Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nekik semmi közük hozzá, hogyan zaklatjuk, erőszakoljuk és verjük agyon egymást keresztényi szeretetből

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Najó. Tudom én, hogy Németh Szilárdot kényelmesebb kreténnek tartani, kiröhögni a pacalpálinka levesét és mindazt, ami elhagyja a mindent és mindenkit túlordító pofáját. Szerintem óriási tévedés, nekem is idő kellett hozzá, ameddig megértettem. Nem hülye, nem kretén, hanem egy stratégiai politikai kommunikációs úthenger, amelyik annak dacára is tök eredményesen működik, hogy civilizált kultúrországokban kocsmai kidobó sem lehetne belőle.

Tállai András – miniszterelnöki lájkot és világsajtó címlapot érő – benzinár-csökkentő húzása mellett kissé elkerülte a figyelmünket a rezsibirkózó úr tegnap esti váratlan feltűnése az ATV stúdiójában. Ahol miután tájékozatlan hülyének tettette magát a NAV-elnök zseniális manőverével kapcsolatban és miután letagadta, hogy szexista, lekezelő megjegyzésekkel illette volna Demeter Márta képviselőt, így folytatódott a beszélgetés:

Rónai Egon: Egyetért Semjén Zsolttal, a KDNP elnökével abban, hogy a magyar nőket nem a magyar férfiak zaklatásától, hanem az iszlámhitű tömegtől kell elsősorban megóvni?

Németh Szilárd: Teljes mértékben egyetértek evvel a kijelentésével. Nyilvánvalóan jól látjuk, hogy mit jelent az illegális bevándorlás, jól látjuk, hogy mit jelent az a kísérlet, ami Nyugat-Európában zajlik az úgynvezett integrációval, ha csak a kölni eseményeket nézzük, ugye, 2015 szilveszterén, ami ott történt, ott azok a bevándorlócsoportok, akik tudtak egy ezerfős csapatot összerakni, akiknek egyetlenegy céljuk volt, hogy azon az ünnepségen, ami egyébként hagyományosan európai ünnepség, tehát az európai kultúrához tartozik, nem csak a szilveszter miatt, hanem Kölnben ennek egy nagyon komoly hagyománya van. Ezer embert meg tudtak úgy szervezni, hogy avval a céllal, hogy a nőket alázzák meg, a német nőket alázzák meg, és minden eszközzel… De ezt Európában nem lehet megengedni.

Rónai: Ön azt fogja mondani, hogy azért, mert önök ilyen jól működnek…, de ugye itt most nincs iszlámhitű tömeg. Viszont számtalan zaklatási ügy van, ami bizony a magyar férfiak működésével függ össze. Nem kellene foglalkozni ezzel?

Németh: A zaklatási ügyek jelentős részében nem nőket zaklattak. 

Rónai: Hát… is. (Szilárd hörög, érthetetlen a szöveg – szerk.) Általában a zaklatással nem kellene foglalkozni?

Németh: Magyarországon minden jogszabály megvan arra, hogy ezeket az ügyeket lehessen rendezni. Mégpedig a törvény erejénél fogva.

Rónai: Ahhoz a kezdeményezéshez mit szólnak, hogy hosszabb idő alatt évüljön csak el, mint ahogy most van ez?

Németh: Hát ezt meg kell majd vitatni. Magyarországon a Btk. az nagyon keményen és nagyon erősen fogalmaz, és mindenféle egyéb dokumentumnál sokkal erősebb.

Rónai: Az Isztambuli Egyezményre utal?

Németh: Igen, arra utalok.

Rónai: Azt nem hajlandók ratifikálni?

Németh: De az Isztambuli Egyezménynek egyébként semmilyen ereje nincs arra, hogy az ilyen zaklatókat kordában tartsa. Az égegyadta világon semmilyen.

Rónai: De miért nem ratifikálja a parlament?

Németh: Azért nem, mert nem arról szól, amit mondanak.

Rónai: Dehát aláírta a magyar kormány.

Németh: Nem írta alá. 

Rónai: Akkor mit kéne ratifikálni rajta?

Németh: Ez egy olyan egyezmény, amelybe ebből a píszi világból belecsempésztek olyan passzusokat, amely gyakorlatilag a hagyományos családmodellt támadja, ha úgy tetszik a gender-filozófiát próbálja átültetni, mi ezt soha nem fogjuk támogatni.

Rónai: Tehát ki lehet azt jelenti, hogy ameddig Fidesz-többségű parlament van, addig az Isztambuli Egyezmény nem megy át a parlamenten?

Németh: Én azt gondolom, ezt ki lehet jelenteni. Tehát soha olyan tartalmú egyezményt, amely a hagyományos családmodellt támadja, és a hagyományos családmodellt szétveri, azt nem fogunk támogatni.

Rónai: Tettem egy megjegyzést az előbb, hogy ahhoz a javaslathoz mit szól – asszem, LMP-s javaslat, ha jól emlékszem -, hogy hosszabb legyen az elévülési ideje mindenfajta szexuális tartalmú zaklatási ügynek? Ez tárgyalható? 

