Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Itt már kevés lenne a kormányváltás, kényszergyógykezelés nélkül esélyünk sincs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hiszem, én lassan kezdek csomagolni. Ez már nem is egy banánköztársaságba applikált puhadiktatúra-alakú, rántotthús formájúra faragott, stadionokkal ékes félfasisztoid illiberália, hanem gyakorló elmebetegek magánbirtoka. Itt már kevés lenne a kormányváltás, kényszergyógykezelés nélkül esélyünk sincs talpra vergődni.

A dél-texasi Sutherland Springs baptista templomában vasárnap délben egy férfi tüzet nyitott az emberekre. Huszonhatan meghaltak, sok a súlyos sebesült. Ez idáig egy elképesztően borzalmas hír, de sajnos az Egyesült Államokban nem olyan ritka az ámokfutók felbukkanása. Volt már mészárlás több iskolában, üzletközpontban, bárhol, ahol egyszerre, egy időben sok ember van jelen.

Az eddig napvilágot látott információk szerint a 26 éves gyilkos – aki katonaként szolgált, ameddig a hadseregből ki nem rúgták – poszttraumatikus stresszben szenvedett. Az amerikai hatóságok vizsgálják a mészárlás indítékait. Nem úgy a magyar propagandaoldalak legfényesebb csillaga! A 888.hu nem vizsgál semmit, hanem tudja, mi volt az indíték. Devin Patrick Kelley ateista volt. Ennyi elég is.

Értem én, hogy amikor ilyesmi történik, akkor sokkal jobban beleillik a kormánykommunikációba és az ehhez szervült propagandába, ha az illető nagyszakállú muszlim volt és azért gyilkolt, mert azok ilyenek és lámcsak, Orbán Viktor hogy megvédett minket tőle. De jelen esetben nem volt muszlim, hanem fehérbőrű amerikai. Ilyenkor is van megoldás, mert jelen állás szerint a kormány minden egyes tagja mélységes vallási áhítatba van esve. Családostul. És eszelősen védik az üldözött keresztényeket.

Mert harcnak, támadásnak és védésnek feltétlenül lenni kell, csak így lehet folyamatosan izgalomban tartani a választásig a híveket. Különben eltunyulnának. Pláne elkezdenének néhányan gondolkodni, körülnézni a valóságban. Az nem jó, kell a harc. De Soroson már mindenki röhög, még a hívek is. Migránsok alig jönnek, így nehéz az ostromlott vár-hangulatot fenntartani. Ha sem a munkánkat, sem a kultúránkat nem akarja elvenni senki, akkor majd a vallásunkat, az a tuti! És lőn.

Néhány hete nem létezik úgy megszólalni egyetlen kormánypárti megélhetésinek sem, hogy az üldözött kereszténységéről ne ejtene néhány szót. Függetlenül a megszólalás apropójától. Ahogy néhány héttel ezelőttig minden alkalommal – óvodai hintaavatón és kormányablak-fényesítésen – a migránsok és Soros György nem maradhatott ki a beszédből, most az üldözött keresztények. Megjelent ugyan egy cikk a külföldi sajtóban, a 888.hu innen olyan nagyon okos.

A külföldi cikk olyan, mint az összes – hasonló tragédiák után összebarkácsolt – kattintásvadász iromány. Megkérdezik a szomszédot, a szomszéd szomszédjának egykori iskolatársát és a falu végén lakó macskát, mit tud az elkövetőről. És mindenki tud valamit. Miután templomban történt a mészárlás, többen tudják, hogy ateista volt az illető. Igaz, hogy nagyságrendekkel többen állítják, hogy pszichopata volt, de azt G. Fodor alkalmazottja nem tartotta elég fontosnak ahhoz, hogy szót ejtsen róla. Ha történetesen egy iskolában, vagy óvodában történt volna a mészárlás, bizonyára azt tudnák az ismerősök, hogy a merénylő utálta a gyerekeket. Ez a merénylő a vallásos embereket utálta. Közben megjelent egy olyan elmélet (elmélet, mert a hatóságok még nem erősítették, vagy cáfolták meg), miszerint a merénylő a felesége szüleit akarta megölni, akik ebbe a templomba jártak, de kivételesen nem voltak ott a mészárlás idején. Tehát elképzelhető, hogy egy bomlott elméjű ember (aki ilyesmit tesz, szerintem mind őrült, a motivációjától függetlenül) családi leszámolási kísérlete torkollt vérengzésbe.

És innentől remekül belesimul a történet a NER szövetőbe. Amit az amerikai hatóságok még nem tudnak, azt a propagandamédia már igen.

Természetesen megszólalt Szijjártó Péter is, mint hozzáértő. Sajtótájékoztatót tartott. Mutatom az MTI által kiadott hivatalos fotókat. Nem véletlenül.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

MTI Fotó: Balogh Zoltán

MTI Fotó: Balogh Zoltán

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Sem fotós, sem semmilyen szempontból nem indokolt ez a képszerkesztés. Kivéve, ha az volt a cél, hogy a falra kalapált kereszt feltétlenül látszódjon. És az volt a cél. Egyértelműen.

Ami Amerikában tegnap történt, az borzalmas tragédia. Emberek haltak meg, családok mentek tönkre. Ezt meglovagolni és ráadásul a kereszténység nevében meglovagolni, a Fidesz legújabb agymenése céljából a keresztényüldözés tematikájába belegyömöszölni nem csupán gyomorforgatóan gusztustalan, hanem kifejezetten alpári, aljas, tetű húzás is. Szerintem.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.