Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az én nevemben egyetlen egy szétcsúszott hobbifocista se nyilatkozzon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kikinyugalomba. Izgis nap volt ez is, mert mi nem estünk pofára, hanem így szállunk le a bringáról.

Nemzeti büszkeségünket szerintem olyan mértékig megszállta a vallási őrület, hogy az már közveszélyes. Olyan szinten lovagolja meg a reformáció ötszázadik évfordulóját, hogy abba már nem csak a ló, de a dakota is beledöglene. Esküszöm, soha életemben semmi bajom nem volt a hívő emberekkel, de ezt egyszerűen képtelen vagyok szó nélkül tudomásul venni, amit ez az egyre inkább szektásodó bagázs művel.

 Mi nemcsak olyan jövőt akarunk, ahol mindenkinek lesz munkája, hanem azt, hogy minden munka az Isten dicsőségét szolgálja.

Ezt mondta Orbán Viktor a szájával. Hát én meg nem akarom Isten dicsőségét szolgálni! Sem most, sem a jövő héten. És nem csupán arról beszélek, hogy az én nevemben egyetlen egy szétcsúszott hobbifocista se nyilatkozzon – és ezen a ponton pont nem érdekel, hogy ki és miért szavazott kire -, hanem arról, hogy már tegnap is bőven elegem volt ebből a lánctalpas, ordenáré keresztényi franckarikára hivatkozó nyomulásból.

Mindenkinek szíve joga abban hinni, amiben akar, de nekem meg szívem joga azt gondolni, hogy Orbán Viktornak és csürhéjének sem a szexuális szokásai, sem az intim testrészei, sem a vallási áhítata nem érdekel. Sőt! Jogom is van hozzá, hogy ne érdekeljen. Ő tartson misét otthon a másik vallási fanatikussal – az egyszem fiára gondolok – de az egyház takarodjon ki a politikából, Orbán meg már tegnap szokjon le arról, hogy pofátlanul nyilatkozgat az egész ország nevében ilyen mélységesen magánjellegű ügyekben.

Ha ő Istent akarja szolgálni, akkor tegye már meg, hogy nem hajt az adófizetők pénzére, az ország ingó- és ingatlanvagyonára akár a rokonságon, akár a szomszédságon keresztül. Ha meg stikában milliomosodik a szentem, akkor ne prézsmitáljon itt, mert állatira gusztustalan. Köszi.

Ha már a rágcsálókról van szó. Mészáros Lölö, aki megtáltosodott, mióta Simicska Lajos már nem a sufnijogász legjobb barátja, hanem a legnagyobb ellensége, az nyolcadik leggazdagabb magyar jelen állás szerint. Mészáros Lőrinc, bambafejű gázszerelő csak az idén heti két (HETI KETTŐ) vállalkozást alapított, vagy vásárolt meg. Minden áldott héten kettő darabot. És még nincs vége az évnek. És az egész ország tátott szájjal nézi. Mert legalább nem a rohadék multi lopja el. Hátélleg. Emberek! Mi most azt bámuljuk tágranyílt babaszemekkel, ahogy kirántják a lábunk alól a jövőt. Nem csak a fél Balatonról és egész Fejér megyéről beszélek, hanem az ezzel járó és országos mértékű erkölcsi rothadásról és arról, hogy ez a pénz elég lesz majd arra, hogy bárki is kerül kormányra a következő években, azt simán meg lehessen buktatni. És nyugi, nem a gázszerelő akarja megbuktatni.

A nap kommentje Erikától:

Abudoskurvaelet…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.