Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És akkor itt meg fog alakulni a Gyurcsány-Vona kormány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre valami érdemi történés. Rogán Antal propagandaminiszter – akinek lakossági fórumait következetesen titkolják a nyilvánosság elől – becsörtetett Mészároslölö tévéjébe egy mélymagyarkodás erejéig. Mert mélymagyarkodni alapvetően jó.

Bayer Zsolt nemzeti költővel és mindent is megmondóemberrel, a Fidesz politikusaival kedélyesen, barátilag csacsorászó párttagkönyv-tulajdonossal szemben ülni egy óra erejéig, semmilyen kockázattal nem jár. Ha 50-100 év múlva még lesz élet a Földön és szükség lesz még újságírókra, kommunikációs szakemberekre, akkor bízom benne, hogy a Bayer-féle újságírás is helyet kap majd a tankönyvekben. Ahol arról lesz szó, hogy a kétezres évek hajnalán ilyen tenyérbemászó, csúszómászó, hatalmat simogató alakok újságírókként futottak.

Ez az egyórás purparlé annyira szép volt, hogy meg kellene énekelni, festeni, verselni, filmre és színpadra vinni, ám egyelőre elégedjünk meg a legabszurdabb kijelentések szemlézésével. Egy élmény volt, az biztos.

Bayer Zsolt: Nagyon nem szeretnélek semmilyen módon kellemetlen helyzetbe hozni, de mégis ez az a pillanat, amikor el kell mondjam, amit én gondolok személyesen erről, és csak a véleményedre vagyok kíváncsi. És majd meg fogod érteni, hogy miért kezdtem azzal, hogy nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni. Én azt gondolom még most is, hogy Magyarországnak nemzeti érdeke, hogy az Európai Unió tagja legyen. (…) Abban a pillanatban, ha nem sikerül ezt az elmebajt semmilyen módon megakadályoznunk, és hogyha elkezdik ide betelepíteni akaratunk ellenére a migránsokat és/vagy (…) büntetésből elveszik mondjuk a kohéziós alapokból ránk jutó támogatásokat, én személyesen, senkivel nem egyeztetve, hanem Bayer Zsoltként azt gondolom, hogy az a deadline. Ott kell elgondolkodni azon, hogy tényleg nemzeti érdek-e az, hogy benn maradjunk az Európai Unióban.

Rogán Antal: Itt nem tartunk, és azt gondolom, hogy nem is fogunk tartani. Azért nem, mert én hiszek abban, és szerintem érdemes minden magyar polgárnak is hinni ebben, hogy az Európai Unió nem Brüsszel Európája, hanem a nemzetek Európája. És Brüsszelben bárhogyan is ügyeskednek, végső soron nem fogják tudni az Európai Unió alapelveit rögzítő szerződéses eljárásokat megváltoztatni.

Mert Orbán Viktor megvéd, a V4-ek erősek és kikezdhetetlenek, a büdös brüsszeliták  amúgy sem mernek bármit megtenni velünk, mert mi megmutattuk, megcsináltuk, ellenálltunk a Soros-tervnek. (Az nem hangzott el nyíltan, hogy kell a pénzük, hülyék lennénk kilépni.) Mindesetre közel 23 perc telt el így, a baráti egyétértéstől messzire bűzlő baráti felszopás jegyében. Közben Szanyi Tibort is sikerült lehazaárulózni, Niedermüller Péteren vinnyogva röhögni, és Rogán száját még az alábbi mondat is elhagyta:

Valakinek ki kell mondani az igazat.

Bevallom, amikor Bayer felvetette, hogy nem kívánja kellemetlen helyzetbe hozni Rogán Kötvényes Antit, majdnem a szívemhez kaptam, hogy na, ne: akkor most szóba kerül, hogyan hazudozott napokig a családi helikopterezés ügyében, hogy miként is volt a belvárosi csilliárdos ingatlanpanamával, a bírósági tárgyalások előli meneküléssel, az adófizetők megkárosításával a letelepedési kötvényes offshore-party révén, a törvényes és hivatalos bevételeket túlszárnyaló luxusparádéba fulladt életvitellel.

Szerencsére az aggodalom teljesen alaptalannak bizonyult, Bayerzsolt udvari krónikás nem hozta kellemetlen helyzetbe Rogán Vuitton-Gucci Antalt. Náluk ilyen az újságírás: kínosan kerülik még a lehetőségét is annak, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák a közpénzből dőzsölő, bűnözőként futó miniszter urat.

