Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hullik Hollik haja, vagy mi van?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét, rózsás álmokat és ilyesmiket. Az Index egy érdekes cikkben igyekszik megfejteni, hogy ki és miért adott ki piros riasztást október 23.-ára. Az már kiderült, hogy senki nem adott ki ilyet, de a média felkapta. Most vissza nem keresem, de konkrétan emlékszem, hogy nem ám csak a propaganda oldalak kürtölték világgá a meteorológiai armageddont, hanem a hozzájuk képest ellenzékinek számító média is. Szóval valahol valami nem teljesen kerek ebben a történetben.

Ja, olyan izgatott vagyok! Most olvastam a PestiSrácokonban, hogy Soros György listája kiszivárgott (nem a terve, ez egy másik cucc) és azt valaki eljuttatta a nagyszerű független portálhoz (mármint a PestiSrácokhoz) és ebből feketén fehéren kiderül, hogy ez egy kilövési lista és Orbán Viktor, Lázár János és – kapaszkodjon meg mindenki abban, amiben tud – Hollik István is szerepel rajta! Nem fizikailag akarják kilőni ezeket a nemzeti, keresztény hazafiakat, hanem le akarják járatni őket. Oké, az első kettőt értem, de Hollik? Az ő bűne mi? Szerencsétlent mindig hétvégén zavarják be valamilyen sajtótájékoztatót megtartani olyan témáról, amit előtte már a hét minden napján elszavalt valaki. És mivel fogják lejáratni őket? Orbánról elhíresztelik, hogy a Fidesz pártszékház eladásából származó pénzből vette meg az apjának az első bányát? Azt fogják terjeszteni, hogy apuci bányái a kicsi fia miatt kaptak megbízásokat például állami beruházások kapcsán, holott mások olcsóbban, jobb minőségben szállítottak volna? Esetleg azzal fogják rágalmazni a felcsúti családcentert, hogy azért állíttatott le állami beruházásokat, hogy apuci be tudja szerezni a szükséges papírokat és ő hasíthasson nagyot a közösből? Vagy azt fogják vádolni, hogy ő stafírozta ki közpénzből a kicsin lányát, ő segítette állami megbízásokhoz a vejét, vagy talán azzal akarják lejáratni, hogy a kedvenc szomszédja nem a váratlanul barázdássá váló szürkeállományának köszönheti a gazdasági száguldozást, hanem stróman ő? Ugyan már!

Lázárról mit fognak terjeszteni? Hogy a gyerekei, kutyája, macskája, muskátlija nevére írat százmilliós vagyonokat?

Hollikról főleg eszembe nem jut semmi, hogy nála mi lehet a sérülékeny pont. Hullik a haja, vagy mi?

Menjek én aludni. A nap kommentje Ilonától:

Gyuri , megeszem a hajamat ! ?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.