Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága embertársaim! Kijelenthetjük, hogy beütött a csütörtök, amely a hét számomra legkedvesebb napja, amikor is a kormány – Lázár János tehetséges művész úrnak köszönhetően – töményen tolja a pofánkba mindazt, amit egy hétig részletekben. Ám mióta pontosan egy héttel ezelőtt kiderült, hogy a kampányüzemmód jelentősen ritkítani fogja ezeket az 1-2 személyes színpadi performanszokat. Tehát még az is lehet, hogy vagy lesz ma kormányinfó, vagy nem lesz.

Ehhez képest van ennek az országnak egy hihetetlen miniszterelnök-helyettese, talán Semjénzsoltnak hívják. A Fidesz-KDNP fontosabb és kevésbé fontos oszlopaihoz hasonlóan ő is az ócska nemzeti konzultációs agymosással házal az országban, tegnap éppen Zalaegerszegen tartott fórumot, ahol a Magyar Nemzet kérdéseire válaszolt. A kötelező sorosozáson túl szóba került a szexuális zaklatások ügye. Az újságíró azt kérdezte, elképzelhető-e, hogy a kormány kampányt indít azért, hogy csökkenjen az ilyen erőszakos esetek száma, az emberek jobban tiszteljék egymást. A keresztény, demokrata, nemzeti, polgári és ki tudja még milyen kormány második emberének válasza:

Hát ez mind nagyon szép és kegyes dolog, és mit természetesen minden ilyen szép és kegyes dolgot támogatunk, de az a helyzet, hogy ezek – hogy mondjam – el fognak törpülni amellett, amikor majd iszlám tömegek lesznek itt, és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a nem muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek. Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és – hogy mondjam – szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek. Ezért minden hölgyet arra kérek, hogy azt gondolja meg, hogy ha ő szabadon, nőként akar élni, akkor most az a legfontosabb, hogy illegális migráció ne fenyegesse őket.

Akkor én arra kérek most mindenkit, hogy nézze meg ezt a kurva felvételt, nézze meg azt az ájtatos, kenetteljes orcát, és jegyezze meg jól ezeket a szavakat. Ilyen sehol a világon nincs, vagy ha van, az ember biztosan nem szeretne szívesen a világ ilyen részein élni. Ahol egy híres, közismert, keresztény nagyemberről kiderül, hogy mellékfoglalkozásként egy életen át nőket molesztált, vagy ha úgy tetszik visszaélt a pozíciójával és megalázó helyzetbe hozott neki kiszolgáltatott nőket, a kormány kussol az egész ügyről, mintha nem is létezne, majd amikor a rengeteg lélekmérgező, hazug, de legalább milliárdos propagandakampány országában arról kérdezik a kormány második emberét, nem kellene esetleg ezzel a kérdéssel is foglalkozni, nekiáll tömeges iszlámozni, sariázni, illegális migrációzni. Nem elítélik az erőszak minden formáját, hanem ebből is kihozzák, hogy mert a muszlimok erőszakos gecik. Sokszor éreztem az utóbbi időben, hogy elsüllyedek szégyenemben, de ez valamiféle új fokozata a gyalázatnak. Egyszerűen nem értem, hogyan fetrenghetünk ebben a lelki-szellemi válságban.

A Marton-üggyel kapcsolatban újra megszólalt Verebes István, aki múlt csütörtökön tett egy ellentmondásoktól sem mentes nyilatkozatot ezzel kapcsolatban, most sokkal egyértelműbben fogalmazott. Egy kávéházban találkozott a rendezővel, aki szerinte öngyilkos lesz, vagy belehal az ügybe.

Azt kérdezem: mit akarnak még Marton Lászlótól ezek után?

Az Egyenes beszédben elhangzottakat ITT lehet teljes egészében megtekinteni (egyébként Sárosdi Lilla konkrétan bocsánatkérést szeretne hallani a rendezőtől), elképesztő ez a beszélgetés is, én inkább nem is mondok semmit, mert képtelenség erre bármit mondani.

De ha mindez esetleg nem lenne elég, bár az én napomat bőven elszarta ez a gyomorforgató bagatellizálás, álljon itt Németh Szilárd művész alakítása, aki Szigetszentmiklóson házalt ugyanazzal a gennyes műsorral, mint Semjén. Azt mondjuk nem értem, hogy ha ezeket a haknikat a sajátjaiknak szervezik, a sajátjaiknak küldenek meghívókat, akik már pontosan tudják, hogy merre van az arra, akiket semmiről nem kell már meggyőzni, akkor mi értelme ennek az egésznek. Ja, nem az én dolgom, csinálják csak. A költő egyébként így szónokolt:

Nehezen jutottam le ide a dugó miatt, de itt mindig ez van ilyenkor. Szeretnénk, ha 2020-ig megépülne a csepeli gerincút és bővülne az M0-s is, de ha sikerül keresztülvinni a Soros-tervet, akkor nem kell nekünk az M0-ssal bíbelődni, akkor itt nem épül semmi. (…) Nyugaton leszoktak a munkáról és leszoktak a gyerekcsinálásról, erre találták ki pótléknak a bevándorlást.

Azért az bájos, hogy Rezsiszilárd sajnálja le munkvégzés tekintetében a Nyugatot, a gyerekcsinálásról most inkább ne beszéljünk. Viszont akinek még ezek után is van gyomra hozzá, tekintse meg, illetve olvassa el a Kövér László morcos házmester abonyi fellépésén elhangzott handabandákat, a hazug, vagy féligazságokra épülő, ámde össznépi riogatásra alkalmas szólamokat. Szinte tökmindegy is, menthetetlennek tűnik jelenleg ez az ország. Még akkor is, ha Kövér performansza félházas érdeklődés mellett zajlott.

A végére a méltán elfeledett Havasi Bertalant idézném:

Továbbra sem feladatunk a miniszterelnök szavait újságírók számára magyarázni, értelmezni.

Ezt válaszolta a hvg.hu kérdésére a miniszterelnöki mindenes, miután főnöke – Schmidtmária NER-ideológus nyomdokaiba lépve – október 23-án elhangzott ünnepi gyűlöletbeszédében történelmet hamisított. Amikor is fogalmunk nincs milyen érdemek alapján emlegette Nagy Imrével, vagy Mindszenty bíborossal egy lapon Dózsa Lászlót. Akinek nevét Mari néni – történészek egybehangzó véleményét magasról leszarva – ráhamisította a Pruck Pált ábrázoló plakátokra. És aki olyan elképesztő ’56-os sztorikkal házalt a nyilvánosságban, amelyekről mind kiderült, hogy több sebből véreznek.

Hát ez van, itt tartunk, olyan mintha valami nyolcadrangú hülye akciófilmet néznénk, pedig ez a magyar rögvaló. Hát így. Minden más később lesz, köszönöm a figyelmet, jövünk vissza hamarosan. Valószínűleg a jövőben a Facebookról egyre kevesebbek számára leszünk elérhetőek, sok más oldalhoz hasonlóan (ITT olvashattok a miértekről), úgyhogy a weboldalon (amelyet kisebb-nagyobb csúszással átalakítunk éppen) találtok meg majd leginkább a jövőben. Csáóóó! 🙂

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.