Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem baj, mi ezt is beszopjuk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha az ember veszi a fáradságot és végiggörgeti a Fidesz bármelyik hivatalos kommunikációs felületét, azt tapasztalja jó ideje, hogy az elmúlt nyolcévvel összefüggő korrupciós jajveszékelésen kívül már csak a migránsokkal riogatásra, a Brüsszel-Soros elleni harcra és a magyar emberek megvédésére futja a nagyon nemzeti és polgári vergődésből.

Finkelstein szelleme ott kísért a fáradt, rongyosra cincált szólamok között, amelyeknek csúcs- és fénypontját az Orbán Viktor arcképével ellátott dakota bölcsességek jelentik. Amelyeknek penetráns lábszaga aggasztóan terjed az éterben.

Az, hogy a magyar emberek ha kell, ha nem, ha van mitől, ha nincs mitől típusú megvédése kizárólagos kormányprogrammá avanzsált, önmagában is elborzasztó, de az alábbi történet fényében méginkább. És akkor a rijádi, avagy a moszkvai vízumgyár ügyét, meg a letelepedési kötvényes hatalmas üzlet révén betelepített jómódú migránsok történetét nem is fogom idecitálni.

Az van, hogy adott a Zaid Naffa nevű ember,

  • aki Jordánia tiszteletbeli konzulja és aranycsempész,
  • aki a tokától bokáig becsületes magyar miniszterelnök kedvenc arab üzletembere,
  • akitől a Szijjártó-féle szégyenkülügy röhögve bérli az ammáni magyar nagykövetség épületét,
  • aki alkalomadtán Tiborcz miniszterelnöki vővel kávézgat exkluzív helyeken,
  • és aki a megboldogult, de legalább nemzetközi körözés alatt álló, ujjlenyomattalan, Orbán szomszédságában ingatlant vásárló Gaith Pharaon professzorral karöltve folyamodott magyar állampolgárságért a kormányhivatalhoz. Mert habár régóta eszi a fene Magyarországon, nem volt neki még állampolgársága.

Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész korrupt kóceráj egy ilyen ügybe

Demeter Márta, LMP-s képviselő derítette ki, hogy a Terrorelhárítási Központ kockázatokat tárt fel Naffa átvilágítása során, konkrétan a csávó megbukott a terrorátvilágításon. Ehhez képest most új fejlemény – ezt meg a Magyar Nemzet derítette ki -, hogy a magyar kormány nagyjai ennek ellenére hurcolásszák magukkal, mintha mi sem történt volna.

A két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat alig két héttel az elbukott vizsgálat (2016. március 2) után például Semjén fővadászt kísérte el Jordániába, pár nappal később pedig egy március 15-i ünnepségen feszítettek egymás mellett. Azóta kurva sok idő eltelt, de idén szeptemberben Áder János kesztyűbáb, valamint a jordán szenátus elökének társaságában járta körbe a Sándor-palotát. Mintha mi sem történt volna.

A kérdés az – és remélem, hogy az összes nemzetéért, hazájáért, a magyar Magyarországért éjt nappallá téve aggódó, minden kormányzati mégvédési nyilatkozat kapcsán könnyes szemmel tapsoló magyar felteszi magának -, hogy mit keres egy nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott ember a nemzet nagyjai körül?

Miért van az, hogy egyetlen minisztérium sem hajlandó Demeter Mártát érdemben tájékoztatni arról, hogy mégis mi a helyzet ezzel az emberrel?

Miért van az, hogy az állandó megvédésre szoruló magyar emberek nem tudhatnak semmit arról, hogy az ország  miniszterelnöke eddig milyen rendezvényeken vett részt ezzel a kétes múltú és jelenű emberrel?

Miért titkolja a magyar kormány azt, hogy a TEK egyáltalán értesítette a miniszterek elnökét arról, hogy Naffa kockázatot jelent, vagy sem?

Hogyan lehetséges az, hogy ez a sötét alak, ez a nemzetbiztonsági kockázat még mindig tiszteletbeli konzul lehet Magyarországon?

Félreértések elkerülése végett: én egyáltalán nem a nemzet nagyjainak csúfolt elvtelen, átlátahatatlanul ügyködő megélhetési gazemberek testi és egyéb jellegű integritása miatt aggódom. Azért aggódjon az édesanyjuk meg a kedves családjuk.

