Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akkor emberek nem fognak úgy meghalni, mint a kivert kutyák?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hír 1: A kormány (értsd: az adófizető, akit meg sem kérdeztek) állja a felmerülő költségeket és vállalja az adminisztrációs terheket annak érdekében, hogy a II. János Pál pápa szobráról eltávolításra ítélt keresztet Ploermel városából Magyarországra lehessen szállítani, ha a francia település vezetése hozzájárul ehhez – jelentette ki és be Szijjártó Péter külgazdasági és toporzékolási és külügyminiszter.

Hír 2: Elfogyott a pénzük, ezért heteken belül bezárhat a gyógyíthatatlan, főként daganatos betegeket gondozó Budapest Hospice Ház, az ország kevés ilyen típusú intézményeinek egyike. A működés zavartalanságát biztosító 50 millió forintot eddig magánadományokból és egyszázalékos felajanlásokból gyűjtötték, ám idén ezekből a forrásokból kevesebb pénzt folyt be. Az egészségügyi államtitkárság nemhogy segítséget nem nyújtott, de válaszra sem méltatta az intézményt.

Innen kellene szépen újra hozzányúlni ahhoz a búvalbaszott, rongyosra, fokhagymaszagúra csépelt kereszténységhez, aminek az említése nélkül most már gyakorlatilag nem hogy nap, de óra nem telik el az életünkből.

Mielőtt Németh Szilárd híveinek habzani kezdene a szája: a két hírnek természetesen kurvára semmi köze egymáshoz, de én mégis szándékosan, rosszindulatúan összemostam. Mégpedig azért, mert miután mindenszentek napja sem telhetett el enélkül az álságos, tartalmától kiüresített keresztény vergődés nélkül, magyarázatra szorul, hogy mi a büdös franckarika haszna van ennek az országnak abból, hogy

a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzás (by Orbán)

tapos a nyakunkon. Miután tegnap a keresztény mázba megélhetésileg belehempergőzött rezsibiztos Facebook-oldalán nyílt levélben fordult Csepel polgármesteréhez, hogy

mindaddig, amíg Franciaország a jakobinus kormányzás és az önfeladás útján halad, fogadja be, és őrizze meg a Szentatya szobráról leverni kívánt keresztet,

ma kiderült, hogy közpénz természetesen rendelkezésre áll a keresztény szemforgatásra kereszt befogadására (szemben a kiszolgáltatott, hatalmas fájdalommal élő, végstádiumban fetrengő betegekkel), de így is hiába tepert minden birkozó szellemóriások gyöngye, a tervek szerint a keresztet a budaörsi Szent Benedek Általános Iskola és Középiskola fogadná be.

Az a helyzet, hogy felőlem akár a Tiborcz-Orbán házaspár nemrég összeharácsolt, 370 milliós összkomfortos villájának kertje is befogadhatná azt a bizonyos keresztet, amelynek eltávolításáról egyébként – Szilusnak ebben történetesen igaza van – a francia Államtanács egy 1905-ben elfogadott, az állam és az egyház szétválasztásáról szóló törvényre hivatkozva döntött.

Nem tudom, hogy kinek milyen okoknál fogva töri ketté az életét ez a bizonyos franciaországi határozat, de azt látom, hogy a kötőszóvá degradált, politikai hasznot hajtó kereszténység mögé bújva a magyar kormány más országok belügyeit kommentálja, fikázza és próbál belőle megint profitálni. Ami csak az egyik része a dolognak.

A másik része az, hogy azt nem értem változatlanul, hogy a vallásukat tisztességgel, becsülettel gyakorló, a keresztényi tanításoknak megfelelően élő magyar embereknek mikor lesz elegük ebből a látványos szentségtörésből?

Mikor teszik szóvá már végre, hogy a magyar kormány, amelyik úgy házal a keresztény értékekkel, mint mások a lábgomba elleni kenőccsel, valójában naponta okádja telibe azt a kereszténységet, amelynek európai védőbástyájaként reflektál saját magára?

Mikor áll már ki magáért a keresztény magyar társadalom zöme és mondja azt, hogy az a kormány, amelyik az emberhez méltó élet és halál halovány utánzatát sem képes biztosítani polgárai nem elhanyagolható része számára, az ne kereszteket hurcolásszon az ócska szemfényvesztés kedvéért, hanem szálljon mélyen magába? Ne pofázzon naponta ötvenszer a keresztény értékekről az, aki a szó jelentését sem ismeri.

Ezt már nem lehet azzal magyarázni, hogy azért szarunk le mindent, mert nincs kire szavazni, úgyhogy jó lesz ez így is. Vérlázító, hogy miközben a butaságtól a fejükön keresztül áteső, közpénztalicskázó szarháziak egy év alatt megháromszorozzák az egyébként sem kevés milliárdjaikat, egy 50 milliós tételre is magasról szarik a vérkeresztény, mélykeresztény álszent kormány. Pedig csak arról lenne szó, hogy néhány tízmillió forintból méltó, tisztességes búcsút tudna biztosítani halálos beteg embereknek, akik esetenként az életüket ledolgozták ebben az országban.

Erre nem futja, nem hogy segítségre, de egy nyomorék válaszra sem. Erre viszont futja. A műanyag, ócska, büdös propagandára:

 

És ha meglesz a kereszt és ki lesz állítva és jól kifizetik az adófizetők, akkor megmenekül a kereszténység?

Akkor emberek nem fognak úgy meghalni, mint a kivert kutyák?

Akkor keresztényi szeretetből több kórházban jut majd emberhez méltó ellátás a betegeknek?

Akkor jobbak lesznek a PISA eredmények?

Akkor Mészáros holnaptól nem harácsol össze semmit, és amit eddig igen, azt eljótékonykodja a hospice ház(ak), öregek otthonai, árvaházak, kórházak javára?

Akkor Orbán Viktor elkezd kormányozni a hergelés helyett?

Akkor mi lesz, ha eggyel több keresztet megmentettünk az enyészettől az internacionalistáktól, a jakobinusoktól?

Akkor többé senki nem fetreng élete utolsó napjaiban a saját ürülékében, kínok és fájdalmak között?

Milyen keresztény mentalitás az, amelynek az emberi életeket szart sem érnek?

Milyen ország az, ahol egy kereszt értékesebb, mint emberi életek? adomany-1