Németh: Meg kell nézni, hogy ez hogy illeszkedik a jogrendbe. Én azt nagyon furcsának találom, hogy 30 évvel ezelőtti ügyek jönnek elő most, tehát azoknak sokkal korábban kellett volna előjönni. Előjöhettek volna sokkal korábban, nem teljesen értem, hogy miért. Nyilvánvaló, hogy erre vannak tudományos magyarázatok, van a viktimológia, amelyik ugye egyértelműen arról beszél, hogy ez egy súlyos teher azoknak, akikkel szemben elkövették ezeket a bűncselekményeket. Evvel én teljes mértékben egyetértek, de azért azt gondolom, hogy nem most kellene ennek előjönni. (…) Én azt gondolom, hogy egyrészt nagyon helyes, hogy elmondják az emberek, hogy mi történt, csak ezeket bizonyítani is kell tudni.”

Itt van néhány percben, feketén fehéren, újabb gyönyörű fénytörésbe helyezve a baloldal emberi minőségének hiánya fölött fröcsögő, magát nemzeti-keresztény jobboldalnak csúfoló bagázs ars poeticája:

– Megbotránkozunk a migráns hordák által megalázott német nők szenvedésén.

– Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került súlyos zaklatási ügyek tekintetében csuklóból letagadjuk, hogy ezek jelentős részében nőket zaklattak volna. Magyar nőket magyar férfiak, tudniillik.

– Letagadjuk, hogy Magyarország aláírta valaha is a nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak megelőzését és felszámolását célzó Isztambuli Egyezményt, miközben tudható, hogy Magyarország 2014 márciusában – a második fülkeforradalom környékén – írta alá. Úgy teszünk, mintha valaki utólag csempészett volna a szövegbe valamit, a tudtunk nélkül, és színpadiasan jól felháborodunk.

– Miután legutóbb 2017 februárjában Trócsányi László igazságügyminiszter azt közölte hazudta, hogy az egyezmény szövegének kihirdetéséről szóló előterjesztés terve elkészült, csak még további közigazgatási egyeztetésekre van szükség, ám amíg ezek zajlanak, közzéteszik a tervezetet, hogy a civil szervezetek véleményezhessék azt, hogy ezt ezt követően akár az Országgyűlés elé is kerülhessen; tehát miután két évig húzták az időt, most kiderül: valójában eszük ágában nincs ratifikálni, amit ők írtak alá.

Miért? Mert azóta kitalálták, hogy amiben benne van a gender szó, az felzabálja a családjaikat, Semjén Zsoltot Selmeczi Gabriellává, Hoffmann Rózsát Németh Szilárddá változtatja és kinyírja a vak komondoros nemzeti hagyományokat.

Nem szeretnék virtuális nyomdafestéket nem tűrő szavakat ide felsorakoztatni, de azért tegyük el ezt is jó helyre. A köpönyegforgató, szexista, hangosan büfögő, mindenkit józanul is túlüvöltő, primitív, nőügyekkel nem foglalkozó, félművelt, hazug keresztény gyökerek kiváló jellemzése ez a böffenés.

Nem állítom, hogy az Isztambuli Egyezmény minden erőszakos bűncselekménytől megóvná a nőket, mint ahogy azt sem állítom, hogy az erőszakos cselekmények kizárólagós elszenvedői nők. Még azt is töredelmesen bevallom, hogy nem vagyok annyira kifinomult gender-szakértő, mint a rezsibiztos. Igaz, olyan önérzetes hím sem vagyok, mint mások, hogy földhöz vágjam magam az egyezmény egyetlen valóban vitatható passzusán annyira, hogy az egészet kukába valónak tartsam.

Ezzel szemben határozott meggyőződésem, hogy ezeknek a zaklatási ügyeknek a nyilvánosságra kerülése bolhafingot sem ér addig, ameddig a Németh-féle ösztönlények erkölcsi zsinórmértéke és szellemi sötétsége szerint lehet relativizálni, bagatellizálni a magyar ember magyar ember ellen elkövetett, nemtől független, hatalmi, vagy nem hatalmi pozícióval való visszaélésben gyökerező erőszakos cselekedeteit csak azért, mert az ország nyakán taposó, politikailag mindent túlélni kénytelen büdös tahók most éppen a hagyományos keresztény családmodell nevű ócska termékkel házalnak.

Annyi pozitívuma ennek az egésznek mégis van, hogy a sok álnaiv okostojás, aki évek óta abban reménykedik, hogy pont kerül az ügy végére, mert kurvára nincs rendben, hogy hetente egy magyar nő, havonta egy magyar gyerek bántalmazás halálos áldozata legyen, mert el kell jutnunk oda – ha már ilyen böszme keresztény népek vagyunk -, hogy az áldozatok és a potenciális áldozatok védelme kerüljön az első helyre, mert ez a minden idők kormányának érdeke is, az leszámol ezzel az illúzióival.

És remélem, egy életre felfogja azt is, kikkel áll szemben, amikor legközelebb valamelyik szájtépő, ájtatos, családpárti vadbarom azzal áll elő, hogy ők természetesen mennyire elítélik, de sajnos semmi közük hozzá, hogyan zaklatjuk, erőszakoljuk és verjük agyon egymást keresztényi szeretetből. Bezzeg a migránsok által megerőszakolt német nők…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!