De azért mégiscsak jó lenne annyira felnőttnek nézni a lakosságot – beleértve a vakhitüktől kettőig nem látó híveiket -, hogy ha már mindenáron terroristákkal és a mindmeghalunk elméletettel riogatnak reggeltől estig, mégis mi a magyarázat arra, hogy egy, a terrorszempontú kockázatoktól sem teljesen függetleníthető egyénnel hakniznak fel-alá, és titkolóznak vele kapcsolatban?

Hogy van az, hogy az erőlködéstől eltorzult fejű rezsibiztos békés magyar civileket kiált ki büntetlenül nemzetbiztonsági kockázatnak, miközben a főnökei egy nagypályás maffiózóval hetyegnek? Miért nem hallom a magyar embereket saját maguktól is megvédő Németh Szilárdot, hogy hörögve-prüszkölve méltatlankodik és Orbán-Semjén-Áder, meg a birkának nézett nemzet biztonsága miatt aggódik?

Az álkeresztény állatvadász, akinek a szexuális zaklatásról is a büdösmigránsok jutottak eszébe, miért nem tépi le most a láncait, hogy egy közveszélyes sötét arab liheg a nyomában, akiről a világhírű magyar terrorelhárítás mondta ki, hogy nem üti meg a mércét?

Hogy lehet, hogy tisztességes, feddhetetlen ember már mutatóban sincs a hon vezetői körül, csak olyan terhelt életű, sötét alakok, akikkel becsületes ember a sarokig nem menne el? Mindenütt, amerre kormánytagok és közjogi méltatlanságok elvonulnak, előbb-utóbb feltűnik egy terrorista-gyanús gengszter, maffiózó, nemzetközileg körözött nagypályás gazember és a szálak mind egyirányba mutatnak.

Ha nem lenne titkolnivaló, nem kellene titkolózni. Csakhogy alig van már olyan kérdés, ami miatt ennek a kormánynak ne kellene titkolóznia, kérdéseket elengednie a füle mellett, és észérvek híján vagdalkoznia. Eléggé nyilvánvaló, hogy ahol az örökös miniszterelnököt nem sikerült még nemzetbiztonságilag átvilágítani, ott ilyen kis ügyekre nem adnak az elvtársak.

A forró ősz elmaradt, Soros ügynökei nem borították lángba az országot, nem támadtak meg közintézményeket, a migránsok nem lopták el a kultúránkat, a kormány tagjai körül sertepertélő nemzetbiztonsági kockázat viszont tény. Márpedig aki magasról leszarja, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő egyénekkel pacsizik és üzletel, az ő maga is nemzetbiztonsági kockázat. Ez pedig minden ellenkező híresztelés ellenére nem más, mint a félelem, rettegés szétterítéséből élő regnáló hatalom. Ha ez nem így lenne, akkor Naffa nem hogy tiszteletbeli konzul nem lehetne, de páros lábbal kellett volna kirúgni az országból.

Utóirat: Tényleg, ennek fényében melyik hülye terrorista akarna gumicsónakon, embercsempészeknek kiszolgáltatva, megannyi veszélynek kitéve átvergődni a Balkán-félszigeten, amikor a magyar kormány tárt karokkal és kamu terrorátvilágítással várja őket? Ahol Naffa kénye-kedvére jöhet és mehet, oda bárki úgy jut be, ahogy akar. Persze, csak ha van pénze.

Frissítés: Lázár János szerint az, hogy az ember kockázatot jelent, és nem adnak neki magyar állampolgárságot, nem jelenti azt, hogy jogszerűtlenül tartózkodik Magyarországon. Vagyis a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Zaid Naffa nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot. Sajnos Lázár János, a hírszerzésért is felelős Miniszterelnökség vezetője vagy rosszul tudja, vagy hazudik. Ugyanis a TEK nem azt vizsgálta Naffa esetében, mint ahogy mások esetében sem azt vizsgálja ilyenkor, hogy jó állampolgár lenne-e, hanem azt, hogy jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot. Nem baj, mi ezt is beszopjuk.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.