Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendégírás: Akkor te hol vereted agyon magad, öcsém?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szóval az úgy volt, hogy a költözésük alatt a fiamat és a barátnőjét is megharapta a kishölgy beoltott gyönyörű házicicája, ami után hiába kaptak mindketten tetanusz oltást, antibiotikumot, 3 nap alatt elfertőzödött a sebük és külön-külön másfél órás műtét során felvágták a kezüket, így próbálták kitisztítani a sebeiket. Most kórházban fekszik mindkettő, és mindannyian várjuk a legjobbakat. De nem is erről akarok írni.

A Fradi-Debrecen meccsre bemehettek a régi szurkolók, akik eddig Kubatov miatt nem járhattak meccsekre. Az első dolguk az volt, hogy összeverekedtek – most figyelj, mert be fogsz szarni – az új Fradi-táborral, vagyis azokkal, akiket Kubatov eddig is beengedett a mérkőzésekre.

Ki kezdte, melyik tábor, miért, azt nem tudom, de hogy balhé volt, az tuti, és folyt a vér rendesen. Szerintem a hatalmi pozíció megszerzése lehetett a cél, mert hát különben miért is verné egymást azonos szurkolói csoport?

De ez is tökmindegy, erről sem akartam írni.

A stadionok épülnek, és bár mindannyian tudjuk, hogy ez nem a sportról szóló történet, azért felvetődik bennem a gondolat, hogy ezen balhés embereknek minek stadion, illetve erre a focira minek is? De itt abba is hagyom ezt a fonalat is, mert erről már sokan mások sokat írtak előttem.

Na tehát, megpróbálom összefoglalni a dolgokat, hogyan is kapcsolódnak egymáshoz.

Adott egy sportág, amire a kutya nem kíváncsi élőben, de toljuk bele a pénzt, hogy kilophassuk.

Aztán építünk egy rakat stadiont is hozzá, hogy onnan is kilophassuk a pénzt.

Aztán az egyetlen valamire való szurkolói körrel rendelkező klub fanjai (huligánjai), összeverekednek és agyonszurkálják egymást az erősebb kutya baszik alapon, ami felveti, hogy őket se a foci érdekli igazán, csakis a balhé. Arról nem is beszélve, hogy elképzelhető (nemzetközi szinten így lenne) szankciókkal sújtják a klubot, azaz zárt ajtós meccsek jönnek, avagy a szurkolói csoport egy részét ismét kitiltják a stadionból. Csakhogy akkor itt se lesz néző, tehát minek a stadion?

Na de!

A fiam és a barátnője gyógyulgatna a kórházban, ha a rohamrendőrség nem úgy járkálna ki-be, mintha az örsön lennének. Sorban hozzák a megbilincselt, megszurkált, agyonvert „szurkolókat”, akik közül némelyek mennek az intenzívre, némelyek meg szobára kerülnek.

A szerző felvétele

A szerző felvétele

Na, de azt a szobát üríteni kell, más nem lehet egy ágyhoz bilincselt rab mellett, így éjszaka a beteg, gyógyulni vágyó, esetenként idős embereket költöztetik jobbra-balra. Az ajtó előtt 2-3 rendőr marad és őrzi a „szimpatikus”, több sebből vérző delikvenst, aki ordítva kifejti: fájdalmai vannak, azonnal fájdalomcsillapítót kér, szar a kórház, büdös van, micsoda ellátás ez, nincs ez, nincs az, miért nem kap kaját, hol a nővér, kényelmetlen az ágy, ki kell mennie wc-re, miért nincs wc-papír, új ágyneműt akar, stb.

Nekem meg eszembe jut, hogy tudod öcsém, ha a kormány a kórházakra költötte volna azt a lóvét, amit stadionokra elszórt, akkor itt minden rendben lenne, csakhogy akkor te, hol vereted agyon magad?!

Ezen el kellene gondolkodni!

V. Z. 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.