Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fordítom Kecske úr – a káposztaraktárban elhangzott – szavait: marhára sok pénzt el fogunk még lopni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép tavaszi reggelt mindenkinek! Vagy majdnem mindenkinek. Miután az éjszaka folyamán nem sok új fejlemény volt, dolgozzunk maradékból, mint rendes családok hó végén.

Az a Jobbik beszél, amelyik nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszéknek – írta a Fidesz pénteken az MTI-nek eljuttatott közleményben Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatójára reagálva.

Másnak is feltűnt, hogy a Fidesz minden második nyilatkozat így kezdődik: Az a … beszél. Nem uncsi kicsit? Szerintem is.

Kósa Lajos, aki már nagyon miniszter, szóra nyitotta az ajakát. Miután a Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszter lett ez a drága ember, ezzel összefüggésben okoskodott. Mégpedig ezt:

Az ország legnagyobb fejlesztési programjáról van szó, névlegesen mintegy 3388 milliárd forintról beszélünk. Ma már tudjuk, hogy az egész program többe fog kerülni, mert az építőipari árak mintegy harminc százalékkal emelkedtek, s ennek a folyamatnak nem tudjuk, hogy hol a vége.

Fordítom Kecske úr – a káposztaraktárban elhangzott – szavait: marhára sok pénzt el fogunk még lopni.

 Brüsszel, 2017. november 3., péntek (MTI) – Carles Puigdemont leváltott katalán elnök péntek este Brüsszelben kijelentette, hogy „kész” indulni a spanyol kormány által december 21-re kiírt katalóniai regionális választáson.

Ha esetleg valaki meg tudja magyarázni, hogy az MTI miért tette idézőjelbe a kész szót, magyarázza már el nekem is, mert percek óta ezen töprengek, de képtelen vagyok rájönni.

Fazekas Sándor is szavazott az agrárkamarai választáson. Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Karcagon, a Nemzeti Agrárkamara (NAK) Jász-Nagykun-Szolnok megyei választásán adta le szavazatát, november 3-án délelőtt. A Földművelésügyi Minisztérium (FM) stratégiai partnereként működő NAK tisztségviselőinek megválasztása kiemelkedően fontos esemény a magyar agrárium mindennapi életében.

 
Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium

Ezt a hihetetlenül fontos hírt! Ha visszakotrok az időben, biztosan találok még ilyeneket. Mondjuk 40 évvel ezelőttről.

Kovács elvtárs a Szabadság MGTSZ hüttyösfüttyösi telepén megtekintette a teheneket, valamint Mariskát, a fejőnőt. A jó hangulatú látogatás végén közösen elénekelték a következő ötéves tervet. A szarvasmarhák azóta megduplázták a leadott tej mennyiségét.

Azt írja a PestiSrácok, hogy azt írja a 888.hu, hogy:

Soros György az elmúlt két évtizedben meghatározó alakja volt a marihuána legalizálásáért folytatott küzdelemnek. A milliárdos a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül pénzeli a drogok elfogadásáért kampányoló civileket.

Jó. És akkor mi van, kérdem én? Már amennyiben igaz, mert azért a 888-ra hivatkozó PestiSrácok nem feltétlenül számít hiteles forrásnak.

Csapjunk bele a mai napba, de aki teheti, menjen inkább sétálni a családjával. Az sokkal tutibb, mint a politika.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.