Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Picit aggaszt, hogy esetleg Németh Szilárd túlterheli az agyát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt gondolom, ha valaki elkezd szellemileg súlyosan leépülni, akkor nem szabad olyan feladatot vállalnia, amely bármiféle módon befolyásolhatja más emberek életét. Ha ez az állapot szenilitással párosul, akkor főleg vissza kell vonulni a közélettől. Amennyiben ez az állapot 53 éves korban éri el az embert, akkor is. Ha azonban a kóros feledékenység, az ostobaság és a kényszeres hazudozás egy komplett pártvezetést egyszerre ér el, akkor nagy valószínűséggel nem egészségügyi problémáról van szó, hanem egy csapat szervilis törtető elvtelen hazudozásáról beszélhetünk. Az pedig sajnos nem gyógyítható.

zisz2

Az azért már erősen kínos, ha egy 53 éves pasas szende szűzlányt játszik. Valahogy nem áll jól neki. Nem tud róla, de utána fog nézni. Esküszöm, könny szökik a szemembe a meghatottságtól. Picit aggaszt, hogy esetleg Németh Szilárd túlterheli az agyát a nagy gondolkodásban, miközben feltárja a számára teljesen ismeretlen múltat, ezért segítek neki. Csupa szeretetből.

Nem részletezem, mert már megtették mások. Például ITT és ITT.

A zsenge kora miatt semmiről nem tudó Németh Szilárdnak üzenem: igen, Soros Györgynek köszönhető, hogy a Fidesz el tudott indulni, de az is, hogy a mostani fideszes vezető politikusok – akik most teljes erőből mocskolják őt – meg tudtak élni a kezdeti időben és minden energiájukkal arra fordíthatták, hogy felépítsék a pártot.

Ezzel semmi gond nincs, vagy nekem nincs vele gondom. Nem is hiszem, hogy bárki hálát várna akármelyik fideszestől, aki Soros György pénzéből tanult, vagy élt valamikor. Szerintem legkevésbé Soros György vár ezért hálát. Sőt, megkockáztatom, hogy őt kevésbé zavarja a kormánypárt elvtelen, geci viselkedése, mint engem. De engem legalább zavar.

És nem azért, mintha rajongója lennék Sorosnak. Hanem azért, mert egy olyan párt vezeti ezt az országot, amelynek vezetői minden gátlás nélkül köpik szembe nem csupán önmagukat, hanem a saját támogatóikat és tagjaikat is. Egyszerűen azért faragtak ellenséget Sorosból és kötötték össze a menekültválsággal, mert a Fidesz így működik. Ha nincs ellenség, nincs harc. Ha nincs harc, akkor a lényege vész el a pártnak. Mert kormányozni nem tudnak – nem is akarnak – hanem csak hatalomban maradni. Ehhez használják fel Sorost, a menekülteket, a keresztény hitet, a nemzeti bármit. Ezt én is tudom, ők is tudják és az ország döntő része tudja. Kivéve a saját szavazóikat, merthogy nekik szól ez az egész cirkusz.

Egy normális társadalomban ez nem működne. Sem Németh Szilárd, Sem Orbán, sem Lázár, sem senki más nem hazudhatna bele az emberek arcába ilyen pofátlan gőggel. Máshol megkérdeznék, hogy egyrészt hol vannak a menekültek, ha itt nincsenek. Mi van azzal a sok ezer migránssal, akiket pénzért engedett be a kormánypárt? Megkérdeznék, hogy amennyiben nem tetszik az Unió menekültpolitikája, miért nem az Unióban tesz ez ellen valamit a Fidesz, miért Magyarországon harcol? És még talán azt is megkérdeznék, hogy az ilyen hazug férgektől mit lehet várni, akik szemrebbenés nélkül támadnak neki bárkinek, ha úgy kívánja az érdekük. Remélem, egyszer nálunk is elhangzanak ezek a kérdések. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.