Védjük a védhetetlent és a fekete lyukat

Védett Nemzeti Pecabot Védett Nemzeti Pecabot

Ez az ország egy valóságos isten csudája. Komolyan. A kormány, a Fidesz és külön Kövér László nemzeti portás úgy határozott, hogy miután már minden mozdítható jó kezekbe került, ideje az Országházat is magukévá tenni. Jó, elsőre én sem hittem el, mert ennyire nem lehet barom egy egész ország, hogy itt ezt is meg lehessen tenni.

Aztán meg de! Igaz, testvéreim ebben a vérzivataros Mária országában! Meg lehet tenni és meg is tették. Kész. Sőt! Az Országház KÖRVONALA, valamint stilizált ábrázolása is védett családi nemzeti vagyon lett. Nem lehet azt csak úgy, ész nélkül, bármelyik hülye prolinak használni, csak ha a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság megengedi. És – csak szólok! – nem csupán az épület képét nem lehet felhasználni, hanem – kapaszkodj, magyar! – az  Országgyűlés, Országház és Parlament elnevezést sem! Nesze!

Azt hiszem, szerkesztőségileg zárlatos lett az agyunk, úgyhogy Gergő kolléga aktív közreműködésével gyorsan összedobtunk egy helyre kis listát, hogy szerintünk mit kell még gyorsan levédetni. Íme agybajunk gyümölcse:

a zsebhokit
a zsebhokit
a szívást
a szívást
a lyukat
a lyukat
a lóf...ejet
a lóf…ejet
a lakodalmas menetet
a lakodalmas menetet
a magáncsülköt
a magáncsülköt
a paclat
a paclat
a gázszerelők szolgálati járművét
a gázszerelők szolgálati járművét
a férfidíszt
a férfidíszt
a szürke(agy- és haj)állományt
a szürke(agy- és haj)állományt

Várjuk a kedves, kedvetlen, síkideg és sírva röhögő olvasók további ötleteit. Jelszavunk (már amennyiben nem védett egyik szó sem): védjük le a levédést!adomany-1