszámítva azokat, akik Európa szétverésén munkálkodnak.

És hogy a kolléga munkáját se vegyem el, csak röviden utalnék rá, hogy László Petra migránsbarát operatőr, aki a jobbikos N1 tévétől jutott fel a csúcsra, úgy értem, a PestiSrácok nevű izéhez, a parlamentben anyázta a jobbikos Szilágyi Györgyöt. Szerintem erre már kulturáltan semmit nem lehet mondani.

Úgyhogy György kommentjével el is köszönök, jó éjt, reggel folytatódunk:

Szomorúan jegyzem meg; ha az őstulkok vezetőt választanak, BAROM lesz a vezér!!!?

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.