Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lopunk, csalunk, hazudunk, szarunk a fejedre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Klasszikusokat ugye pontosan idézünk. Orbán történetesen nem klasszikus, soha nem is lesz az, viszont kénytelen vagyok szó szerint idézni, mert magamtól képtelen lennék ilyen zagyva, de legalább demagóg sügérséget előállítani.

A magyar családok biztonsága, a nemzeti kultúránkon nyugvó életfelfogásunk és az ezeréves keresztény múltunkból fakadó társadalmi rend:

Nekünk, magyaroknak mindezek hosszú évszázadok óta azt a sziklaszilárd alapot jelentik, amelyre egy biztonságos és magyar jövőt felépíthetünk.

(Orbán Viktor)

Jó ideje bukkannak fel a Fidesz közösségi oldalán ezek az – Orbán Viktor fejével dekorált – semmitmondó lózungok. Gondolom, valami nagyeszű kitalálta, hogy olyan bölcsességek ezek, amelyek bekerülnek majd a világirodalom klasszikusai közé, de még inkább a nagy polaitikusok nagy mondásai közé.

Én speciel kevés valószínűségét látom annak, hogy Orbán Coelho Viktor valahol Deák Ferenc és Ghandi között fog virítani, de megkísérlek értelmet találni a moslékosvödörben, amit naponta tálalnak nekünk életünk keserítői.

Tehát a magyar családok biztonsága. Amit jelen állás szerint az égvilágon minden és mindenki veszélyeztet és kizárólag Orbán Viktor, valamint az ő kormánya képes megvédeni a továbbiakban is. Tehát szavazzunk rá, ha törik, ha szakad.

Az a helyzet, hogy majd én megoldom a családom biztonságát, nem vagyok rászorulva senki aktuális agybajára. A kormány feladata az ország ügyeinek intézése. Nem a permanens háborúskodásra gondolok, hanem az erőforrások bölcs elosztására. Nem az ellopására és a cimborák-rokonok-szomszédok közötti felosztására, ahogy most történik. Az az ember, aki a rendszerváltáskor pont olyan csóringer volt családostul, mint mindenki más, majd amikor bevergődött a politikába, váratlanul a família igen sikeres vállalkozásokba kezdett – a székházeladásból befolyt pénz sikeres eltüntetése, apuci első bányája, asszonypajtás szőlőbirtokai (ugye: ne mi nyerjük a legtöbbet), a lánygyerek saját lába, a vő nagyvállalkozóvá fejlődése, a szomszéd milliárdosodása – az nekem ne dumáljon.

Se erkölcsről, se ezeréves keresztény múltról, se semmiről. Eleve, mi a jó büdös franc az a nemzeti kultúra? Az alatt mit kell érteni orbánul? A zsebredugott kéz, a szotyolaköpködés, vagy a hazudozás az alapja a központosított nemzeti kultúrának?

Kötve hiszem, hogy mindazok, akik a trónba csimpaszkodnak, akár életük egyetlen percét is azzal töltenék, hogy a magyar családokra gondolnak. Szarnak ők mindenre és mindenkire. Nekik – Orbántól Rogánon és Lázáron keresztül a legzsengébb fidelitasos reménybeli milliárdospalántáig – kizárólag három dolog érdekli őket. A megszerezhető zsákmány, a hatalom és a büntetlenség. Pont. Nem kell ezt túlbonyolítani, a jómagyar családok biztonságára, az ezeréves kereszténységre, nemzeti kultúrára, semmire sem hivatkozni.

De szép is lenne, ha egyszer, véletlenül az igazság kerülne fel a közösségi oldalra. Például: lopunk, csalunk, hazudunk, szarunk a fejedre. Szavazz ránk! A hívek úgy is Orbánra szavaznának, a nem hívek meg úgyse. Akkor mire ez a hajcihő? Hát nem? De.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.