Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor az elkövetkező ezer évet a nyakunkon óhajtja eltölteni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szépjószépjó estét! Mostmár nyugodtan alhatunk, a Fidesz meghosszabbította Orbán Viktort. Lovasberényig. El sem tudom mondani, mekkora féltégla zuhant le a szívemről. Egyhangúlag választották meg, egyetlen egy ellenszavazat nélkül! Azért ez nem sámli. Mindjárt szónokolt is egyet a vezér:

Magyarország meg fogja védeni határait, meg fogja akadályozni a „Soros-terv” végrehajtását, és végül ezt a küzdelmet is megnyeri – mondta Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke a kormánypárt vasárnapi tisztújító kongresszusán, Budapesten.

Amikor azt mondjuk, „védjük meg Magyarországot”, akkor azt hirdetjük: meg kell védenünk a munkát, a családot, a biztonságot, a törvények uralmát, az eredményeket, a magyar kultúrát és a jövőnket – hangsúlyozta. Szavai szerint a „Soros-birodalom” fenyegeti Magyarországot, mert útjában állunk annak a tervnek, amely a nemzeteket fel akarja számolni, és kevert népességű Európát akar létrehozni.
A „Soros-tervnek” a migráció csak az eszköze, hogy azzal meggyengítse a nemzeteket és megadja a kegyelemdöfést a keresztény kultúrának – mondta a miniszterelnök, kijelentve ugyanakkor: „amit nem tűrtünk el a szovjet birodalomtól, azt nem fogjuk eltűrni a Soros-birodalomtól sem”.
„A Soros-terv súlyosan veszélyezteti mindennapjaink biztonságát is. Európa bevándorlóországaiban gyakorivá váltak a terrorcselekmények, nőtt a bűnözés, megsokszorozódott a nőkkel szembeni erőszak, és újra felcsap az antiszemitizmus. Ez az, amit meg kell akadályoznunk, ez az a veszély, amelytől az országot meg kell védenünk” – mondta. (MTI)

Azért egy kicsit beruházhatott volna valami újnak tűnő beszédbe. Szerintem ugyanezt mondta el néhány hónapja, amikor a koreai koton- és tortadíszgyár kibővített vécéjét avatta felfele. Vagy valami hasonló. Az is igaz, hogy így legalább nem lógott ki a sorból, mert az összes többi nagyon nagy formátum is ezt szavalta el, kivétel nélkül. Azt azért megjegyezném, hogy Rogán elég pocsékul néz ki. Helyes. Mármint ha esetleg beteg, az nem helyes, ilyesmit senkinek nem kívánnék, de amennyiben azért néz ki szarul, mert nem alszik jól, mert aggasztja a jövője, az bizony jól van így.

 MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Amúgy semmi izgis nem történt azon kívül, hogy a Fidesz és külön Orbán Viktor az elkövetkező ezer évet a nyakunkon óhajtja eltölteni. Közben – ha hinni lehet Schmitt Pál igazmondó- és helyesíróművésznek – több olimpiát is fogunk rendezni. Jól van akkor, aludjunk.

A címlapfotó (vagy minek hívjuk mi itt, az alvégen a felül lévő képet) Töpörtyű úr látható. Ő is söjtörke (Söjtöri szaporítótól mentett) és annyira pici, hogy a legapróbb kutyapulcsi is nagy volt rá. Úgyhogy a menhelyvezető frottírzoknijából csináltak neki ruhát. Akinek fura, hogy minek egy kutyusnak ruha: egyrészt nagyon pici, másrészt nagyon sovány. Képtelen elég hőt termelni, márpedig kellene, mert az évekig tartó dobozban lakás után – amikor ezek a picik egymást melegítették – és lenyírt bundával alkalmazkodnia kellene az új körülményekhez. Úgyhogy Töpörtyű úr zoknilakó lett és szerintem még ilyen riadtan is nagyságrendekkel csinosabb, mint a Fidesz új elnöke.

A nap dupla kommentje (egy fideszes helyesírási baki kapcsán):

Ágnes: Pali bá írta??

Péter: Pali bá két s-sel írta volna, és hosszú ű-vel, mert többes szám..

Rosszak vagytok!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.