Fordítom Kecske úr – a káposztaraktárban elhangzott – szavait: marhára sok pénzt el fogunk még lopni

Fotó: ASSY Fotó: ASSY

Szép tavaszi reggelt mindenkinek! Vagy majdnem mindenkinek. Miután az éjszaka folyamán nem sok új fejlemény volt, dolgozzunk maradékból, mint rendes családok hó végén.

Az a Jobbik beszél, amelyik nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszéknek – írta a Fidesz pénteken az MTI-nek eljuttatott közleményben Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatójára reagálva.

Másnak is feltűnt, hogy a Fidesz minden második nyilatkozat így kezdődik: Az a … beszél. Nem uncsi kicsit? Szerintem is.

Kósa Lajos, aki már nagyon miniszter, szóra nyitotta az ajakát. Miután a Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszter lett ez a drága ember, ezzel összefüggésben okoskodott. Mégpedig ezt:

Az ország legnagyobb fejlesztési programjáról van szó, névlegesen mintegy 3388 milliárd forintról beszélünk. Ma már tudjuk, hogy az egész program többe fog kerülni, mert az építőipari árak mintegy harminc százalékkal emelkedtek, s ennek a folyamatnak nem tudjuk, hogy hol a vége.

Fordítom Kecske úr – a káposztaraktárban elhangzott – szavait: marhára sok pénzt el fogunk még lopni.

 Brüsszel, 2017. november 3., péntek (MTI) – Carles Puigdemont leváltott katalán elnök péntek este Brüsszelben kijelentette, hogy “kész” indulni a spanyol kormány által december 21-re kiírt katalóniai regionális választáson.

Ha esetleg valaki meg tudja magyarázni, hogy az MTI miért tette idézőjelbe a kész szót, magyarázza már el nekem is, mert percek óta ezen töprengek, de képtelen vagyok rájönni.

Fazekas Sándor is szavazott az agrárkamarai választáson. Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Karcagon, a Nemzeti Agrárkamara (NAK) Jász-Nagykun-Szolnok megyei választásán adta le szavazatát, november 3-án délelőtt. A Földművelésügyi Minisztérium (FM) stratégiai partnereként működő NAK tisztségviselőinek megválasztása kiemelkedően fontos esemény a magyar agrárium mindennapi életében.

 
Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium

Ezt a hihetetlenül fontos hírt! Ha visszakotrok az időben, biztosan találok még ilyeneket. Mondjuk 40 évvel ezelőttről.

Kovács elvtárs a Szabadság MGTSZ hüttyösfüttyösi telepén megtekintette a teheneket, valamint Mariskát, a fejőnőt. A jó hangulatú látogatás végén közösen elénekelték a következő ötéves tervet. A szarvasmarhák azóta megduplázták a leadott tej mennyiségét.

Azt írja a PestiSrácok, hogy azt írja a 888.hu, hogy:

Soros György az elmúlt két évtizedben meghatározó alakja volt a marihuána legalizálásáért folytatott küzdelemnek. A milliárdos a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül pénzeli a drogok elfogadásáért kampányoló civileket.

Jó. És akkor mi van, kérdem én? Már amennyiben igaz, mert azért a 888-ra hivatkozó PestiSrácok nem feltétlenül számít hiteles forrásnak.

Csapjunk bele a mai napba, de aki teheti, menjen inkább sétálni a családjával. Az sokkal tutibb, mint a politika.
adomany-1