Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ki az a megveszekedett barom, aki elhiszi ezt?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
A kamu levél

A kamu levél

A mai nappal bebizonyosodott, képes még arra a hazai kormánymédia, hogy meglepjen. Van még lejjebb, sikerült a feneketlen vermet még mélyebbre ásni. Olyan mélyre, ahol a sötétség mindent felfal maga körül. Újságírói etikát és  törvényességet maga mögött hagyva, a szegedma.hu egy olyan „cikket” közölt, melyről már publikálásakor is egyértelmű volt, hogy hazugság. Ezt megerősítették a történetben említett személyek is, akik annak azonnali eltávolítására szólították fel a lapot – melyet ugyan megtettek –  azonban addigra a kormánymédia többsége már átvette és azóta sem törölte a levelet. Mégpedig azért nem, mert tudják, hogy mekkora kárt képes okozni még akkor is, ha ordas nagy hazugság.

A fent említett cikkben megjelent levél olyan visszatérő eleme lehet a közelgő választásoknak, mely képes lehet ellehetetleníteni az MSZP-t. Pont úgy, ahogy a Fidesz szavazók nagy többsége a mai napig mantrázza azt a hazugságot, miszerint az „el lehet innen menni” – Gyurcsány Ferenc szájából elhangzó mondat –  a magyar polgároknak szólt. Olyanok ők, akiket a valóság a legkisebb mértékben sem érdekel. Olyanok, akik a hazugságok mantrázásával próbálnak erkölcsi alapot gyártani mások utálatához. A szegedma.hu firkászai pontosan tisztában vannak ezzel, erre játszanak.

Pontosan tudhatták: a levél, melyet leközöltek, hazugság. Ez mégsem riasztotta őket vissza, ugyanis a célját így is elérte. A cikk névtelenül jelent meg, követve gyáva, gerinctelen elődeiket, akik jó pénzért még a saját anyjukat is eladják. Ezek, az adófizetői pénzek százmillióiból gazdálkodó, újságírókat és színvonalat még csak nyomokban sem tartalmazó weblapok az ország elbutulását idézik elő. És ez ellen, az újságírást teljes mértékben kicsúfoló és tönkretévő trend ellen a médiahatóságnak nincs egyetlen szava sem. Némán tűrik a magyar újságírás páros lábbal tiprását.

Közben az ország vezető lapjai az egymás elleni kicsinyes odamondogatásokkal foglalkoznak, ahelyett, hogy összefognának az álhírek gyártásáért felelős számtalan hazai lap ellen. Még ha bíróságra kerül is ez az ügy, hatása akkor sem visszafordítható. Akikhez kellett, eljutott az információ. Ők már akkor sem hinnék el, hogy ezek az állítások hamisak, ha maga Orbán Viktor mondaná el nekik személyesen.

A kamu levelet Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő nevében írta valaki, aki ebben akkora marhaságokról beszél, amiket csak az hisz el, aki vagy teljesen hülye, vagy elvakult, vagy ennek ötvözete. A levél írója egy olyan Botka László által kifundált tervről beszél, melynek értelmében a volt miniszterelnök-jelölt üres önkormányzati lakásokba tervez menekülteket elhelyezni. Nem egy, vagy két családról, hanem  több ezer menekültről szól a levél. Ki az a megveszekedett barom aki elhiszi, hogy egy ilyen terv egyáltalán létezhet?

Nem csak azért, mert politikai öngyilkosság lenne, hanem azért mert értelmetlen. A levél írója – legyen az bárki is – pontosan tisztában volt azzal, miféle vihart kavarhat egy ilyen „kiszivárogtatott” információ. Hiszen tudta – Esztergályhorváti és Őcsény után – hogy egy ilyen kamu hír képes lehet teljesen megsemmisíteni Botkát. A választók többségét ugyanis nem érdekli, hogy igazak-e, vagy sem ezek a tervek, ők elhiszik. Szájról szájra terjedve el fog jutni a városok és falvak többségébe.

A Fidesz szavazóbázisának nem kellenek bizonyítékok, mint ahogy ezt jól mutatja a Soros tervbe vetett vak hitük is. Emberek tömegei, városok és falvak lakói jelentkeznek arra, hogy a Soros terv ellen felvegyék a harcot. Az kicsit sem érdekli őket, hogy a kormánynak semmi fajta bizonyítéka nincs állításaira, ők készpénznek véve terjesztik az agyrohasztó hazugságokat országszerte.

Botka Rolexe után itt van a gerinctelen, szánalmas lejáratókampány második felvonása, melyben a kormánymédia minden fillérért a vezér seggét fényesre nyaló firkászai elvégezték feladatukat. Jönnek is érte majd a karácsonyi prémiumok, mint ahogy jöttek a közszolgák hivatali plakátrongálása után is. Ameddig az országban ilyen, pénzért bármire képes gerinctelen csúszómászók hangjukat hallathatják, addig nehéz reményekkel telve a jövőbe nézni. A legszomorúbb – amellett hogy ez a mi pénzünkből történik  –  talán az, hogy idehaza még mindig van vevő ezekre a hazugságokra. Vevő az igénytelenségre, a lejáratásra. Mire észbekapunk nem marad már semmi, csak egy a kormány által kreált, hazugságokra épült álomvilág, melynek mi voltunk a kivitelezői.

Szabó Sándor időközben megtette a büntetőfeljelentést.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.