Már megint báncsák a drágaminiszterelnökurat!

Forrás: Wallpapers-Web Forrás: Wallpapers-Web

Halihó! Aki ügyesen aludt ma már, annak szombat van, a többieknek még péntek. Mutatok szép fotót:bzo

Budapest, 2017. november 10. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti konzultációról tartott, Védjük meg Magyarországot! című fórumon a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban 2017. november 10-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Én azt szeretném üzenni a néniknek és bácsiknak, hogy engem ne védjenek meg. Menjenek inkább haza és tanítsák az unokáikat valami szépre. Mondjuk emberségre, toleranciára.

Ausztria csatlakozott ahhoz a nyolc országhoz, amelyek korábban levelet küldtek Federica Mogherininek, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének arra szólítva fel az Európai Uniót, hogy fokozza erőfeszítéseit az unió és tagországainak hitelét romboló orosz dezinformációs és propagandatevékenység visszaszorítása érdekében.

Uniós források szerint Ausztria különösen a Nyugat-Balkán országiban kifejtett unió ellenes orosz propaganda miatt sürget közös fellépést, amely mellett az Oroszországgal e témában folytatott megbeszélések szükségességét hangsúlyozta.
A korábban nyolc ország, Horvátország, Csehország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Svédország és Nagy-Britannia külügyminisztere által aláírt levél szerint égető szükség van az Európai Unió stratégiai kommunikációs képességeinek fejlesztésére a félretájékoztatást és megtévesztést célzó kampányok megelőzése érdekében.
Az aláírók hangsúlyozták, a “kifinomult és intenzív” kampány megbontja a társadalmi rendet, bizalmatlanságot és elégedetlenséget kíván teremteni a demokratikus berendezkedéssel, az Európai Unióval, a transzatlanti közösséggel és partnereivel szemben, és gyengíteni egységüket. A külügyminiszterek a védelmi képességek fejlesztése mellett átláthatóbb és hatékonyabb uniós kommunikációt sürgetnek globális, regionális és európai kérdésekben egyaránt.
Információk szerint az utóbbi időben nagyon megélénkült az Európai Unió, az Egyesült Államok és a NATO ellen folytatott orosz és kínai propaganda tevékenység. Az említett országok  nagy  energiát fektetnek abba, hogy különböző médiumokon, közösségi oldalakon keresztül dezinformációs és propaganda tevékenységet folytathassanak befolyásolva ezzel a közhangulatot, az érintett országok és közösségek politikájának alakulását.

Na, puff! Már megint báncsák a drágaminiszterelnökurat! Még csak az hiányzik, hogy betiltsák az orosz propaganda terjesztését! Akkor mi lesz a kedves kormánypárttal és a közpénzből tömködött propagandista portálokkal? Maguktól kell majd hülyeségeket kitalálniuk? Ezt a kiszúrást! Egyébként észrevette mindenki, hogy Magyarország nem írta alá a levelet? Akkor jóéjt.

A nap kommentje Zoétól:

Bammeg, igy kell megtudnom, hogy terrorista vagyok???

adomany-1