Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A taknyon-véren csúszástól néhány hónap alatt eljutottunk a likvidálásig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kevés az orvos Magyarországon, ezt már tudjuk. A lélek és az elme sérüléseivel foglalkozó szakember pláne kevés. Egyre inkább az az érzésem, hogy a mindenféle frusztrációval küzdő emberek – ahelyett, hogy kezeltetnék magukat – nekiláttak terjeszteni az agybajukat.

Az a görcsös rettegés mindentől, ami számukra szokatlan, idegen, érthetetlen, egészen elképesztő. Mindegy, hogy egy színesre festett óvodai kerítésről, egy sötétebb bőrszínű emberről, egy meleg párról, vagy egy más politikai nézeteket valló emberről van szó, egyre veszettebb indulat bugyog fel szerencsétlenekből.

A nagyobbik baj, hogy publikálnak – akár tudnak írni, akár nem – és úgy tűnik, egymást hergelik a szerkesztőségekben. Szinte mindegy, melyik konzervatív, polgári, keresztény portált olvasom (mármint ők nevezik így magukat, többnyire tévesen, de most ez illeszkedik a NER rendszerébe, praktikusan ezzel lehet jó sok pénzt szerezni), mindenhol napi téma a gyűlöletkeltés.

Lépésről lépésre építgetik az össznépi okádást. Mostanra sikerült olyan szintre süllyedni némelyik igehirdetőnek, hogy a frász tör ki, ha végigolvasok egy ilyen irományt. A gyűlölködés-uszítás-frusztrált óbégatás témakörében is mérföldkőnek érzem a Magyar Idők nevű portálon megjelent írást. Hosszan töprengtem, hogy tegyek-e be linket, pedig ez többnyire nem kérdés, hiszen úgy gondoljuk – mi, rohadtmocskos libsik -, hogy az olvasónak minden joga megvan, hogy maga is olvassa és a saját szempontjai szerint értékelje azt a témát, amiről éppen szó van.

Most nem volt annyira egyértelmű, de végül úgy döntöttem, mégis berakom. Akkor is, ha hányok tőle. És nem azért, hogy reklámot csináljak a dolognak, hanem azért, mert fontos látni, merre halad a kormánypropaganda. Mert már nem csupán szánalmas, hanem veszélyes is az irány. És nagyon, de nagyon beteg.

Nem arról van szó, hogy ne lenne joga bárkinek véleményt alkotni és azt leírni. Akkor is joga van ehhez, ha mások mást gondolnak ugyanazokról a dolgokról. De összehordani egy csomó hazugságot, általánosítani és főleg teljes embercsoportok ellen uszítani, senkinek nincs joga.

Már megszoktuk, hogy a Fideszhez kötődő portálok éppen úgy, mint a megszólaló politikusok ebből élnek évek óta. Kormányzás és újságírás helyett megteszi az uszítás, gyűlöletkeltés is. Nekik nem valakinek a szavaival, vagy tetteivel van bajuk, hanem általánosságban minden olyan csoporttal, amelyet kipécéznek maguknak. Zsidózni, cigányozni nem illik nyíltan, még abban a kultúrkörben sem, azt burkoltan csinálják. Néha ugyan előbuggyan a valódi tartalom, de többnyire átkötik nemzeti szalaggal. A Fidesz-éra zsidói és cigányai a baloldaliak, a liberálisok. Bármit jelent is ez az ő szemükben és ne legyen senkinek kétsége; bárkit baloldalinak neveznek, akibe bele akarnak szállni páros lábbal. Bokros Lajost is (most hirtelen ő jutott eszembe), pedig nála jobboldalibb gondolkodású embert keresve is nehéz találni.

Ha már kijelölték a célt, elkezdik bekenni szarral. Vastagon. A szellemesnek vélt gúnyolódástól mára eljutottunk addig a förtelemig, ami a Magyar Időkön megjelent. Ami megjelenhetett és nem volt egy főszerkesztő, aki azt mondja: ezt már mégsem.

Ez a gyűlöletcikk egy kósza újsághírre épül, miszerint egy házaspár kérvényezte, hogy kémiailag kasztráltathassák a gyermeküket. Ez konkrétan az az eset, hogy amennyiben igaz a hír – és nem Putyin hírgyárában készült, ahonnan a kormányportálok nagy előszeretettel merítenek -, akkor két elmebetegről van szó, akiktől időben el kellene venni a gyereket, mert veszélyben van. Ha nem igaz, akkor nincs miről beszélni.

De erre építve gyakorlatilag gyilkosnak, népirtónak nevezni, a náciknál is veszélyesebb fenevadnak lefesteni azokat, akik nem a kormánypárt szekértáborába tartoznak, már messze túlmegy a szólásszabadságon. Mert lényegében erről szól a cikk. Arra uszítja a híveket – bár kétlem, hogy nagy számban olvasnák a Fidesz szavazói -, hogy tűzzel-vassal pusztítsák a liberálisokat, mert belőlük sarjadnak a genderhívők – bármit jelentsen is ez a szerző beteges gondolkodása szerint -, akik terjesztik a gyilkos kórt, kasztrálni akarnak mindenkit, pusztulásra ítélik az emberiséget.

Félelmetesen aljas írás ez, és nem a véletlen szülte. Ahogy nem véletlen elszólás volt Földi László nyilatkozata sem, miszerint gond nélkül likvidálni kell az ellenséget. A taknyon-véren csúszástól néhány hónap alatt eljutottunk a likvidálásig. Hitler a zsidókat nevezte féregnek, a kormánypárt fizetett és önjelölt ideológusai az ellenzéket óhajtja kiirtani. Ne legyenek illúzióink, ezek nem véletlen egybeesések, hanem jól felépített taktika. Aki azt gondolja, hogy ő majd megússza, ha nem emeli fel a fejét, az nagyon téved. Hamarosan ő is liberális lesz, baloldali, genderhívő, meleg, feminista. Bármi, amit a kormánypárt szekértolói szitokszóvá tettek az elmúlt években. És ami soha nem volt szitokszó és nem is lenne szabad, hogy azzá váljon. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.