Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A rendszer épül és szépül, miközben az ország romokban hever

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A hónap elején a Fidesz egy újabb frakcióvezető-helyettessel gazdagodott, Bóna Zoltán református teológus személyében. Ezt azért is fontos kiemelni – mármint a vallásosságát -, mert fontos lesz még a cikk későbbi részében. Mint azt a Mandiner interjúja is jól mutatja, minden megvan Bónában ahhoz, hogy a Fidesz újabb, félig rivaldafénybe tolt, ámde annál tökéletesebb pártkatonája legyen. Ugyanis beiktatását követően azonnal képes volt minden, a Fidesz-KDNP által eddig is mantrázott szólam elsütésére. A lelkész családból származó Bóna számára a következő a legfontosabb :

Teljesen mindegy, hogy ki katolikus vagy ki református. A lényeg, hogy keresztény legyen.

Hogy ez mégis miért fontos? Miért kell, hogy keresztény legyen valaki ahhoz, hogy jó ember, esetleg politikus lehessen? Azért mert ez a kormány retorikája, a vallást meglovagolva, álszent, hazug módon próbálják átverni a lakosságot. Ehhez pedig fontos az, hogy vallásos legyen az illető. Nézzük csak meg Balog Zoltán embertelen minisztert. A hazugságok tudóját. Lelkészként szeme sem rebben a milliárdos lopások és csalások felett. Tökéletesen bemutatja, milyen vallásosságot, keresztényi hitet vár el a kormány.

Bóna elmondása szerint a Fidesz, valamint a KDNP egyaránt rendelkezik az ő maga által is képviselt polgári, konzervatív, keresztény értékekkel. Hogy itt milyen értékekről beszélt, az relytély, ugyanis mi, mint a polgári Magyarország lakosai, egy népnyúzó, hazug, rabló kormányt látunk. Amely kormány a keresztényi értékeket teljes mértékben sárba tiporja, cserébe pedig az ország polgárait nyomorba dönti. Arra a kérdésre, miszerint az őcsényi botrányt a kormány gyűlöletkeltése okozta-e, Bóna a következőt nyilatkozta:

Az őcsényiek nem a kormányzati kommunikáció miatt félnek, hanem amiatt, amit hallanak a hírekben.

Nyilatkozza ezt úgy, mintha nem tudná, hogy a kettő közé egyenlőségjelet lehetne tenni, ugyanis a közmédia a kormány szócsöve. Így, ha szerinte az őcsényi botrány a hírekben hallottak miatt alakult ki, akkor ő is egyetért azzal, hogy ezért a kormány tehető felelőssé. Az, hogy a köztévé híradásai másról sem szólnak, mint az illegális határátlépésekről, terrortámadásokról, valamint a szórványos, ámde menekültek által elkövetett erőszakról, akkor csodát ne várjunk. A keresztényi szeretet jegyében a gyűlölet magját elvetve, annak fájáról szüretelnek. A szüret pedig bőséges lesz, szavazatok millióinak számával mérhető. Ha a gyűlöletkeltés összeegyeztethető a nagy keresztényi hittel, akkor köszöntjük a klubban. Egy már amúgy is nagyszerű csapat gazdagodott egy újab taggal.

A maffia jelleget öltő rendszer egyre csak épül és szépül, az újabb tagok csatlakozásával. Úgy látszik mindig lesz honnan meríteni. Ugyanis amennyiben egy lelkész család legfiatalabb tagja számára a Fidesz ideológiája az, amellyel legjobban azonosulni tud, akkor igen nagy gondban vagyunk. Ha egy vallásos fiatal számára a Fidesz az, amely legjobban képviseli gondolkodásmódjukat, akkor a Bibliát valaki rosszul értelmezte. Hogy ez én voltam-e, vagy a Fidesz-KDNP táborát gyarapító vallásos fiatalok többsége, azt döntsék el önök.

Egy biztos, a NER rendszere egyre csak épül, miközben az ország összeomlik. Ezek nem álhírek, liberális sivalkodások, ez a valóság kedves barátaim, kedves magyarok. Ideje lenne felébredni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.