Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt a tudatmódosító trágyát fogjuk zabálni, ameddig belegebedünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az a helyzet állt elő, kedves sorstársaim a napi elmegyógyintézeti fennforgásban, hogy mozognak a nyulak a bokorban. És ez nem minden: szövögetik ők a hálójukat is serényen. Ezt onnan lehet tudni – meg azt is, hogy a nyulaknak van hálójuk -, hogy a kedves nemzetvezető mondta az ő aranyszájával. Lényegében azért kelt fel ma reggel korábban, hogy lerántsa a leplet a póknyulakról. Mert ha nem jut minden egyes napra egy ordas képzavar, egy retardáltaknak is befogadható, bárgyú, ámde jól hangzó semmitmondás, netán egy raklapnyi lábszagú féligazság, akkor nem ér semmit sem a magyar virtus, sem a magyar gógyi.

Ez nem valamiféle honi állatállomány, hanem a homo brüsszelicusok családjába tartozó kártékony faj. Onnan lehet felismerni, hogy utálja Orbán Viktort, el akarja venni a szuverenitását és meg akarja mondani neki, hogy kit engedjen be Mária országába, és kit ne.

Szerencsére azonban az erkölcsi lúdtalpnak nyomás alatt sem hajlik földig az ága (ugye, hogy én is tudok marhaságokat kitalálni?), áll rendületlenül – mint honvéd a Hargitán – és nem köt kompromisszumokat. Hülye is lenne így választások előtt 100 méterrel. Elemi érdeke, hogy a – valószínűleg semmire megoldást nem jelentő – menekültkvóta kérdésének tisztázását egyik miniszterelnöki csúcstól a másikig rugdossák maguk előtt a balfasz brüsszelicusok, bőven ráér, ha májusra alakul ki valamiféle konkrét döntés. Addigra Orbán Viktor – aki addig is minden pillanatban ezzel a felfokozott ostromállapottal zsibbaszthatja hülyére az övéit – már túl lesz árkon, bokron és a hálóját szövögető nyúlon is. De leginkább a zsinórban harmadik választási győzelmén.

A világért sem szeretném megzavarni a békésen agonizáló ellenzékinek nevezett pártokat abban, hogy egymást cseszegessék, és pontosítsák, hogyan és miért nem hajlandóak ők sem kompromisszumra jutni egymással, de azért megjegyezném, nehogy elfelejtődjön: elemi felelősségük van abban, hogy a tudatrepedt küldetéstudat ezzel a gyalázatos tudatmódosító takarmánnyal zabáltatja az országot örökkévalóságnak tűnő évek óta.

Miközben az állampárt összes bevethető boldog-boldogtalanja energiát nem kímélve ezekben a napokban is országszerte mérgezi az agyakat a nem létező Soros-tervvel, és a kapcsolódó, féligazságokra épülő összeesküvés-elméletekkel, az ellenzék meg sem próbálta ugyanezzel a pénzt nem annyira, de energiát annál inkább megkövetelő aprómunkával elérni a kéményen dolgozó kisembert és a szájába rágni, nevetségessé tenni, megsemmisíteni a kormányzati hazugságokat. Mondom: aprómunkával, esőben, hóban, sárban, szélben a végeket járva.

Egymás szopatása helyett kurva fontos lett volna azért is, hogy most, a választások vadhajnalán a mélyen hülyének nézett, tájékozatlan polgárt az ország sorskérdései hozzák lázba, és ne a nap 24 órájában nyomatott mindmeghalunkdehálásanköszönjükhogymegteccikvédeniminket típusú agymosás. A migránsmentes övezettel, Soros György hálózatával és tervével, amiről tényként (!) nemzeti konzultálnak (miközben a nemzetvezető ma nyögte be: az, hogy Navracsics Tibor uniós biztos nem hallott a Soros-tervről, tökéletes érv amellett, hogy utánajárjunk és meggyőződjünk róla, hogy valóban létezik-e), a Soros által meg- és felvásárolt európai képviselőkkel/újságírókkal, Soros nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ténykedésével és egyéb csúsztatásokkal.

Ebben a bokorban megbújó, hálójukat szövögető nyulakkal nyakon öntött litániában, mint Orbán minden más, gyogyósok szintjére butított agymenésében rengeteg féligazság rejlik, ez pedig veszélyesebb, mintha folyékonyan hazudna. Ezt csinálja évek óta: ködösít, csúsztat, rombol, és működik minden. Mert sem hazai, sem európai politikai ellenfelei nem értik, hogy az Európai Unió működésképtelenségének (2018 májusában fogják jó esetben véglegesíteni a bevándorlási rendszert úgy, hogy a menekültválság 2015 nyarán hágott tetőfokára!) iskolapéldája az, ahogyan ezt a kérdést nem sikerült érdemben kezelnie.

A lassú, bürokratikus döntéshozás – amely döntéshozás reformja életbevágó lett volna már tegnapelőtt is – az Orbán-féle nemzeti szuverenitással nyomuló, vérpopulista bomlasztóknak kedvez. Akik ugyan kemény nagyságrendekben hagytak keresztülcsámpázni Magyarországon több ezer ellenőrizetlen hátterű bevándorlót, akik jó pénzért szintén ellenőrizetlen hátterű megélhetési bevándorlók tízezreinek árulják az európai útlevelet, de ez senkit nem érdekel. Akik az emberek felületes tájékozottságát és legsötétebb elemi ösztöneit, félelmeit kihasználva építik gyűlöletből font kerítésüket az örök hatalomban maradás legnagyobb dicsőségére.

Márpedig ha nincsenek megnyugtató összeurópai válaszok erre a kérdésre (nem baj, majd decemberben újra nekiveselkednek a hölgyek-urak), akkor ezt a tudatmódosító trágyát fogjuk zabálni, ameddig belegebedünk. Járulékos haszonként pedig a válsághelyzetekre reagálni képtelen uniós grémium is szépen darabjaira hullik, az Orbánnal kedélyesen munkavacsoráló Junckerekkel az élen. A népnemzeti hangulatkeltés és kretén agymosás meg majd szépen elvégzi a több évtizedre szóló munkáját ezzel a hülyének nézett országgal, amelyik a szellemi-lelki-morális leépülés jegyében számolgatja a bokorban hálót szövő nyulakat.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.