Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nincs vége, csak én most befejezem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csicsíjja. Fúj a szél és hózik. Vagy ha az nem is, de jég, jeges eső, esős jég, vagy valami hullott ma mifelénk. Amúgy szokásosan szép nap volt ma is, semmi nem változott. Mindenki pontosan annyira idióta, amilyen tegnap is volt. De nem baj, mert holnap még vissza fogjuk sírni a ma hülyéit, mert a holnap hülyéihez képest ezek szinte normálisnak fognak tűnni hamarosan.

Úgy járunk, mint a pártokkal. Milyen szép is volt, amikor az előző kormányok csak százmilliókat loptak, nem milliárdokat, amikor csak kétszer annyiba került egy beruházás, nem tízszer annyiba, amikor még nem dobták szét a pereputty között a fél országot, csak stikában lett az unokahuginak jobb állása.

Miután ilyen szép hosszú bevezetőt írtam, mutatom, mire gondolok. Csak az MTI néhány közleményének címét sorolom:

Fidesz: Gyurcsány százmilliárdokat vett el az oktatástól

Basszus!Gyurcsány kilenc éve nem miniszterelnök! Nem gáz ez? De!

Ahmed H. Pere – Fidesz: a szír férfi a Soros-hálózat embere

Simán, bakker! Sőt, én is a Soros-hálózat embere vagyok, a postás is, meg a benzinkutas. Sőt! Mi hárman vagyunk Soros György. Én, a postás, meg a benzinkutas.

Fidesz: A Jobbik pénzért és hatalomért mindenre képes

Fidesz: a devizahitel-válságot a baloldal hozta a magyar családok nyakára

Nincs vége, csak én most befejezem. Ez így megy álló nap, minden nap, minden héten. Ezért fizetünk iszonyatos pénzeket a kormány eltartására, hogy ilyen trágyával bombázzanak reggeltől estig. Esküszöm, valamelyik honatya nyolc éves unokája írja ezeket, természetesen havi nettó egymillióért, ingyen laptopért, telefonért, szolgálati autóért és legókészletért. Menjünk aludni.

A nap kommentje Erzsébettől:

Nem értünk tesznek. Hanem tesznek ránk!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.