Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Homo viktoricus

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet súlyos. Azt nem tudom, hogy kötelezően fognak-e megjelenni Orbán elvtársat éltető cikkek, versikék és dalok a közeljövőben, vagy ezt a szívmelengető hagyományt teljes egészében átvette a Zuckerberg-művek, de eléggé vicces (a másik opció az ijesztő lenne, de mi a fenének félnénk, ha helyette nevetgélhetünk is) dolgokat találhat az ember, ha rászán pár percet az életéből és bekukkant ide-oda. Ide rámolok néhány random-kommentet. Innen lesz szép felállni és egy normális gondolkodású polgárságot kialakítani. Viszont van jó hír is: az oktatás – kiemelten a nyelvtanra gondolok, de gondolhatnék a történelemre is – nem csak az elmúlt években romlott meg drámai módon. A folyamat sokkal régebben elkezdődött.

A kormány mindent meg tesz azért a családokert mely szülők dolgoznak hogy gyerekekre vigyázzon és azon gyerekekért amelyek rossz körülmények között élnek, legyen részükre meleg étel s lásd a köszönetet ! Nézetek jól meg őket (legalább azokat akik nem bújnak paraván mögé) ők a magyarság szegyenei !!!

Meg tesz a kormány a népesedéy érdekében mindent. Segíti a családokat, a házasulandókat. A gyerektelenség az anyagiasság,a kor kitolódása, a szingliség és más egyébb miatt van. Nem kell ezt kenegetni sehova. Egyetlen kormány sem tett annyit a csaladokért, mint a FIDESZ-KDNP.

Azok szülnek nyugaton akik kint dolgoznak,mert akkor több gyest és családi pótlékot kapnak amiből idehaza ragyogóan megélnek,mivel itthon sokkal olcsóbb az élet.Viszont akik idehaza maradtak azoknak rengeteget segít a kormány.Ennyi segítséget még egy kormány sem adott az embereknek mint a Fidesz!!!!-elhomályosítás nélkül mondom! 

Ezek a primitív semmi emberek akik még abba is a hibát keresik ha a kormány segíti a magyar népet, nem érdemlik meg hogy ebben az országban éljenek ! gyurcsány pajtás megmondta akinek nem tetszik el is lehet menni innen! Rajtan „barátaim” senki nem nondta hogy itt kell élni ha nektek semmi sem jó ! Vigyétek magatokkal az összes libcsi-komcsit is ! Vagy ha nem el kellene már ismerni ennyi mindrnt még egyik kormány se tett az országért mint Orbán kormánya!

Jellemző rátok fóbiások a károgás! Ha adnak már az is baj? Ja és a Blahán jól öltözött emberek is növelik az éhezők táborát! A csöves inkább piáért koldul munka helyett.Most jön a négymillió éhező mélyszegény, a lélegeztető gép, az oktatás szegény pedagógusok és az összes hazugság mantra!

Voltszerencsém egyszer a blahán végignézni amikor arcukat rejtegetö fotosok képeket csinálnak a sorbanálokrol, mitgondolnak kiket fedeztem fel a sorban? MSZP május1 alkalmábol dühöngö banyákat és trottyos vénembereket, akikröl köztudot hogy minimum 200ezer a nyugdijuk. Természetessen a képkészités pilanatában „véletlenül” épen takarásban volt az arcuk.

HAJRÁ-ÉLJEN A V4-EK TAGÁLLAMAINAK FÚZIÓJA ,EZ AKKORA ERŐT AD-KÉPEZ HOGY AZ EU. FURA URAINAK MEGÁLLJT KELL HOGY PARANCSOLJON MIGRÁNSÜGYBEN ,S EHHEZ MÉG KELL AZ IS HOGY EGYÉRTELMŰEN,MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN EGYEMBERKÉNT ÜZENNÜNK KELL A NEMZETI KONZULTÁCIÓVAL AZ EU. FURA URAINAK ,HOGY MI MAGYAROK SOHA-SOHA-SOHA NEM LESZÜNK BEVÁNDORLÓ ORSZÁG ,MI MAGYAROK EZT NEM TEHETJÜK MEG MERT NEKÜNK MAGYAROKNAK SOKKAL FONTOSABB A GYERMEKEINK-UNOKÁINK-MINDANNYIUNK BIZTONSÁGA ÉS A JÖVŐJÜK-JÖVÖNK ,MINTHOGY BEILLESZKEDNI SOHA-SOHA NEM KÉPES MIGRÁNSÁRADATOT BABUZSGASSUNK EGÉSZ ÉLETÜNKBEN ,ERRE OTT VANNAK A MIGRÁNSOKAT NAGY-NAGY SZERETETTEL MEGHÍVÓ ,ÉS BABUZSGATÓ ORSZÁGOK ,TESSÉK BABUZSGASSÁG ŐKET ŐK KÉNYÜK KEDVÉRE ,BOLDOGSÁGBAN-GAZDAGSÁGBAN !!    

Miniszterelnök úr csak igy továb ,megkel vèdeni mint eddigis tette Magyarországot,a hazát !!!!!!

Áldás Önökre,Magyarországra Önt Miniszter úr mindig öröm látni

Hagyományaink és elődeink tisztelete adjon erőt Miniszterelnök Úr küzdelmeiben Magyarországért a keresztenységért!    

Miniszterelnök úr köszönjük a kitartását, és fáradhatatlan energiáját országunk érdekében ! Jó egészséget kívánok Önnek és egész családjának    

Eső ide, vagy oda ott voltunk! Meghallgattuk Viktort, éljeneztünk egy sort! Nagyon jó volt Nagy Feró, és Keresztes Ildikó is! (Soros síposait alig hallottuk??) Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Leirhatatlan az az összetartozás érzés, ami elfogta az embert a mai megemlékezésen!”Minket már semmi nem téphet szét”…ahogy a gyönyörű Magyarország himnusszal énekeltük.Miniszterelnök úr szavai,, okos, érző érvei a szabadság fontossága mellett megerősitették bizalmunkat, a jövőbe vetett hitünket!Boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a csodás délutánnak!Az, hogy a beszéd kezdetekor egyszerre ELÁLLT AZ ESŐ….az csak „hab volt a tortán”!MUK!! „Márciusban Újra Kezdjük”! Szeretünk Magyarország!Köszönjük Orbán Viktor!?❤️

 Kint voltunk draga egyetlen Orbán Viktor miniszterelnök úr én kiabáltam a neved meg tapsoltam a végén integettem neked

Az ég áldása is Önnel, Velünk volt. Amikor a beszéde kezdődött az eső elállt igy esernyők sürüje helyett aki jó helyen állt Nem csak hallhatta beszédét, de láthatta is személyét! Mert nagyon sokan voltunk akik erőt meritünk egymásból és ezen a napon az 56-os szabadságharcosok emlékéből. Akik életüket adták mert tudták milyen fontos a szabadság.
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Mindig feltöltődünk egy ilyen beszéd után!! Nincs hatalom, amely a magyarokat ilyen Miniszterelnökkel meg tudná törni! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!!! Nem lettünk Homo Sovjeticusok, nem leszünk Homo Brüsszelicusok sem! Kár az erőlködésért ott Brüsszelben!!!

Köszönjük a miniszterelnök úrnak azt a sok fáradságos munkát amelyet a népünkért, nemzetünkért tesz, tett és tartsa meg a jó Isten nekünk jó egészségben nekünk!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.