Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Azt már nem látja az istenbarma, hogy a szemét kilopja a drága vezér és bandája

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Meg kell védeni az ország megvédését. A Fidesznél olvastam, a Facebookon. Ott, ahonnan azonnal törlik azokat a kommenteket, amelyek nem passzolnak bele az idillbe. Ezzel szemben marhasok olyan szurkolójuk van, aki külföldön élő, ámde veszettül hazaszerető, jómódú honpolgár. A franc nem tudja, egy ilyen önkéntes bértrollnak hány profilja van, de valamiért ezt a külhoni szurkoló stílt nagyon csípik. Olyan is van köztük, aki élete veszélyeztetésével menti kifelé a német, holland, francia rettegő nyugdíjasokat és Magyarországra csempészi őket ötszázasával, mert itt biztonságban élhetnek. És van, aki ezt elhiszi.

Közben Hidvéghi Balázs főkommunikációs izé mesedélutánt tart a rajongóknak. Nem elég, hogy a rohadék Brüsszel nem fizeti ki Miviktorunknak a szuperokos kerítés költségeinek felét, de ráadásul ezek össze vannak állva Sorossal és az agg milliárdos tervét hajtják végre. Sőt, Hidvéghi szerint tovább csökkentik a nemzeti hatásköröket és átteszik Brüsszel jogkörébe. Vagy ilyesmi.

Hát már tegnap is késő lett volna. Az ilyen vérgeci jogászkodó kormányok ellen nincs más védekezési mód, mint elég egyértelműen elküldeni őket a büdös francba, amikor tartják a markukat. És ha az Unió össze akarja kapni magát végre, vagy megszabadul az ilyen faszoktól, mint amilyenek mi is vagyunk, vagy átgondolja a hatásköröket, aztán a tündéri kis nácik vagy meg tudják győzni a nem túl eszes szavazóikat, hogy az lesz nekik a jó, ha kilépünk az Unióból (jó ideje ennek az előkészítése folyik), vagy nem tudják meggyőzni az embereket és akkor pofára esnek. De legalább nagyon.

Tudom, hogy tudósnál tudósabb szakik feszt azt magyarázzák, hogy Orbánnak nem érdeke kiléptetni az országot az Unióból, nem is akarja kiléptetni, csak úgy tesz, mintha. Szerintem meg de, kurvára ki akarja léptetni. Ezért hergeli a hülyéket Sorossal, a migránsokkal, a ki nem fizetett kurva kerítéssel, a megtámadással, a védekezéssel, a szüntelen háborúskodással. Minden egyes napon rátesznek egy lapáttal a baromságokra és még mindig itt állunk tátott szájjal és nem hisszük, amit látunk.

Értem én, hogy vannak sokkal érdekesebb dolgok. Mint például Puzsér Róbert, aki már egyeztet az ügyvédjével, mert megfenyegette őt Antoni Rita. És ez újsághír, apám! És ezen elcsámcsogunk, mert bár a sánta kutyát nem érdekli egyikük sem, de mégis, mekkora kandiscukor már, hogy egymás torkának esnek!

Közben a díszes kormány azt csinál, amit akar. Igaz, eddig is azt csinált, mert egy minimális agya sincs az emberek többségének. Majd a vezér gondolkodik helyettünk, ő majd vigyáz ránk, harcol értünk, kerítést épít, nyugdíjat emel, bözsiutalványt küld karácsonyra, nehogy éhezzen a drága nép.

Azt már nem látja az istenbarma, hogy a szemét kilopja a drága vezér és bandája, mert ahhoz ész is kellene, azt meg nem sugároz se a közpénztévé, se a Ripost mellékletében nincs. És most arra hajt a kis édes, hogy az Unió ellen hergelje a birkáit, mert minden közvéleménykutatás szerint marhára magas az Unió támogatottsága Mária országában. Pedig jó ideje feszegetik már a témát nagyszerűék, de csak nem akar csökkenni a támogatottság. Csakhogy szorul a hurok, mert kinéz egy kurvanagy botrány. Vagy több. Miközben a kereszténynácifeudálisék habzsolják két pofára a közpénzt, az Unió hócipője mintha kezdene megtelni. Sorra jönnek a vizsgálatok és bár eddig nem adtak ki az eredményekről olyan közleményt, ami a teszkógazdaságos csirkefarhát mellől értelmezhető lenne – más nyelvet meg nem beszélnek honvédőék -, de ha mondjuk berekesztik a támogatások kifizetését, azt a legsötétebb bárgyú is megérti, mert a bőrén fogja érezni.

Az odáig ki a faszt érdekel, hogy a gázszerelő és a drága vő zsebre pakolja az országot? Senkit. A Balaton eddig sem volt csirkefarháték nevén, ezután se lesz, akkor ki a francot érdekel, kinek a nevén van? Na de ha majd nem jön a nyugdíj, ha megszűnik hirtelen a munkahely – mert nem lesz miből finanszírozni az építkezést, ahol a többre hivatott eddig maltert kevert – akkor kitör a gyalázat. Mert a jómagyar ember semmiből nem ért, csak abból, ha bele verik a fejét a saját seggébe. Most nagyjából ebbe az irányba tartunk. És ez elől menekülnek nagytudású politikusaink.

Na, innen érdemes figyelni a kormány naponta durvuló kirohanásait Brüsszel ellen. Két eset lehetséges. Vagy mi fogunk kegyetlenül rábaszni – mármint mindazok, akik nem diktatúrában óhajtják elfogyasztani életük utolsó karácsonyi konzum szaloncukorkáját is -, vagy Orbánék fognak rábaszni. Mit mondjak, én az utóbbi verziónak szurkolok.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.