Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez tipikusan az az eset, amikor adunk a szarnak egy nagy pofont

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó és kukucs! Már megint este van, ez ma markánsan látszik, mert sütött a nap. Mindjárt más érzés, mint amikor reggeltől estig csak szürke minden. A mai nap – szerintem – legjellemzőbb történése az, hogy Orbán Viktor gratulált Tállai Andrásnak, amiért az olyan ügyesen csökkentette az üzemanyag árát a saját választókörzetében.

Igen, megint az jön, hogy márpedig ilyen ország nincsen. Bármelyik civilizált közösségben egy ilyen pozícióban lévő ember ilyen húzásért már a bíróság előtt állna. Az más kérdés, hogy civilizált helyen az életben nem jutna ilyen pozícióhoz egy hasonló kaliberű ember, ezt mos hagyjuk. Itt jutott és súlyosan belegázolt mindenbe, ami egy jogállamot jellemez. Erre jön a miniszterek elnöke, aki pont úgy leszarja az összes demokratikus normát, mint a slapajai és kinyilatkoztat. Áldását adja az összes geciségre, a helyi vállalkozó autógumiját kiszurkáló kreténeket kikiáltja hősnek, a legdurvább korropció gyanút felvető Tállai húzást pedig dicséretesnek tartja. Pöpec.

Szerintem dobjuk ki a francba az összes jogszabályt, törvényt. Rúgjuk ki a bírókat, ügyvédeket, a francnak se kellenek. Majd figyeljük Orbán Viktor arcát, hogy mosolyog, vagy a szemöldökét ráncolja és kész. Ha ő azt mondja, az emberölés is jó dolog és ha úgy dönt, egy villamoson bliccelőt is simán meg lehet kövezni. Mit bohóckodunk itt a törvényekkel? Ez csak felesleges időpazarlás. Majd a király megmondja és kész.

Ha már törvény és jog. Ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson egyszázalékos eredményt sem ér el, köteles visszafizetni az államtól kapott kampánypénzt. Ezt most szavazta meg a parlament. Ettől majd nyilván megoldódik minden, nem indulnak kamupártok. De ha mégis és nem érik el az egy százalékot, akkor majd jól visszafizetik a pénzt. Aha. Miből? Kin fogják behajtani? Nyugi, egyértelmű a válasz. Senkin. Mert ki fog derülni, hogy a kampánypénzt felmarkoló pártocskának sajnos semmije nincs, egy fületlen bilin kívül, a pénzt meg már elköltötték. Ez tipikusan az az eset, amikor adunk a szarnak egy nagy pofont.

A nap kommentje Ferenctől (a pilisvörösvári útépítés örömére):

Ha kb 6 méterrel jobbra jelölik ki a nyomvonalat akkor semmi gond nem lenne, mert úgy látom az az utca front!!! Úgy látom, ha Magyarországon ki akarsz tűnni a tömegből, elég normálisnak lenni!!! Ennyi!!!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.