Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vezessük ezt le, jó?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csütörtök. Én mondtam. Vicces nap volt a mai is, már amennyiben az embernek eléggé sajátos humorérzéke van és a fejének falba verdesése helyett szívesebben nevetgél.

Fájó űrt töltött be Lázár János, amikor megtartotta az aktuális (nem merem azt írni, hogy soros) kormányinfót. Már jobban képben vagyunk Soros ügyben, mert azt mondta a nagy ember:

Nem tudom, hogy ez igaz-e, de rengeteg hír látott napvilágot arról, hogy milyen nagy Soros befolyása Brüsszelben.

Cicabogár! Hát jóhogy rengeteg hír látott erről napvilágot, hiszen ti terjesztitek. Pont a Fidesz-kormány tartja fenn adófizetői pénzből azt a propagandagépezetet, amelyik reggeltől estig azt üvöltözi, hogy Soros György a sátán és ő mozgatja Brüsszelben az összes szálakat, még a hajszálakat is. Vezessük ezt le, jó?

A magyar kormány – melynek Lázár János az egyik első embere, konkrétan Orbán Viktor után az első – jó ideje azt terjeszti, annak a megírására utasítja a lakájmédiáját, azért fizeti őket, hogy Soros Györgyöt állítsák be Európa ellenségének, az élő ördögnek. Ennek céljából a kormány – melynek Lázár János még mindig tagja – teleplakátolja az országot, az összes médiában nyomja a hirdetéseket, nemzeti konzultációnak nevezett izével zaklatja az embereket Soros Györgyről. A magyar kormány – Lázár szerepét lásd, mint fent – minden egyes tagja minden egyes megszólalása alkalmával (témától totálisan függetlenül) szapulja Soros Györgyöt. Erre most ugyanaz a Lázár János, aki még ezen a ponton is a kormány második embere, azt mondja, hogy ő nem tudja, igaz-e, dehát ugye erről szólnak a hírek. Hát akkor én most beszabehu. Jó? Jó.

A nap kommentje Andreától:

Olvasom a reggeli híreket és megint az az érzés tölt el, hogy jól döntöttünk, hogy a gyerekeinket elhoztuk ebből a közegből. Miközben megy otthon a migránsoktól a rettegés, aközben a gyerekeim számára még inkább természetessé válik, hogy vannak tőlünk különböző emberek. És nem a különbözőségünk tesz minket jóvá vagy gonosszá, hanem a cselekedeteink. Az iskolában amellett, hogy tanítják az emberi és polgári jogokat, amellett minden olyan témával foglalkoznak, melyek napjainkat érintik. Téma a terrorizmus, a zaklatás, a homofóbia…. minden, ami ma előtérbe kerül. Beszélnek a problémákról a különböző helyzetekről, nem söprik a szőnyeg alá, mintha nem létezne. PPT-t készítenek a témákról és átbeszélik azokat. Olyan ez számomra, mintha nem burokban nevelnénk őket, hanem inkább felvértezzük őket ismeretekkel. Vagyis az más, hogy itt is tisztában vannak a létező problèmákkal, de nem keverik a terrorista, migráns, menekült kifejezéseket. Nem mossák össze sem elméletben, sem gyakorlatban…..persze itt sok a migráns (minket is beleértve).
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.