Aztán a migránsozás átcsapott az ellenzék mocskolásába, különös tekintettel a Jobbikra, amelynek viselkedése Rogán feltaláló szerint az alábbi megoldó-képlettel írható le:

A Jobbik, ugyanúgy mint mindegyik másik ellenzéki párt a hatalomért és a pénzért mindenre képes. Amikor pénzre volt szükségük, akkor fogták magukat és megállapodtak Simicska Lajossal. (…) Akkor Simicska Lajos, akit korábban teli szájjal fröcsögve szidtak, az most hirtelen a főszponzoruk lett és egymásra találtak. Amikor a hatalomra van szükség, akkor minden további nélkül megállapodnak Gyurcsány Ferenc pártjával is, meg a teljes baloldallal, akiket egyébként szintén teli szájjal fröcsögve szidtak hosszú-hosszú éveken keresztül. Mert a hatalom és a pénz ezek szerint mindennél fontosabb a számukra, mert az összes elvet ebből a szempontból hátra söprik. Az, hogy ők beszélnek igazi rendszerváltozásról miközben eeeeeeee… lassan arra fogják felszólítani a szavazóikat, hogy szavazzanak Gyurcsány jelöltjeire. És ugye ebből a képletből az következik, hogy miközben mi hűségesek maradunk az elveinkhez, ha az élet úgy hozza, vagy a szavazók úgy akarják, akkor itt meg fog alakulni a Gyurcsány-Vona kormány.

Soros-terv 7. pontja: mindenáron el kell takarítani azt a kormányt, amelyik az útjában áll az európai bevándorláspolitika megvalósításának (itt Toroczkai Migránsvadász László méltán anyázhatott – szerk.), és ahhoz az ördöggel is össze kell fogni. Ezért a baloldali értelmiség megkapta a parancsot azoktól, akik eddig fianszírozták őket, a Soros-szervezetektől, hogy mostmár a Jobbikot is tisztára kell mosni, mert az a lényeg, hogy együtt közösen próbáljanak megalakítani egy olyan kormányt, amelyik meg fogja nyitni majd a határokat. (Szegény Toroczkai… – szerk.)

Rogán Antal az antiszemita, rasszista Jobbikkal összefüggésben a Fideszről: Mi azt gondoljuk, hogy Magyarországon az összes kisebbség, az egy védelmet érdemel, mert különben hogy fogjuk a határon túl élő magyarok érdekeit képviselni? A  magyar zsidóság és a magyar cigányság értéket képvisel (Ezen a ponton Bayer Acigányokállatok Zsolt nem röhögte el magát – szerk.). Ki kell mellettük állni, a kultúrájukat meg kell védeni, a cigányságot fel kell emelni, mi mindvégig ezért dolgoztunk. (És ekkor valahol felsírt egy Farkas Flórián – szerk.)

A rengeteg fantasztikus gazdasági sikert alig bírták felsorolni, a műsorvezető úr egyik hüledezésből a másikba esett, hogy milyen jó mostmár nekünk (bérnövekedés, alacsony munkanélküliség, államadósság-csökkenés, magyar állampapírok, a sok munkahely- és értékteremtő cég, akit ők beengedtek, stb-stb.), úgyhogy ezeket a rendkívüli eredményeket meg kell védeni. A választás tétje ugyanis az Rogán szerint, hogy

olyan kormány alakuljon, amelyik tetszik Brüsszelnek és Soros Györgynek. Ezért kellett felfedni a Soros-tervet, mer’ ha nem fedjük fel, akkor az emberek nem értik, milyen mozgatórugók vannak itt a valóságban.

Mindazonáltal az egész beszélgetés (ITT és ITT megtekinthető) legerősebb mondata Bayert dícséri, ez így hangzott:  Gyurcsány Ferencnél jobban utált ember ebben az országban nincs. Ő a legelutasítottabb. Ezen a ponton sem hullott alá az égből egyetlen vénasszony sem, pedig a saját felszopó médiájuk egyik csónakja (a Demokrata) mérte korábban, hogy Rogán Antalt még Gyurcsánynál is jobban utálják elutasítják a magyarok.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Amikor a magyar kormány legkorruptabb figurája, akit hivatalosan is lehet bűnözőnek nevezni, a pénz és a hatalom akarásával, az elvek leköpésével és külön Simicska Lajossal hozza hírbe az ellenzéket, az mindig szép politika- és médiatörténeti pillanat. Ez az egész annyira groteszk, hogy méltán lehet frusztrált bárki azért, hogy ebben az országban nincsen ellenzék.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.