Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már megint báncsák a drágaminiszterelnökurat!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó! Aki ügyesen aludt ma már, annak szombat van, a többieknek még péntek. Mutatok szép fotót:bzo

Budapest, 2017. november 10. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti konzultációról tartott, Védjük meg Magyarországot! című fórumon a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban 2017. november 10-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Én azt szeretném üzenni a néniknek és bácsiknak, hogy engem ne védjenek meg. Menjenek inkább haza és tanítsák az unokáikat valami szépre. Mondjuk emberségre, toleranciára.

Ausztria csatlakozott ahhoz a nyolc országhoz, amelyek korábban levelet küldtek Federica Mogherininek, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének arra szólítva fel az Európai Uniót, hogy fokozza erőfeszítéseit az unió és tagországainak hitelét romboló orosz dezinformációs és propagandatevékenység visszaszorítása érdekében.

Uniós források szerint Ausztria különösen a Nyugat-Balkán országiban kifejtett unió ellenes orosz propaganda miatt sürget közös fellépést, amely mellett az Oroszországgal e témában folytatott megbeszélések szükségességét hangsúlyozta.
A korábban nyolc ország, Horvátország, Csehország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Svédország és Nagy-Britannia külügyminisztere által aláírt levél szerint égető szükség van az Európai Unió stratégiai kommunikációs képességeinek fejlesztésére a félretájékoztatást és megtévesztést célzó kampányok megelőzése érdekében.
Az aláírók hangsúlyozták, a „kifinomult és intenzív” kampány megbontja a társadalmi rendet, bizalmatlanságot és elégedetlenséget kíván teremteni a demokratikus berendezkedéssel, az Európai Unióval, a transzatlanti közösséggel és partnereivel szemben, és gyengíteni egységüket. A külügyminiszterek a védelmi képességek fejlesztése mellett átláthatóbb és hatékonyabb uniós kommunikációt sürgetnek globális, regionális és európai kérdésekben egyaránt.
Információk szerint az utóbbi időben nagyon megélénkült az Európai Unió, az Egyesült Államok és a NATO ellen folytatott orosz és kínai propaganda tevékenység. Az említett országok  nagy  energiát fektetnek abba, hogy különböző médiumokon, közösségi oldalakon keresztül dezinformációs és propaganda tevékenységet folytathassanak befolyásolva ezzel a közhangulatot, az érintett országok és közösségek politikájának alakulását.

Na, puff! Már megint báncsák a drágaminiszterelnökurat! Még csak az hiányzik, hogy betiltsák az orosz propaganda terjesztését! Akkor mi lesz a kedves kormánypárttal és a közpénzből tömködött propagandista portálokkal? Maguktól kell majd hülyeségeket kitalálniuk? Ezt a kiszúrást! Egyébként észrevette mindenki, hogy Magyarország nem írta alá a levelet? Akkor jóéjt.

A nap kommentje Zoétól:

Bammeg, igy kell megtudnom, hogy terrorista vagyok???

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.