Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hátha hamarosan jól meglepődünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Az izgalom nem csitult, még most sem tudni, kit fog ma választani a Fidesz izéje. Mármint, hogy ki lesz a párt elnöke és kit jelölnek miniszterelnöknek. Ettől – érdekes módon – még remekül aludtam, de most rágom tovább a körmömet.

Tudtok róla, hogy nemsokára karácsony? Én már lassan immunis lettem, mert szeptembertől bukdosunk a karácsonyi dekorációkban az üzletek bejáratánál, de majd jönnek az ifjú, keresztény, demokrata, nagycsaládos, kiscsaládos nemtomkik és betiltatják. A múltkor olvastam valahol.

Miután az éjszaka folyamán megint nem történt semmi különös, átmegyek háztájiba. Először is innen és most szeretném megköszönni minden egyes támogatónknak az egyszeri és a rendszeres támogatást is. Nincs módunkban külön-külön megköszönni, ezért időnként összesítve szoktuk. Mint most is. Köszönjük, hogy – mostmár nagyon úgy néz ki – megérjük a második szülinapunkat. Miután sem reklám nincs – sőt, külön fizetnünk kell érte, hogy a honlap komment-szekciójába ne toljon be életnagyságú lábgombákat az üzemeltető – se Soros, se Simicska, se Orbán nem finanszíroz minket egy petákkal sem, ez kizárólag azért lehetséges, mert ti időnként lemondtok egy-egy tábla csokiról, vagy éppen egy kiló bélszínről azért, hogy a Szalonna tovább működhessen. Köszönjük.

Másodszor – miután ismételten felhívnám mindenki figyelmét a vészesen közelgő karácsonyra – és felvéve Erzsébettől a tegnap elpottyantott fonalat, ajándékötleteket fogok adni. Ha valaki nem feltétlenül óhajt lapostévét, vagy űrhajót vásárolni, de például szívesen ad ki némi pénzt jó ügy érdekében, tudom ajánlani az általunk szemérmetlenül reklámozott (egyszerűen kell nekik a segítség a kutyusok miatt) Állat és Ember aktuális licitjét.

Itt is lehet találni jópofa dolgokat, de ha nem, naés?

Nem ám csak pofázunk, hanem:

babataskaHogy nem ér annyit? Lehet. De egyszer van karácsony 🙂

Csapjunk bele a lecsóba, hátha hamarosan jól meglepődünk. Vagy nem.

adomany-1