Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert itt mindenki hülye, csak Orbán Viktor a helikopter

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Még ma is kitart a szépkorú hölgyek nyara (de ocsmányul hangzik) és itt jegyezném meg, hogy minden kor szép, csak tudni kell élvezni. Már ha hagyják.

A Jobbik Nyugdíjas Tagozatának II. Kongresszusán a résztvevők egyhangúlag elfogadták a következő határozatot:
A Jobbik Nyugdíjas Tagozata elítéli a Fidesz és a Kormány megalázó és félrevezető kommunikációját, amit a nyugdíjas társadalommal szemben folytat.

Jött is a válasz haladéktalanul:

Az a Jobbik beszél, amely felháborító stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és Gyurcsányékkal együtt elutasít minden, az időseket támogató intézkedést. Vona Gábor megengedhetetlen stílusban sértegette a nyugdíjasokat. Gúnyolódott a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon, és olyanokat írt róluk, hogy „szemeikben gyűlölet lobog”, a „szájukból szennyvíz folyik”, és „felhörgik a 20. század minden traumáját”. A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől. Sőt, a Jobbik ma már odáig ment, hogy a párt alelnöke és frakcióvezetője, Volner János a napokban egy elhunyt nyugdíjas nénin gúnyolódott. 
Kiadó: Fidesz-frakció (OS)

Hát nem gyönyörű? Ez itt a mi felkent kormányunk. Így kommunikálnak velünk, mert itt mindenki hülye, csak Orbán Viktor a helikopter.

A katalóniai Sitges-ben 50. alkalommal megrendezett nagy presztízsű filmfesztiválon a fődíjat és a legjobb effektek díját is elnyerte a Jupiter holdja, rendezőjét, Mundruczó Kornélt pedig különdíjjal is kitüntették a hétvégén. (hvg.hu)

Végre valami tényleg jó hír. Nagyon gratulálunk!

És még egy jó, hogy el ne fogyjon a lendület. Nini, mennyire édes!

Orbán Viktor – nem mint helikopter, hanem mint meghívott díszpinty – részt vett a Figyelő Top200 díjátadó gálán, ahol persze beszélt is a szájával.

Él egy ósdi felfogás, amely arról szól, hogy a sajtó, a nyilvánosság szükségszerűen ellenzéki. Ez a gondolat egy intellektuális természetű tévedés eredménye, hiszen a sajtó, és általában a gondolkodó emberek, közöttük az újságírók is, valóban kritikai természetűek. A hiba ott van, hogy sokan azt gondolják, a kritika tárgya a kormány, pedig valójában a széles nagyvilág

Tényleg? Kis reformer. Majd ő megmondja azt is, ki mit gondol, miért és ezzel szemben mit kellene gondolnia. Az, a széles nagyvilág a kritika tárgya, nem a korrupt kormány. Aha.

Azt is mondta ő:

Szeretnénk, ha a magyar vagy magyarországi székhelyű cégek vezető regionális vállalkozásokká nőnék ki magukat, és szeretnénk magyar világmárkát is.

Mi van már? Mészáros Lölö világmárka lesz? Na, rúgjuk be a bicajt, induljon a nap.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.