Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hát akkor én most rusztikusan elmondom a véleményemet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét ránk szakadt az este, ráadásul szombaton csinálta ezt. Majd valamikor mostanság kell visszaállítani az órát. Vagy előre, én már nem tudom, mikor merre. De feltétlenül ne felejtsétek el valamikor valamilyen irányba tekerni.

Ha van közérdeklődésre számot tartó, bicskanyitogató, pofátlan sajtóközlemény, akkor az alábbi feltétlenül aranyérem-esélyes ebben a műfajban:

„A Lungo Drom 27. születésnapja alkalmából 19 megye és a főváros mintegy kétezer küldötte ünnepelt együtt Szolnokon, a Lungo Drom Kongresszusán. 
Az eseményen együttműködési nyilatkozatot írt alá Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke. A nyilatkozat érinti a cigányság felemelkedését segítő és szolgáló valamennyi területet, úgy a foglalkoztatást, oktatást, mint az egészségügyet, az ifjúságpolitikát és az érdekképviseletet. 
A teltházas rendezvényen felemelő, ünnepi hangulat fogadta Balog Zoltán minisztert. 
Farkas Flórián elnök beszédében kiemelte a májusban, Kövér László Fidesz választmány elnökével aláírt megállapodás fontosságát, amely egy hosszú, 16 éve tartó szövetség megerősítését jelenti. Mint mondta, a Fidesz az egyetlen párt, amely felvállalta a cigányság ügyét.
Kiemelte, a Lungo Dromnak óriási a lehetősége és óriási a felelőssége is. A kormány elkötelezte magát és rendkívüli erőfeszítéseket tesz 2010 óta a hátrányos helyzetben lévők, így különösen a hazai cigányság társadalmi felzárkózása érdekében. A Lungo Drom ebben partner, és felelősséget vállal a magyarországi cigányság egészéért. 

Kiadó: „Lungo Drom” Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség” (MTI-OS)

Hát akkor én most rusztikusan elmondom a véleményemet. Az érzékenyebb lelkületű, a nyelvi finomságokra kényes, a stílusmagaazemeber szlogent maguk előtt lobogtató kedves olvasóktól ezen a ponton szeretnék érzékeny búcsút venni. Jó éjt, drága hölgyeim és uraim!

Hogy a tetves ég nem szakad már rá erre a szájbatekert, rommá erőszakolt, csupaszra lopott idióta barom országra. Esküszöm, ezt is csak velünk lehet megcsinálni. A másfél milliárd forintot eltüntető, a Híd a tökömtudjahová programot szétlopó, hónapokig bujkáló cigányság szégyene továbbra is a másik geci – már a miniszterek elnökéről beszélek – teljes védelmét élvezi. Mert a Fidesznek kell a cigányok szavazata és úgy gondolják, ezt Farkas Flórián tudja szállítani nekik. Ez kőkeményen erről szól, semmi másról. Minden és mindenki más le van szarva. Ha Farkas tudja hozni a szavazatokat, akkor nyugodtan lophat, ami a seggén kifér, szétrabolhatja a cigányság munkához juttatására szánt pénzt.

Sőt, még Balog Zoltán fasztudjamilyen miniszter is odacsámpázik és kenetteljes vigyorral pózol ehhez a gyalázathoz. És ezt még bele is tolják a pofánkba. Ha van valami, ami egyszerre vérforraló és megalázó, akkor ez biztosan az. Olyannyira, hogy az én pofámon ég a bőr, amiért ez előfordulhat abban az országban, amelynek én is polgára vagyok. A rohadt életbe, abba!

A nap kommentje Gyöngyitől:

Évek óta csak nézem a tv-t, de nem kapcsolom be.. és remekül alszom 🙂

Idegnyugtatásul bemutatom a kedvenc zongoristámat:
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.