Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy van ez, Szilus?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gondoltam hogy szétnézek, mi jó hír van a nagyvilágban. Mert van jó is, csak mivel mi mindig a trágyában turkálunk, nem vesszük észre. Na de most. Tessék.

csiki

Hát tényleg semmi más dolga nincs egy magyar pacalfőzőnek, minthogy szurkoljon a sörnek. Szilus! A székely éppen úgy kis kezdőbetű, mint a magyar, a sörfőzde nem Csíksomonban, hanem Csíksimonban van és áruld már el nekem kisbogár, miért ekkora nagy cucc az a nyüves sör, hogy a komplett kormány tűzbe menne érte? Melyikőtöknek van benne érdekeltsége? A főnöknek? Mert neked tuti nem, miattad nem csámpázott volna el Lázár János sört kóstolni.

Marhára örülök neki, hogy jól megy a Romániában működő sörgyárnak, de őszintén szólva egyáltalán nem érdekel. Az sem érdekelne, ha nem menne jól neki. Az ő öröme, az ő baja, a sört meg nem szeretem. Ahogy azt se szeretem, ha a pacalpörkölt és a sör mellé könyökölve azt büfögöd bele a köz fülébe, hogy Soros kitartottja az Átlátszó Erdély.

Hogy van ez, Szilus? A saját hasznára vállalkozó sörfőzdés az igazmagyar, kurváraszékely, egyvérbőlvagyunk, drágatestvérem, álljunkiegymásért? Az Átlátszó Erdély újságírói, akik éppen úgy lehetnek székelyek, mint erdélyi magyarok (ha nem tudnád, szólok: nem minden erdélyi magyar székely) de őket köpködni kell, ők rohadt szemetek?

A sörös ember, aki mindenki bőrére ügyeskedik, de valamiért nagyon fontos a kormánynak, ő egy valóságos szent, egyben üldözött mártír, de azok az újságírók, akik a semmi és a lófasz közötti fizetés határán egyensúlyozva mégis azt választják, hogy leírják azt, amit ők igaznak gondolnak, mert van nekik gerincük és elveik, azok Soros György kurvái? Csak azért, mert nem a Fideszt és nem Orbánt éltetik?

Hogy van ez, Szilus? Aki nektek benyal, az jóféle magyar ember, aki nem nyal be, mert mást gondol, másban hisz, más elvei vannak (eleve: vannak elvei), az mindenképpen valaki csicskája? Ki és mikor mondta azt neked, hogy te és elvtársaid dönthetitek el valaha is ebben az életben, hogy ki a rendes ember, ki a geci? Azt pláne ki mondta, hogy mindenkit leköphettek, aki nem nektek szolgál?

Van magyar és magyarabb, székely és székelyebb, erdélyi magyar és erdélyi magyarabb? Attól függően, hogy nektek tetsző vagy nektek nem tetsző dolgokat ír le, vagy mond ki? Szilus, nagyon megcsapta azt a buksi fejedet a gőz főzés közben. Elhiszem én, hogy most úgy tűnik, örökre ti maradtok hatalmon, de ez nem így lesz. Hidd el, egy emberöltő múlva visszatekintve bolhafing lesz a ti uralkodásotok, nem több.

A sörfőző ember egy emberöltő múlva vagy milliárdos lesz, vagy targoncakezelő a Heineken valamelyik telepén, minimálbérért. De azok az emberek, akik akkor is le merik írni a véleményüket, amikor az egzisztenciálisan, vagy bármi más módon veszélyes és áldozattal jár, egy emberöltő múlva is a tükörbe nézhetnek majd, soha nem kell szégyenkezve lehajtaniuk a fejüket a gyermekeik, unokáik előtt.

Ezt te is elmondhatod magadról, Szilus? Tedd le azt az okos fejedet a konyhaasztalra, a megdermedt zsírtól csipkés pacalpöri, meg a langyos Igazinagyoncsíki Sör közé és erősen gondolkodj el ezen.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.