Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendég: Elegem van a szexuális molesztálásomból!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A napvilágot látott szexuális molesztálások elszenvedőit manapság azzal a váddal illetik, hogy miért most jönnek elő ezekkel a dolgokkal, tetszettek volna szólni anno.

Hát akkor én most coming out-olok, és elmondom: minden egyes nap, többször is szexuális abúzusnak vagyok az elszenvedője!

Jön ez az Orbán Viktor, vagy valamelyik pribékje és mond valamit, azaz jelképesen ugyan, de belengeti előttem a pömpölőt és elvárja, sőt – ha magamtól nem teszem – ki is mondja: fogd meg, puszild meg, vedd torokra, térdelj le és szeress.

Én elvileg választhatok (?)

Vagy beszopom bő nyállal az egész maszlagot, és örülök, hogy cidázhatok, avagy köszönöm, de nem kérek belőle, és visszautasítom a lehetőséget.

Ekkor viszont a térdükre fektetnek, és mint hazaárulót egy jelképes ruhafogassal elfenekelnek.

Elegem van a szexuális molesztálásomból! Jelzem, ebbe én nem egyeztem bele, nem közös akaratról van szó, és másokkal ellentétben én nem félek kiállni és felemelni a hangom a visszaélő hatalommal szemben!

Bassza a fülem mindaz, amit mondanak, mert azzal amit csinálnak, folyamatosan szopatnak.

Én elő mertem állni és most szólok, hogy nehogy az a vád érjen 20-30 év múlva, miért csak most jövök ezzel elő, amikor már elévült és bizonyíthatatlan. Hogy tetszettem volna ezt megtenni 2010-2018 között.

V. Z. 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.