A rendszer épül és szépül, miközben az ország romokban hever

Fotó: Facebook Fotó: Facebook

A hónap elején a Fidesz egy újabb frakcióvezető-helyettessel gazdagodott, Bóna Zoltán református teológus személyében. Ezt azért is fontos kiemelni – mármint a vallásosságát -, mert fontos lesz még a cikk későbbi részében. Mint azt a Mandiner interjúja is jól mutatja, minden megvan Bónában ahhoz, hogy a Fidesz újabb, félig rivaldafénybe tolt, ámde annál tökéletesebb pártkatonája legyen. Ugyanis beiktatását követően azonnal képes volt minden, a Fidesz-KDNP által eddig is mantrázott szólam elsütésére. A lelkész családból származó Bóna számára a következő a legfontosabb :

Teljesen mindegy, hogy ki katolikus vagy ki református. A lényeg, hogy keresztény legyen.

Hogy ez mégis miért fontos? Miért kell, hogy keresztény legyen valaki ahhoz, hogy jó ember, esetleg politikus lehessen? Azért mert ez a kormány retorikája, a vallást meglovagolva, álszent, hazug módon próbálják átverni a lakosságot. Ehhez pedig fontos az, hogy vallásos legyen az illető. Nézzük csak meg Balog Zoltán embertelen minisztert. A hazugságok tudóját. Lelkészként szeme sem rebben a milliárdos lopások és csalások felett. Tökéletesen bemutatja, milyen vallásosságot, keresztényi hitet vár el a kormány.

Bóna elmondása szerint a Fidesz, valamint a KDNP egyaránt rendelkezik az ő maga által is képviselt polgári, konzervatív, keresztény értékekkel. Hogy itt milyen értékekről beszélt, az relytély, ugyanis mi, mint a polgári Magyarország lakosai, egy népnyúzó, hazug, rabló kormányt látunk. Amely kormány a keresztényi értékeket teljes mértékben sárba tiporja, cserébe pedig az ország polgárait nyomorba dönti. Arra a kérdésre, miszerint az őcsényi botrányt a kormány gyűlöletkeltése okozta-e, Bóna a következőt nyilatkozta:

Az őcsényiek nem a kormányzati kommunikáció miatt félnek, hanem amiatt, amit hallanak a hírekben.

Nyilatkozza ezt úgy, mintha nem tudná, hogy a kettő közé egyenlőségjelet lehetne tenni, ugyanis a közmédia a kormány szócsöve. Így, ha szerinte az őcsényi botrány a hírekben hallottak miatt alakult ki, akkor ő is egyetért azzal, hogy ezért a kormány tehető felelőssé. Az, hogy a köztévé híradásai másról sem szólnak, mint az illegális határátlépésekről, terrortámadásokról, valamint a szórványos, ámde menekültek által elkövetett erőszakról, akkor csodát ne várjunk. A keresztényi szeretet jegyében a gyűlölet magját elvetve, annak fájáról szüretelnek. A szüret pedig bőséges lesz, szavazatok millióinak számával mérhető. Ha a gyűlöletkeltés összeegyeztethető a nagy keresztényi hittel, akkor köszöntjük a klubban. Egy már amúgy is nagyszerű csapat gazdagodott egy újab taggal.

A maffia jelleget öltő rendszer egyre csak épül és szépül, az újabb tagok csatlakozásával. Úgy látszik mindig lesz honnan meríteni. Ugyanis amennyiben egy lelkész család legfiatalabb tagja számára a Fidesz ideológiája az, amellyel legjobban azonosulni tud, akkor igen nagy gondban vagyunk. Ha egy vallásos fiatal számára a Fidesz az, amely legjobban képviseli gondolkodásmódjukat, akkor a Bibliát valaki rosszul értelmezte. Hogy ez én voltam-e, vagy a Fidesz-KDNP táborát gyarapító vallásos fiatalok többsége, azt döntsék el önök.

Egy biztos, a NER rendszere egyre csak épül, miközben az ország összeomlik. Ezek nem álhírek, liberális sivalkodások, ez a valóság kedves barátaim, kedves magyarok. Ideje lenne felébredni.

adomany-1