Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Identitásválságom van, Móóónika

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Holnap kukanap! Ma pedig szerda, most konkrétan este. Szépet! Szorgoskodott a kormány ma is, mert éjt nappallá téve csak a mi boldogságunkért dolgoznak ők. Is. Például: Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára expozét tartott az energetikai tárgyú, valamint az azokkal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén.

A remek KDNP-s politikus neve onnan lehet ismerős, hogy ő mondta ezeket a veretes okosságokat:

A fatimai harmadik titok szerint a sátán egyház elleni legvégső támadása a családok elleni támadása lesz. Látjuk ezt az abortusz, eutanázia, egyneműek házassága, genderelmélet politikai erőltetéséből is. De látjuk, hogy a nagy európai család elleni támadásokban is, amikor Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhigítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével.

Aradszki András a legfőbb fegyvernek a sátán és Soros György ellen a rózsafüzért tartja és buzgón imádkozik. Amúgy – végzettsége szerint – ügyvéd. Hát, ha ő nem ért az energetikához, akkor senki. Ez biztos.

Volt ma más izgis is.

A nemzeti identitás és szuverenitás nem a múltunk része, hanem legfontosabb előfeltételeink a túlélésre, a fennmaradásunkra – jelentette ki Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szerdán egy budapesti tanácskozáson.

 A Századvég Alapítvány és az Israel Public Diplomacy Forum nevű szervezet A V4-Izrael szövetség növekvő jelentősége című szakmai eszmecseréjét Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég elnöke nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte, hogy az Európában élő emberek másképpen gondolkodnak a jövőről, mint a politikusok.
Míg Nyugat-Európa identitását veszíti, addig Izraelnek és a visegrádi országoknak (V4-eknek – Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia), egyaránt fontos az identitás megőrzése – jelentette ki.
Németh Zsolt hozzászólásában Bibó Istvánnak A kelet-európai kisállamok nyomorúsága című esszéje alapján úgy vélekedett, megérthető, hogy a kis európai nemzetek miért léteznek ma is. Miért van az a bizonyos megközelítésük a nemzeti jelleghez, az államisághoz és az identitáshoz, a közép-európai államok miért tekintenek előre. (MTI)

Szerintem is nagyon fontos, hogy Németh Zsolt, a Századvég és mindenki, aki a mi bőrünkre gyarapszik, nagyon megőrizze az identitását. Meg a szuverenitását is. A nap kommentje Marikától:

Ez a gárda már csak akkor tud jót cselekedni ha megtéved.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.