Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Simicska csomagol, Hadházy számoljon el, nekem meg teli a hócipőm

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Riadó, ki az ágyból! Még csak péntek van, irány a dolgozó. Kezdhetjük mindjárt azzal a napot, hogy vannak dolgok, amelyek soha nem változnak. Például az LMP is ilyen. Ők aztán nem közösködnek senkivel, még önmagukkal sem. Ezért aztán nem vesznek részt az ellenzéki pártok által szervezett 23-i tüntetésen. Igazuk is van egyébként, a gigantikus támogatottságukkal egyedül megdöntik a kormányt.

Nem vesz részt továbbá a Momentum sem, mert nem lesz ott az LMP. Ők – mármint a Momentum – inkább saját tüntetést szerveznek. Jól is teszik. Az én párom is utcára vonult reggel, de aztán kiderült, hogy csak a kukát hozta be. Mondjuk ez így senkit nem hoz lázba, de tartok tőle, hogy a Momentum magántüntetése sem.

Annyira édes a kormánymédia! Mindenkinek csak ajánlani tudom, de tényleg. Azt is meg lehet tudni ott – miután ugyanazt a cuccot tolják, gyakorlatilag mindegy, melyik portált nézzük, mindenhol ugyanaz van -, hogy Vona Gábor hisztérikus állapotban van, verdesi magát a földhöz, sírdogál a párnájába és mindjárt lemond. Az őt finanszírozó Simicska Lajos (róla kell azt tudni, hogy nem kell tudni: két éve még Orbán Viktor legigazabb bűntársa barátja volt) árulja a birodalmát és Amerikába költözik. Az nincs benne a médiában, csak én mondom: ha ez igaz, esetleg Simicska megkérdezhetné Andy Vajnát, az asszonypajtásnál nincs-e egy szabad szoba. Ha már Timi asszony kicuccolt.

Apropó! Csak nekem tűnt fel, hogy Habony Árpád úgy eltűnt, mint egy komolyabb bankjegyköteg a kettes villamoson? Vajon hol van ez a drága ember? Ibizán szipog, vagy írja a főni beszédeit szorgosan?

Azt mondta Rétvári Bence, hogy a kormány versenyképes alapellátást akar kialakítani. Egészségügyit, nyilván. A kérdés csak az, kivel akarnak versenyezni? Meg miért? Nem lehetne, hogy simán csak normális alapellátás legyen? Legalább.

A Fidesz konkrétan hihetetlen. Tolja a sajtóközleményeket vég nélkül, mintha beneveztek volna a Ki a legkreténebb? című versenyre és az első, második, valamint a harmadik helyen is ők lennének.

Hadházy tisztázza magát!

Egy parlamenti párt képviselője a magyar parlamentben nem képviselheti egy külföldi cég érdekeit. Ez olyan gazdasági lobbitevékenységnek minősül, ami elfogadhatatlan.
Ezért továbbra is várjuk a választ Hadházy Ákostól, hogy mely külföldi cégek vagy külföldi követségek munkatársaival találkozott az elmúlt hónapokban. Munkatársai találkoztak-e külföldi cég vagy követség képviselőivel?

Fidesz-frakció Sajtóosztály” (MTI-OS)

Ha a pofátlanságot, a másik hülyének nézését, a legalja surmóságot, a hatalommal való visszaélést és a büdöstahó, lúdtalpas, gumicsizmás korrupt geciséget egy szóval kellene jellemezni, az az egy szó a kormánypárt neve lenne. Ez az ótvaros, szarszagú primitívség már minden határon túl van. Hát számoljon el a kormánypárt azzal, hogy miért szórják az adófizetői pénzeket, miért vesznek meg bármit kétszer annyiért, mint amennyiért azt meg lehetne venni? Számoljanak el, név szerint ki és mennyi pénzt kap azért, hogy a szarabb ajánlatot fogadják el? Név szerint ki érdekelt egy rossz üzlet megkötésében?
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke honnan veszi a bátorságot, hogy olyan ordenáré módon nekitámadjon egy választott képviselőnek, aki teljes joggal kéri számon rajta az esztelen pénzköltést? Hogy a picsában merészel a miniszterek elnöke az ország házában ilyen aljas, hazug vádakkal élni a válaszadás helyett és hogy jön ahhoz a Fidesz-frakció, hogy tovább tolja ezt a szarba fulladt történetet?

Ti tisztázzátok magatokat! Majmok.

Na, ha már ilyen sikeresen felhúztam magam, induljon a nap.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.