Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Időhurokban ragadt a párt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ilyet utoljára ifjú koromban láttam. Nem mondom, hogy torkon ragadott a nosztalgia, mert nem. Azonban úgy meglepődtem, ahogy mostanság ritkán szoktam. Ezért megosztom a kedves olvasókkal is az Országos Sajtóiroda közleményét, mert félő, hogy a legtöbben nem ezt szokták bogarászni ködös őszi alkonyokon. Sok mondanivalóm nincs a dologról, legfeljebb ennyi: JÉÉÉ!

„A Magyar Munkáspárt közleménye

A Kínai Kommunista Párt
19. Nemzeti Kongresszusának

Peking

Kedves Elvtársak!

A Magyar Munkáspárt nevében a legjobb kívánságainkat küldjük a Kínai Kommunista Párt 19. Nemzeti Kongresszusának.

A Kínai Kommunista Párt Hszi Csin-ping elvtárs vezetése alatt jelentős sikereket ért el a párt 18. kongresszusa óta. Kína erősebb lett. Kína milliókat emelt fel a szegénységből. Kína az ország valamennyi lakosa számára jobb életkörülményeket teremtett, biztos és boldog jövőt teremtett a jövő nemzedékeinek.

Kína jelentős előrehaladást ért abban, hogy 2021-re, a Kínai Kommunista Párt megalakulásának 100. Évfordulójára Kína közepesen fejlett virágzó társadalom legyen, 2049-re, a Kínai Népköztársaság kikiáltásának 100. Évfordulójára pedig modern szocialista ország.

A Kínai Kommunista Párt 19. Nemzeti Kongresszusa nagy jelentőségű esemény az egész világ számára. Óriás jelentősége van sok ország számára az “Egy övezet-egy út” programnak, amely az elmúlt években indult el. A program jelzi Kína azon szándékát, hogy közös jövőt építsen a világ népeivel. Kína ma a világ békéjének és biztonságának őre, reményt ad emberek milliárdjainak, akik háború nélküli világban akarnak élni.

A Magyar Munkáspárt megelégedéssel nyugtázza, hogy az elmúlt években intenzíven fejlődtek Magyarország és a Kínai Népköztársaság kapcsolatai. A két ország együttműködése átfogja a gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatok széles körét. A Magyar Munkáspárt a jövőben is mindent megtesz a magyar-kínai kapcsolatok fejlesztéséért. 

A Kínai Kommunista Párt nagyon fontos szerepet játszik a nemzetközi kommunista és munkásmozgalomban. A kínai sajátosságú szocializmus építésében elért sikereknek kiemelkedő politikai és ideológiai jelentőségük van.

A Magyar Munkáspárt megerősíti szolidaritását és barátságát a Kínai Kommunista Párttal. Nagy megtiszteltetés, hogy a kommunista és munkáspártok nemzetközi tanácskozásnak Munkacsoportjában együtt munkálkodhatunk minden haladó erő további erősítéséért.

Sikeres kongresszust kívánunk, és további nagy eredményeket a kínai sajátosságú szocializmus építésében.

Budapest, 2017. október

Magyar Munkáspárt 
Központi Bizottsága

Kiadó: Magyar Munkáspártadomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.