Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Most elképzelem a hölgy melleit bugyiban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szélviharos szép estét! Előre szólok, hogy ma egyetlen komoly mondatot sem fogok a jóéjt posztba csempészni. Alighanem az agyamra ment az óraállítás, a szél és az, hogy frontálisan ütköztem néhány gigabulvár-istentelenül röhejes cikkel. Persze lehet, hogy genetikai háttere van a dolognak, csak ráfogom mindenfélére.

A hülyeség jegyében mindjárt jöjjön egy remek OS közlemény:

 A Fidesz a sötétség szinonimája

Egy évvel ezelőtt nyújtotta be a Jobbik az óraátállítás eltörlésére vonatkozó javaslatát a Parlamentnek. Ha a kormánypárt támogatta volna, mostanra bevezetésre kerülhetett volna, így a nyári időszámítás megtartása mellett, ma egy órával tovább lenne világos délután. A Fidesz a sötét oldalra állt, sorozatosan akadályozza javaslatunk szavazásra bocsátását, a népakarat ellen cselekszik. A Jobbik viszont a nép pártján áll, így legkésőbb jövőre, kormányra kerülve eltörli az óraátállítást.    

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője 
Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

Hát tényleg! Ha most nem öt óra lenne, hanem hat, mint tegnap ilyenkor, akkor is sötét lenne ugyan, de a népakarat teljesült volna. Vagy ilyesmi. Értem én, mit akart mondani Kepli képviselő úr. Sőt, magam is hülyeségnek tartom az óratekergetést, de egy jobb ügyhöz méltó buzgalommal sikerült megalkotni ezt a közleményt. Amúgy – csak szólok – ha egy órával tovább lenne világos este, akkor viszont egy órával később lenne világos reggel. Tessék inkább elintézni, hogy állandóan késő tavasz, vagy kora nyár legyen, akkor világos is lesz, fűteni sem kell és még nekem sem lesz egy rossz szavam se.

A mai kedvenc címem feltétlenül ez:

Voksán Virág egy szál bugyiban villantott óriásmelleket

Ez úgy tökéletes, ahogy van. Egyből nem nyitom meg a hozzá tartozó cikket, mert a fantáziám gazdagabb, mint a valóság. Inkább elképzelem a hölgy melleit bugyiban. Érdekes lehet melltartó helyett azt hordani két villogó emlőn.

Nade, kedvet kaptam magam is a bulvárkodáshoz. Meg hát jól is jöhet, mert ha bedől a Szalonna, talán felvesznek valamelyik csöcsökre szakosodott portálhoz. Jó pénzért én is tudok kreténségeket írni. Mutatom:

A Szalonna munkatársának lábát váratlanul megtámadta egy szörnyeteg!

Bonka munkában

Bonka munkában

Vagy:

Ismeretlen különös lény gyilkolja a gumisertéseket Angliában! Ez már a brexit hatása?zig

Bréking! Inzultálták munkatársunkat! Veszélyben a sajtószabadság??????

Meddig dolgozunk mééég?

Meddig dolgozunk mééég?

Pont eddig. A többit majd holnap. A fotókon szereplő szörnyek egytől egyig szerkesztőségünk tagjainak mentettkéi – nem az összes, mert van még pár -, úgyhogy jogdíjat nem fizetünk.

A nap kommentje Imrétől:


Mit kerestek? Milyen küszöböt? 
Ja! Hát a küszöböt vitték el/lopták el/nemközpénzesítettenvették meg először!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.